Kendi İçerik Yönetim sistemi mi Yazdım

Warn:nG

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar Bircogunuz benı tanır aranızda uzun suredır bulunuyorum yenı arkadaslar pek bılmez belkı cunku bu aralar işlerimin yogunlugundan fazla hackhell'e Giremiyorum :( Neyse Sizlere Burda Sölicem İnternet Adresi Benim Kendimin yazmıs olduğu ve şuanda betasının olduğu bir sistem deneme aşamasında bir cok ozellıklerı degıstırerek gelıstirmekteyım sistemi . Sistem DCP portal Vbulletin joomla php nuke gibi bir ıcerık yonetım sıstemı yanı hazır bır script tarzında acık kaynak kodlu bı uygulama genel amacı Bir blog sistem . Yanı bunun ıngılızcesı wordpress adında bır sistem. Ben herkes gibi wordpress'i Türkçeye Çevirip kullanmak yerine :) Kendim Tamamen Türk yapımı bir içerik yönetim sistemi yazmayı tercih ettim kısa zaman içinde sizlerede sunulacak bu sistem hakkındaki yorumlarınızı olumlu olmsuz bekliyorum . Şuanda Beta olan sistemi ancak sizlerin yorumlarınıza gore geliştirebilirim . Sistemin Şuana Kadar 2 betasını cıkardın bunlardan biri www.umutcetinkaya.com/eski << burda yayınlanıyor Beta1 Diger beta 2 ise www.umutcetinkaya.com << sitesinde yayınlanıor ve Şuan Beta 2 y bırcok ozellık kattım . İsmi Tamamen bıtıp Sizlere Sundugumda Türkblog Olan projedeki amacım İsminde Türk< Ekini Tüm Dünyaya Duyurmak Türk Programcılarında Sizler Gibi icerik yonetım sistemi yazacagını belirtmek istedim bizim onların eserlerını Türkce'ye Cevirtmek yerıne bizim eserimizi onlara İngilizceye cevırtmek ıstıyorum . Umarım Başarılı olabilirim olamasamda bu yonde cabalıorum .

Evet Arkadaşlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum umarım Beğenirsiniz.Bundan sonraki betasında Vbulletin tarzı Bir Forum Sistemi yazıp İçerisine Entegre edecegım yani gerektiğinde Forum da eklenebılecek bır sıstem olcak ..

Umut Çetinkaya .

hayırlı olsun ama wordpress e cok benzetmişsin be arkadaşım ... az canlılık versen

Geri