Kemal Kılıçdaroğlu'nun İddialara Cevapları

Saplantı:
gercekle$tirmek istenen $ey uzerinde surekli daireler cizip durmak kısır donguye ula$mak.anlamli anlamsiz sebepler bulup kendi icinde bir mantiga oturtmaya cali$mak.cok basit bir hadiseyi sonsuz bir tutkuya donu$turmek.saplanip kalmak.
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=saplanti

- akp ve yandaşlarının içinde bulunduğu durumun kısa özeti bu olsa gerek

Bu yüzden Kılıçdaroğlu ağzıyla kuş tutsa bu şahısların SAPLANTI larından kurtulabileceklerini sanmam....

sizleri hayretle izliyorum.
game06 iki gün sonra o sözü diyecek kadar ... biri midir bilmem ama aşağıdaki video bişeyler anlatır galiba.

[VIDEO]4d6vpn_wg0c[/VIDEO]

gerçi siz buna da montaj dersiniz ama.

savunduğunuz adamın savunduğu kişiye bakın.

sözde Atatürkçüsünüz. size yakışanı yapmaya devam edin
.

http://www.youtube.com/watch?v=4d6vpn_wg0c

bol bol izleyip kılıçdaroğlunu savunun !!!

game06 iki gün sonra o sözü diyecek kadar ... biri midir bilmem ama aşağıdaki video bişeyler anlatır galiba.

.

arkadaş kıvırıyorsun. haftalarca bu forumlarda verip veriştirdin kılıçdaroğluna yok geneleve gitmiş yok pkklılarla alem yapmış bilmem ne.. şimdi sazan gibi üstüne atladığın bu iddiaların yalan olduğu ortaya çıkınca yok efendim atatürk düşmanıymış falan. ben de verdiğin görüntüleri onaylamıyorum fakat sen de kabul et yahu; çok fena faka bastın. yok yere adama iftiralar attın ve asıl önemlisi kanıtlanmamış bir iddiayı doğru kabul edip "bunlar böyle işte.." tarzında postlar attıp bütün chplileri alemci yaptın (sadece sen değil sizin tayfadan birkaç kişi daha..). hatalısın, bunu kabul et ve ondan sonra yalçın küçükten devam et arkadaş....

.

kılıcdaroglu o adamı savundu mu? nerenden cıkartıyorsun boyle birseyi?

dedigi su ; sebepsiz içeri alınması kabullenemez.

o savundu dedigin adam zamanında bu suclardan dolayı davalara cıkmıs ve beraat etmiş

şimdiyse nedensiz bir sekilde içeri alınmasına verdigi tepkiyi farklı yonlere cekip aklın sıra zekilik yapıyorsun.

adamın teki hırsızlık yapıyor diyelim, yakalanıyor cezasını cekiyor sonra cıkıyor. cıktıktan sonra o sucu bir daha işlememesine ragmen tekrar iceri alınıyor sebepsiz yere. bu hukuksal mı;?

senin güya haklı cıkmaya calıstıgın konuda bu konu.

ayrıca sen attıgın iftiraların hesabını nasıl vereceksin onu soylesene?

sen kılıcdarogluna iftira attın mı? iftiralarından dolayı ozur dile de baska bir sey soylemeye yüzün olsun.

lafları güya zekilik yaparak kendi lehine cekmeye calısıyorsun ama karsında 2 torba komur 2 paket makarna gorunce, herseye sorgusuz sualsiz inanan insanlar yok dostum.

kandırmaya calıstıgın insanlar her olayın farkında olan insanlar.

komik duruma düşmek cok acı bir sey. o kadar iftirayı at sonra da hiç yalan soylememiş hiç iftira atmamıs gibi bir de gel baska bir olaydan dolayı onu kendine yontarak attıgın iftiraları unutturmaya calıs..
pessss dogrusu pesss

adamın serefine saymadıgınızı bırakmamıstınız, tüüü bak bu serefssizzee hersey beklenirrr bundan genelevciii alemmcii diye saydınız saydınız, sonra noldu? koskoca bir 0

attıgınız iftiralarla serefine laf ettiniz adamın, acaba iftirayı atıp ondan sonrada pişkinlik yapan insanın serefine ne denir ki?

ben bu kemal kılıçtaroğlunun sadece Allah Tektir sözüne inanırım, onuda dediğini bu güne kadar duymadım

sadece senin inanman yetseydin 60 yıldır %20 altında kalmazdılar...

bir şeyin iyi ya da kotu olması onun oranıyla mı ilgili? %20 nin altında bir oranda diye kötü mü?

dünyada müslüman sayısı da %20 nin altında, o zaman muslumanlıkta kötü birsey diyebiliriz miyiz? tabi ki diyemeyiz böyle birşeyi, cunku senin bahsettigin gibi bu işin oranlarla alakası yok malesef. düşük oranda oy alan kötü diye bir sey yok ya da yüksek oranda oy alan iyi diye bisey de yok. eger var dersen yukardaki ornegi kabul etmiş olursun.

dünyada herhangi bir konuda 1 kişi dogruyu diger tüm insanlar yanlısı soyluyor olabilir, ama geri kalan herkesin yanlısı soylemesi, yanlısı dogru cıkartmayacagı gibi, o soylenen tek dogruyu da yanlıs cıkartmaz.

umarım anlamıssındır bu acıklamalardan sonra nasıl alakasız bir karsılastırma yaptıgını =))

Geri