"Kenan en güzelini yapar"

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Gülşen, Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi temsil edecek olan Kenan Doğulu'yu destekledi...

12022007142659_47_452733gul.jpg

Uludağ Ayyash Club'ta sahneye çıkan Gülşen, hareketli şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Sırt dekolteli mini elbisesiyle dikkat çeken Gülşen, Eurovision şarkı yarışmasında ülkemizi 'Shake It Up Şekerim' adlı şarkıyla temsil edecek olan Kenan Doğulu'yu destekledi.

Doğulu'nun yarı İngilizce yarı Türkçe bir şarkı seçerek ortasını bulduğunu söyleyen Gülşen, "Geçmişe ait iyi bir tecrübemiz var. İngilizce okunduğu takdirde çok güzel bir başarı elde edildi ve birinci olundu. Müzik çok önemli bir şey. Nedense Eurovision bizim ülkemizde çok tartışılan bir konu. Zaten Kenan en güzelini yapar. Çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu. Kendisine teklif gelmesi halinde Eurovision'u düşüneceğini söyleyen genç şarkıcı, "Yarın ne gösterir bilemem. Eurovision'u bana teklif geldiğinde düşünürüm" dedi. Gülşen, Demet Akalın'ın "Artık kendime akıllı rakipler arıyorum, Gülşen'i özlüyorum" açıklaması hatırlatılınca da, "Arasın görüşelim. Polemik nedeniyle özleniyorsam daha çok özlenirim. Hiçbir polemiğin içinde bugüne kadar yer almadım. Özleyen varsa albümümü alır dinler" dedi.

Alıntıdır(Hürriyet)

Geri