Kemal Kılıçdaroğlu'nun Dersim pişkinliği

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Dersim pişkinliği

Dersim gafı yüzünden CHP'yi Alevilerin hedefi haline getiren Onur Öymen'e 'gereğini yap' diyerek istifa isteyen CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, bu kez Ak Parti-DTP ve medyayı suçladı.

Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP'nin, ''yandaş medya ve AKP-DTP ittifakının haksız saldırısı altında'' olduğunu ileri sürdü.

''AKP-DTP işbirliği ve yandaş medya tetikçiliğine karşı tüm CHP'lilerin uyanık olması, tahriklere kapılmaması'' gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, ''CHP'nin tüzel kişiliğine yönelik bu sistemli saldırının temel amacının, AK Parti'nin, tüm yurtta yarattığı korku ve sindirme operasyonunun gizlenmek istenmesi'' olduğunu savundu.

Bu operasyonun, dış dinamiklerin desteğiyle yürütüldüğünün de açıkça ortada olduğunu ileri süren Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

''Irk ve din siyasetine odaklı AKP-DTP ittifakının gerçek yüzünü biz CHP'liler çok iyi biliyoruz. Türkiye'de yaşanan ağır sorunların çözümsüzlüğü içinde CHP'nin kurumsal kimliğine saldırarak çıkış yolu arayan AKP ve yandaş medya, halkın gerçekleri görmesini asla engelleyemeyecektir.

CHP geleneğinde AKP'deki gibi biat kültürü yoktur. Biat kültürünü içselleştirmiş olanlar bunu anlayamazlar. CHP'liler ve yurtseverler düşüncelerini özgürce açıklarken, AKP-DTP ve yandaş medyanın bu çirkin tuzağına düşmeyeceklerdir.'
'

Kaynak

akp liler madem alevileri bu kadar çok seviyorlardı şevket kazan madımak katliamı sanıklarını hapiste ziyarete gititğinde ve hatta mahkemede savunmalarını yaptığında nerdeydi bu akp li alevi düşkünleri.

cevap şevket kazanın partisi refahtaydılar.
örnek başbakan recep tayyip erdoğan

napıyoarldı peki?
dut yemiş bülbül taklidi

İnsan da biraz utanma olur .Onur Öymen i istifaya davet eden sen değilmiydin.

Baykal seni kaale almayıp Öymen e sahip çıkınca bu kez tükürdüğü yalayıp pişkinlik yapmaya başladın

kvır mak sana çok yakışıyor

TuğяuL;4779131' Alıntı:
İnsan da biraz utanma olur .Onur Öymen i istifaya davet eden sen değilmiydin.

Baykal seni kaale almayıp Öymen e sahip çıkınca bu kez tükürdüğü yalayıp pişkinlik yapmaya başladın

kvır mak sana çok yakışıyor

asıl sana daha çok yakışıyor.

çünkü ben hala onur öymen in istifasından yanayım.

sen nasıl bir haleti ruhiyeyle okuyorsun ki yukarda yazanlardan onur öymenle ilgili bir sonuca vardın?

orda ne onur ismi geçiyor ne chp.

orda geçen isimler şöyle

şevket kazan
recep tayyip erdoğan
refah partisi
akp

az daha kıvırsan olayı venezuella başkanı çaveze bağlamayı başarcan.
devam et
aynı yönde devam et.

rezil oldun rezil hala konuşuyormusun

rezil oldunuz ha... sen bürüksel'deki yobaz'ın destekçiniz yobazın lafını biliyor musun...

Atatürk Emriyle Ve Manevi Kızı Sabiha Gökçen Dersim'de Katliam Yarattı... Sizin Sözlerinizle Ne FArkı Bunun... O Dün Takmadığınız Ve Şu An Yandaşınız Dersim'li Gruplar ATATÜRK'E Soykırımcı Derken Hala ATATÜRK Diyebilenler'in Yüzüne Tükürmek Lazım...

Kılıçdaroğlu İyi Bile Dedi Bizde Sizin Gibi Biat Olmaz...

yok böyle bir korku yaa. adam, chp den ihraç edilmesin diye dersimi sattı :)))

ne oldu kemal sıkışınca geri vitese taktın

Zerklı boşuna ben den allıntı yapıp cevap vermek için yorulma

sen kimmm benim yazdıklarımı anlamak kim
,
burda bana cevap yetiştireceğine git avukatlığını üstlendiğin Kılıçdaroğlunun kıvırmasına yardımcı ol. Belki ondan bir iki figür öğrenirisn

Daha dün alkışladın sonra tepkileri görünce prim yapmak için Tunceli de Öymen i istifaya dçağırdın şimdi belliki çobanın (baykal) kulağını çekti hemen geri vites yaptın biraz ilkeli ol ilkeli 5 gün içinde 3 defa dönüş yaptın topaç gibisin...

Şimdi sen prova yapmadan gala yapmaya kalkarsan işte böyle çuvallarsın.önce alkışlıyacaksın sonra ortalık karışınca efelik yapıp millettin önünde istifaya davet edeceksin sonrada birileri kulağını çekecek büyük pişkinlikle çark edeceksin.Milletde yuttu sanki,şimdide yok akp oyununa gelmiyeceğiz filan diyorsun ayıp yahu

İstifa edecek bir kişi varsa oda sensin kılıçdaroğlu

TuğяuL;4779230' Alıntı:
Zerklı boşuna ben den allıntı yapıp cevap vermek için yorulma

sen kimmm benim yazdıklarımı anlamak kim
,
burda bana cevap yetiştireceğine git avukatlığını üstlendiğin Kılıçdaroğlunun kıvırmasına yardımcı ol. Belki ondan bir iki figür öğrenirisn

kapasite lafına çok takılıyosunuz bu aralar. sizin zihniyetin geneli böyle. ben sizin gibiler için hep aynı şeyi söylüyorum.

kişi karşısındakini kendisi gibi zannedermiş.

anlmak konusunda kimin ne kadar anladığı belli.

ben şevket kazandan bahsediyorum sen öymenin istifasından.

iyiki tren geldi geçti demiyorum.

not: eğer seviyeli bir tartışma istiyorsan olayı kişiselleştirme. ve karşındakine saygılı ol. klarşındakine gösterdiğin saygı kadar saygı görürsün. olayı kişisellştirmek yerine (kıvırmak vs gibi) konuya ait düşüncen varsa onu belirt. fazla laf kalabalığı yapma.

yorumlarınıza dıkkat edınız tekrar uyarılmıyacaksınız olayı kısısellestırmeyın

Pişkinlik hemde ne pişkinlik. Önce alkışla sonra istifaya çağır. sonra ben alkışlamadım de sonra da hiç bir şey olmamış gibi başkalarını suçlamaya çalış.

Baykal kulağını çekince hiç bir şey olmamış gibi açıklama yapıyor

Eecevit in bir Fırıldak Kubi isi vardı. İkinci Kubi olmaya da sen adaysın galiba

ee sıkıysa geri vitese takmasın. Bir daha ki seçimde meclis dışında bulur kendini.

Geri