Kenan Evren'in evini darbe müzesi yapalım___

sana bişey sorucam; herşeyde cesur olduğunu...demokrasinin kılıcı, hukukun üstünlüğünün en başta savunucusu olduğunu iddia eden bu iktidar neden sence o dönemin gerçekleştiricilerinden bazıları hayatta iken onları yargılatmıyor?
bunun yerine köşke davet ediyor?
ne dersin?

siyasete akıl fikir ermez iktidar ben olsaydım nu sorunun cevabını veriridim ama ben bu cuntacıların yargılanıp cezalandırılmalarından yanayım köşke davet edilmelernden değil

güney amerikalılardan bile bu konuda gerideyiz adamlar yargılıyorlar :hadiordan

elbet onuda yapacak bu asil milletin evlatları darbeciler eninde sonunda yargılanacaklar ha bugün olmaz yarın ömrümüz olurda görürsek
:wink:

Öncebi o günlere mecbur bırakan siyasetçiler yargılansın cezalarını çeksin ondan sonra mecbur bırakılanları konuşalım...

Öncebi o günlere mecbur bırakan siyasetçiler yargılansın cezalarını çeksin ondan sonra mecbur bırakılanları konuşalım...

hırsızın suçu yok eve alarm taktırmayan suçlu hesabı ...:hadiordan

"cezalarını çeksin ondan sonra mecbur bırakılanları konuşalım..." :confused1: 1 şey demiyorum :rolleyes:

hırsızın suçu yok eve alarm taktırmayan suçlu hesabı ...:hadiordan

"cezalarını çeksin ondan sonra mecbur bırakılanları konuşalım..." :confused1: 1 şey

Hadi ya verdiğin örneğe bak ne alaka?

""cezalarını çeksin ondan sonra mecbur bırakılanları konuşalım..." :confused1: 1 şeydemiyorum :rolleyes: "

Tabi sana göre asker cansıkıntısından darbe yapar...

adamlar benim özgürlüğümü demokrasimi geleceğimi çalıyor (hırsız misali) darbesiz bir ülke adına yasa çıkarmayanlar (bizim seçtiklerimiz oluyor) çıkarsa bile kendini kanun üstü görenler... : (

ben bunu açık açık yazarak yapmalıydım haklısın :hadiordan

biosx

Tamam o zaman şöyle düşünelim. Yüksek oylarla bir iktidar geldi. Halkın iradesiyle. Ama asıl niyetlerinin toplumdan dini silmek olduğu anlaşıldı. Dindar insanlarıda çok fazla sinirlendirmeye başladı. Kutuplaşmalar oluştu. Sonuç olarak halk arasında çatışmalar başladı. Katliyamlar başladı. Kutupların başındaki siyasiler bunu dahada çok körükledi. Tam bi kaos ortamı. Hiçbişey iyiye gitmiyor herşey dahada kötüye gidiyor. Siyasilerin hepside aynı, aynı karanlığa hizmette olduğunu farzedelim. Bu yıkımın bitmesi için kime güveniceksin?

Şunun farkına varmalısın. 600 sene bir aileye ümmet olmuş bir toplum 100 sene geçsede kendi kendini yönetmeyi zor öğrenir.

Ve senin veya benim demokratik haklarımız için, bencil çıkarlarımız için bize emanet edilen bu vatanın bölünmesine izin veremeyiz. Nankörlük olur. Bazı durumlarda vatan bütünlüğü demokrasiden önde gelir...

Geri