Kemal Kılıçdaroğlu'nun İddialara Cevapları

Nathanael

New member
Reaction score
0
KEMAL KILIÇDAROĞLUNUN İDDAALARA CEVAPLARI

YANIT: Karalama kampanyası, Ülke TV'de yayınlanan "Sıradışı" programında başlatıldı, Kanal 7 Televizyonu ile Vakit ve Bugün Gazetelerinde devam ettirildi.

İDDİA/SORU: Ülke TV, Kılıçdaroğlu’nu karalamak için ekranına kimi çıkardı?

YANIT: Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik iftiralar Ülke TV ekranlarına çıkarılan Talip Doğan Karlıbel aracılığı ile ortaya atıldı. Talip Doğan Karlıbel, yandaş medya tarafından sadece Kılıçdaroğlu’na karşı iftiralar için değil, CHP’ye yönelik iftiralar için de kullanılan, bir şahıs… Bu şahıs aynı zamanda CHP’nin Alman Vakıflarından para aldığını da iddia eden kişidir… Peki, kendini araştırmacı-yazar olarak tanıtan Talip Doğan Karlıbel kimdir? Gerçekten belgelerle, bilgilerle kamuoyunu aydınlatmaya çalışan bir yazar mı, yoksa bazı çevrelerin kirli işlerini perdelemek için kullandığı bir dolandırıcı mı? Talip Doğan Karlıbel, dolandırıcılık suçundan tutuklanmış ( Üsküdar 2.Ağır Ceza Mahkemesinin 2005/118 Esas, 2005/279 No.lu kararı) 7.10.1999-13.9.2000 tarihleri arasında dolandırıcılıktan cezaevinde yatmıştır. 14.12.2005 tarihli mahkeme kararına bakıldığında;Talip Doğan Karlıbel’in gazete ilanı ile yurtdışına işçi göndereceğini vaat ettiği, ancak işçilerin paralarını aldıktan sonra işyerini kapatıp kaçtığı görülecektir. ( Ek: 1) Dolandırıcılıktan hapse giren birini ekranlara çıkartıp iftira attırmak ne zamandan beri gazetecilik oluyor?

İDDİA/SORU: Bu iftira nereden ve niçin çıktı?

YANIT: Almanya’daki Deniz Feneri davasında Alman yargıç, Kanal 7’nin ve Ülke TV’nin sahibi ve yöneticisi Zekeriya Karaman’ı Türkiye’deki asıl fail olarak göstermişti... CHP olarak biz de bu olayın üstüne gittik... İnsanların temiz dini duygularını sömürerek hortumlayanlardan hesap sormamız gerekirdi... Ayrıca Zekeriya Karaman’ın Sermaye Piyasası Kurulu’ndaki dosyasının hasıraltı edildiğini ortaya çıkardık... Bunlar ortaya çıkıp, seslendirilince, karşı iftira kampanyası başlatılıyor... İşin özü bu... Ama hiç meraklanmayın, biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını onlara bırakmayacağız... Ne kadar iftira atarlarsa atsınlar, bunun hesabını bağımsız Türk yargısının önünde verecekler...

İDDİA/SORU: İftira yayınlar gözdağı olsun diye mi yapılıyor?

YANIT: Elbette gözdağı vermek istiyorlar... Bakınız; biz Sayın Ali Kılıç ile ilk duruşmaya katılıp, döndükten sonra baktık ki malum televizyonlarda bir haber: Alman hakim bizi mahkeme salonundan kovmuş. Bütün gazeteciler orada, nasıl oluyor bunu Almanya’daki gazeteciler görmüyor da sadece Türkiye’deki bazı gazeteciler (!) görüyor? Amaç bizleri yıldırmak, baskı altına almak, bize gözdağı vermek... Zaten kaldı ki, böyle bir şey olmadığını duruşma sırasında Mehmet Gürhan’ın avukatının sorusu üzerine Alman yargıç açıkladı... Peki, bu iftirayı atanlar özür dileyip, haberlerini düzelttiler mi? Hayır bunu asla yapmadılar... Çünkü onlarda utanılacak yüz yoktur...

İDDİA/SORU: Kemal Kılıçdaroğlu, iki PKK’lıyla birlikte Almanya’da bir saunaya gitti...

YANIT: Ben Almanya’ya 8.9.2008 tarihinden bu yana tam dört kez gittim. İkisi, Deniz Feneri davasını izlemek içindi... Sayın Ali Kılıç ile birlikte gittik... Daha sonra iki kez de konferans için gittim... Her gidişimde Alman resmi makamlarıyla sadece bir yerde muhatap oldum. O da Alman Gümrüğünde... Gümrükten girerken gümrük polisine pasaportumu verdim. Almanya’dan çıkarken de gümrük kontrolü yapıldı. Hepsi o kadar. Onun dışında ne bir polis, ne de bir başka Alman yetkilisine muhatap oldum ne de karşılaştım. Benim bulunduğum bütün ortamlarda mutlaka gazeteciler oldu. Hayatım boyunca bırakın Almanya’yı Türkiye’de dahi saunaya gitmiş değilim.
İDDİA/SORU : Kılıçdaroğlu ve CHP MYK üyesi Ali Kılıç Almanya’da aynı araçta 2 PKK’lıyla birlikte görüldü, Kılıçdaroğlu’nun diplomatik pasaportu olduğu için polis kontrolüne takılmadı... Ancak polis kayıtlarına geçti...

YANIT: İddia tümüyle asparagas... Ortaya koydukları belge sahte... (Ek 2) Neden mi sahte? Açıkladıkları belgeye göre polis tutanağı 08.09.2008 tarihinde, saat 16.45’te hazırlanmış görünüyor... Oysa biz önce Sayın Kılıç’la birlikte 08.09.2008 tarihinde ve saat 17.00 uçağı ile (Türk Havayolları) Ankara’dan İstanbul’a uçtuk… 19.45’de İstanbul’dan kalkan Türk Hava Yolları tarifeli uçağı ile saat 21.55’de Frankfurt’a indik… Frankfurt-Ankara arasındaki saat farkı ise yaklaşık 1 saattir… Yani sözde belgeye göre daha biz Türkiye’de iken, Almanya’da bizim de içinde bulunduğumuz araç için polis tutanağı hazırlanıyor.... Üstelik biz 2 PKK’lı ile birlikteyiz... Bütün bu sahtekârlıklar ne adına yapılıyor? Müslümanlık adına yapılıyor... Bu iftirayı atan insanlar Müslüman olabilir mi? Asla olamazlar... Bunların niçin tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediklerini herhalde şimdi çok daha iyi anlıyorsunuzdur...

İDDİA/SORU: İddialar doğru olduğu içindir ki, Kılıçdaroğlu Kanal 7 ve Ülke TV yayınlarına çıkıp kendini savunmadı...

YANIT: Haberi bir gün sonra arkadaşlarımdan duydum... Ve Ülke TV program yapımcısına telefon açıp haberin doğru olmadığını söyledim. Bana dediler ki biz bu programı tekrar yapacağız siz gelin katılın. Benim o programa katılmam Ülke TV’nin reytingini artırmak, ekmeğine yağ sürmek olurdu. Kaldı ki, gerçek niyeti gazetecilik olmayan, önyargılarla hareket eden, iftira atmaya daha başından kararlı olanlarla aynı masada olmak bana yakışmazdı... Çünkü televizyon sahibinin kuyruk acısı vardı... Doğrusunu yapıp RTÜK’ten kasetleri aldırıp, konuyu yargıya intikal ettirdim... Yalancılara en iyi tokadı Türk yargısı vuracaktır... Kaldı ki ayrıca tazminat davaları da açılmıştır...

İDDİA/SORU: Bu haberler bizi yıldıracak mı?

YANIT: Bu haberler asla ve asla bizi yıldırmayacak... Biz tüm bu sahtekarların maskesini indirmeye kararlıyız... Çünkü biz doğruyuz ve haklıyız... Zekeriya Karaman ne yaparsa yapsın, Kanal 7 dosyasını SPK’nın sumeninin altından alıp, yargının önüne koyacağız... Çünkü rüşvet, yolsuzluk kimsenin yanına kar kalmamalı. Almanya’da hortumlanıp, Türkiye’ye aktarılan paraları adım adım izleyeceğiz... Onların korkusu bu... Din iman söylemiyle nasıl gariban vatandaşların sömürüldüğünü her ortamda anlatacağız... Çünkü onların alın terine, emeğe saygısı yok...

Aslında Kanal 7 ve Ülke TV yayınlarını ciddiye alıp yanıt vermek istemedim. Ama sizlere olan saygım ve gerçekler bilinsin diye bu yanıtları internet siteme koydum...

Saygılarımla
Kemal KILIÇDAROĞLU

2n9xiy1.jpg

kaynak

sanık kısmındaki isim ülke tvdeki adam!!!
suç kısmında ise dolandırıcılık yazıyor!!!

BU KONUNUN AÇILMASININ SEBEBİ BU FORUMDAKİ ÇOĞUNUN AKP YANDAŞI OLAN İFTİRACI YALANCI İNSANLARIN
İFTİRA ATMAK VE YALAN SÖYLEMEKTEN BIKMADAN USANMADAN YAZMAYA DEVAM ETMESİNDENDİR...
o kişliler düzeysiz bi şekilde bir insanı haftalarca
genele eve gönderdiler
pkklı yaptılar
saunaya soktular
terorist yaptılar
yalancı dediler...
ama sonunda gerçekler orataya çıkınca kaçtılar...
İŞTE İFTİRACILARIN Bİ KISMI...AÇTIKLARI TOPİC BU...YAZDIKLARIDA ALTTA ALINTI YAPILDII!!!
KAYNAK:http://www.hackhell.com/serbest-kursu/512335-kilicdaroglu-ile-o-aractaki-4-isim.html

konuyu açan R.T.E nickli kişi...o kadar çok kişi sallamışki biraz kısalttım R.T.Enin yazdığını...

Ülke TV'de Sıradışı programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman vakıfları ve PKK ilişkisine dair o belgeler canlı yayında sunuldu.25 Kasım 2008 00:18

Bir dönem Alman Emniyeti’nde de görev yapan Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel geçtiğimiz günlerde Ülke TV’de yayınlanan Sıradışı programına katılarak Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şok iddialarda bulunmuştu.

Karlıbel, CHP Grup Başkanevekili Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da iki uyuşturucu kaçakçısı PKK’lı ile genelev tarzı çalışan ünlü bir sahunaya gittiğini ve çıkışta da polis kontrolüne takıldığını savunmuştu. Dahası Kılıçdaroğlu’nun yanında iki kanun kaçağının yanı sıra CHP’li hemşehrisi Ali Kılıç da vardı.

Karlıbel bu gece Turgay Güler’in sunduğu Sıradışı programına katılacak ve Frankfurt polisinin Kılıçdaroğlu ve yanındaki PKK’lıların takıldığı bu denetimin tutanaklarını açıklayacak.

Karlıbel ayrıca CHP’li Ali Kılıç’ın Alman Vakıfları’ndan aldığı para yardımının da banko dekontlarını ortaya koyacak.

CHP’li Kılıç, Türkiye aleyhtarı faaliyetleriyle bilinen söz konusu Alman Vakıfları’ndan yardım aldığı ile ilgili iddiaları yalanlamıştı.

Turgay Güler, hem Kılıçdaroğlu’na, hem de Kılıç’a söz konusu iddia ve belgeler için program davetinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, bir süre önce hakkındaki iddialara cevap vermek için Sıradışı programına katılmak istediğin söylemiş, bunun için yapılan programa da son anda gelmemişti.

Sıradışı'nın konuğu Talip Doğan Karlıbel, elindeki belgeleri tek tek açılmaya başladı. Karlıbel'in ilk açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağkolu Ali Kılıç'la ilgili oldu..

Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç yanlarında 2 PKK'lı ile birlikte bir saunaya gidiyorlar ve sauna çıkışında da Alman polisine yakalanmışlardı.

Polisin durdurduğu araçta tespit edilen Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler isimli, Osman Tekin, ve Hilmi Kaya isimli polisleri öldüren şahıslardır. 80 öncesi cinayetlerle ilgili yaptığımız çalışmada bu isimleri tespit ettik. Bu zabıt emniyet müdürlüğünün yaptığı kontrolde aracın arka lambası yanmıyordu. Trafik kontrolü yapan ekip, takibi yapan ekibin aracının önüne geçerek bu aracı durdurmuş ve bu kaydı almıştır. İstanbul'da fiziki takip olduğunda tüm polisler bunu bilmez sadece o bölüme bakan ekip bilir. 80 öncesi çok fazla cinayet işlendi. Bu iki kişinin takip edilmesinin sebebi üst düzey uyuşturucu bağlantılı kişiler oldukları içindir. Polisin en büyük özelliği iş üzerinde baskını gerçekleştirmek için takip yapıyordu.

Ali Kılıç'ın kendisi PKK'lıdır. CHP MYK üyesi PKK sempetizanı ve PKK'lıdır. Mahmut Yılmaz, PKK'nın Almanya'da üst düzey yöneticisidir. Bu kişi yüzlerce kişiyi sokağa dökerek bu kişinin Türkiye'ye teslimine engel olmuştur. Ali Kılıç'ın yanında Mahmut Yılmaz kaçak olarak çalışmıştır, bu da tespit edilmiştir. Bununla ilgili belge de mevcuttur.

Mahmut Yılmaz'ın Türkiye'ye sürülmemesi, Türkiye'ye gittiği takdirde işkence göreceği iddiasıyla Türkiye'yi jurnalledi. Ben burda savcıları göreve çağırıyorum. Bu iddia ve belgeler hakkında soruşturma açabilir. Ali Kılıç çift pasaportludur. Kılıç'la ilgili bir soruşturma açılması hakkında bu kişi Türkiye'ye gelemez çünkü yargılanması hakkında çok ciddi cezalar alması kaçınılmazdır.

Ali Kılıç, Mahmut Yılmaz'ın işlediği suçları bilmemesi mümkün değil, Hamburg'taki Tunceli ile ilgili derneğin temsilcileri Ali Kılıç'la ilişkileri vardır. Ali Kılıç, bu kişi ile ilgili tüm faaliyetleri kayından biliyor. Almanya'da Türk emniyete karşı büyük bir karartma faaliyeti yapmışlardır. Emniyete karşı karartmada Bayram Meral'in de büyük katkısı var. Mahmut Yılmaz'ın Türkiye'ye gönderilmemesi yönünde propaganda yapan 30 derneğin 5 tanesinde Ali Kılıç aynı zamanda başkan durumunda.

08.09.2008 tarihinde 16.45 te düzenlenmiş bir belge. Bu belgede yapılan işlem aracın plakası ve aracın içindeki kişiler Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç ve iki PKK'lının isimleri kayıtlı. Belge aynı zamanda noter tasdiklidir.

292scb9.jpg

Başka bir belgede Ali Kılıç, Mahmut Yılmaz'ı yanında çalıştırmaktan kesilen bir ceza makbuzu, Mahmut Yılmaz da üst düzey bir PKK mensubu. Bavyera Mahkemesi bu şahsı sınırdışı etme kararı aldı. Bu karar sonrasında Ali Kılıç'ın da üyesi olduğu 25-30 dolayındaki dernek kampanya düzenleyerek Almanya'ya Türkiye'yi şikayet ederek Yılmaz'ın Türkiye'ye gönderilmesine engel olmuşlardır.

Ali Kılıç'ın CHP MYK üyesi olarak PKK ile ilişkisi apaçık ortadadır.

Belgelere polis neden ulaşamıyor konusunda ise, Kemal Kezar isimli bir şahıs belli tarih öncesinde gözaltına alındı. Almanya bu tür kişileri Türkiye'ye karşı bazı politikalar veya hamlelerde kullanmak için elinde bulunduruyor. Sayın Hablemitoğlu'nda olduğu gibi bu kişiler ya kendi menfaatlerinde kullanılır ya da yok edilirler.

Alman emniyet teşkilatı sadece kendi çıkarları kapsamında Türkiye ile irtibata geçer. Gaffar Okkan'ın katil zanlısı yakalanmasına karşın bu istendiğinde işin kendilerini aştığını ve siyasi mekanizmaların görevi olduğunu belirtirler.

Kosova 2 milyonluk bir devlet ve bağımsızlığını ilan etti. Kosova gibi bir devlet Alman ajanlarını yakalıyor ve yargılıyor. Türkiye bugün kendi ülkesindeki Almanya lehine çalışan kişiler hakkında savcılarımıza büyük görev düşüyor.

Mahmut Yılmaz ve Ali Kılıç'ın kim oldukları daha detaylı olarak internette arandığında da görülebilir.

Turgay Güler, Ömer Lütfü Mete'nin bir sözünü hatırlatarak 'Bir yabancı ajan gözaltına alınıp tukuklanmadığı müddeçe Ergenekon beni ilgilendirmiyor' demişti. Karlıbel, 2 Milyonluk Kosova, 3 Alman ajanını suçüstü yakalıyor ve tutukluyor Almanya anında açıklama yaparak bu kişilerin dışişleri temsilcisini açıklıyor.

KAYNAK

kaynak siteye dikkat haber 7 (deniz feneri sewerler )

remixtr nicki arkadaşa DİKKAT!!!
bi insan bu kadar iftira atıpta hala forumda olması ve özür dilememesi enteresan

bakın neler yazmış

chpbelge.jpg

bu belge süper bi şey.

sen genelevde pkklı şerefsizlerle alem yap.

alem yaparken neler konuşuldu acaba.

karakol baskınları falan mı?

çıkıp neden açıklama yapmıyor?

Türk milletinin o eski unutkanlığı yok artık. bu olayı unutmaz.

bu olayı sineyi çeken chpliler.

size de "helal olsun!!! "

bayrakresimleri14.jpg

806_mod_Turk_Bayragi_07.jpg.jpg

chpbelge.jpg

bu belge birilerine acı vermiş belli.

game06 pkklı şerefsizlerle kimin gezdiği belgede yazıyor.

sizde o pkklılarla gezen kişiyi savunuyorsunuz. :clap :clap :clap :clap

yayınlanan belge noter tastikli.

kemal ve pkklılar yanyana.

ar damarı olan utanır. bu insan iktidara gelse neler yapardı acaba?

chpliler şimdi cvp verin.

- belgeler mi yalan?

- kılıçdaroğlu neden suskun?

- bunu içinize nasıl sindiriyorsunuz?

tabi yersen.

madem bu kadar basit bir belge neden bu kadar zamandır sessiz?

aslında Gökçek bu gerçeği dile getirdiğinde dündarın tepkisi herşeyi açıklıyor. :goz:

965120081125122252836.jpg

bu belgeye nasıl bir cvp verecek çok merak ediyorum.

aramızda işi sulandırmaya çalışanlar var.

bu olayı içine sindirenlere yazıklar olsun diyorum.

m@lcolmx nickli üyenin dediklerine bakalım bir de

valla bu ülkede buzaman kadar çok kişinin yalnış işlerde olduğunu gördüm de

polsi katili terörsitlerle Genelevlerde alem yapanı da hiç görmemişmiş

sayenizde onuda gördük

bundan sonra artık ne görürüz

onu tahmim bile etmek istemiyorum

Ne demiş atalarımız

bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim

arkadaşları polis katili terörsit olan birisini artık tahmin etmek hiçte zor değil

ezberbozana bak...SAYIN KILIÇDAROĞLU ONUNDA EZBERİNİ BOZDU
Kılıçdaroğlunun hackhell yalaka ve avukatları neredesiniz

daha önceki konularda hani belgeler nerede diyordunuz. bakın işte kapı gibi belgeler

Bu belgeler alman emmiyetinden alınmış belgeler.sizinkiler gibi uydurmada değil.

PKK lılarla genelevlerde alem yapıp kutlamar yapmak Türkiyede sahte belgelerle şovlar yapmaya benzemiyor

hadi bakalım kaçma hesap ver.verki herkes görsün senin gerçek yüzünü

Serdengeçti bu sitelerden sürekli alıntı yapan kişi nerde acaba...

Serdengeçti;3763634' Alıntı:
Bu Kılıçdaroğlu ne anasının gözüymüş ama

davayı izlemeye gidiyorum ayağına Almayada ki Tuncelili PKK lı hemşehrileri ile genelevlerde alem

yapmaya gitmiş meğer.

Kemalda haklı .Türkiyede dürüst adam pozlarına takındığı için türkiyede geneleve gitmesi olmaz.

Gözlerden uzak olması lazım dimi :)

İmza nicklii...
İmza;3763596' Alıntı:
iyi ya madem bu belge sahte

ozaman kemal kılıçdaroğlu gitsin mahkemeye

hem sahte belge düzenlemekten hemde kendisine bu kadar ağır iftira atmaktan dolayı mahkmeye versin

tutan mı var

ama yüreği yemiyor dimi

€lyesa...nerde acaba...
€lyesa;3764867' Alıntı:
Madem hukuki yollarda hakkını arıyorda bizim neden haberimiz yok

oysaki Bu iddiları ortaya atan Talip Karlıbel ayladır Bu Tuncelili kemal e "Beni mahkmeye

ver "diye çağrıda bulnuyor

ama Kemalden ses seda yok korkusundan mahkemeye de vermiyor

Çünkü buhaber CHP nin medyasında yayaınlamıyor

ama eğer iş mahkemelik olursa mecburen CHP yalakası medyada da yer alacak

sıkıysa versin mahkemeye
herkül88...nerde herkül…
herkül88;3769288' Alıntı:
günlerdir 3 tv kanalı gökçeğin yardımları yandaşlarına dağıttığı hakkında söylüyor ve bugüne kadar bunu ispatlayacak bir delil ortaya koyamadılar ama buna dürüst gazetecilik diyorlar ve sizde delilin nerde demiyor gökçek akpli o zaman doğrudur diye karar veriyorsunuz.
ama öbür yanda karlıbel çıkıyor kılıçdaroğlu ile ilgili belgeyle birlikte suçlama yapıyor sizde delili ve kılıçdaroğlunun programa çağrıldığı halde kaçmasını görmeyip delil olmasına rağmen kılıçdaroğlu chpli o zaman iddialar yanlıştır diye karar veriyorsunuz.
kivi18... ağır yazmış..iftira atana ne denir acaba?
Kazdıkca topraktan yolsuzluk çıkıyor şerefsizlik çıkıyor

LOOPUSED nerdesin =)
yayınlıyan yayınlıyorda kılıçdaroğlu neden mahklemeye gidip yalnlamıyor yada basının kendi tarafından olan cumhuriyet yada aydın doğan medyasına koşup işi tekzip ettirmiyor.. yalansa yalandır biz söylenene göre hüküm veririz. yalansa yalanmış deriz.ama bunu yalanlıyacak olan biz değil kılıçlı kılıçdaroğlu..hadi görelim..
Ee Tugrahan sen nerdesin peki?
Tuğra Han;3761664' Alıntı:
ikide ir kılıçdaroğlunun dokunulmalıklarını kaldrın gibi sözler bay dı artık

madem öyle Bu iddiaları ortaya atan kişinin dokunulmazlığıda yok kılıçdaroğlu bu kişiyi mahkeyeme versin

neden vermiyor

buradan iddia ediyorum veremez

çünkü iddialar doğru olduğu için maçası yemezz

imyadan inciler...

Olay Yukarıda çok güzel bir şekilde özetlenmiş.
Adamın pohpohcusu baydın doğan medyası bile yalanlayamıyor adamın PKK grup fantezisini.

TürkÇ nickliden inciler
TürkÇ;3767496' Alıntı:
:clap:clap:clap:clap

Dava bahane genelevde alem şahane :)

L@ YüseL...şimdi ne dieyecek acaba..
L@ YüseL;3767641' Alıntı:
Bu adam bir daha erkranlara çıkıp ta

belge adı altında birisi için tek kelime ederse

bu adamı hayırla yad edeceğim

:)

Itri kılıçdaroglunun cevabını okumasını tavsiye ederim.
benim ilk zaman ki görüşlerim neyse şimdi de değişmedi

hala bu iddiaları ortaya atan adamı mahkemye veremedi

halbuki iddianın sahibi kaç kez canlı yayında tartışma teklifinde bulunmuştu

neden o kişiyle tartışmaya maçası yemedi

aylar sonra bu konu hakkın da çokta bilgisi olmayan Melih e bir cevap vermersi bir şeyi değiştirmez

ayrıca kaynağa AKP yalakası medya demiş cahilin biri

ne yani bu haberi ergenekonun kadrolu yayın organları verecek hali yoktuya

mesela Aponun terörsirt olmadığını söyleyen yazarlın olduğu Cumhuriyet gazetesi verimiydi

işte BU İFTİRA DOLU mesajlara teşekkür edenler ama gerçek çıkınca KAÇIP ÖZÜRDİLEMEYENLER

K€LKiTLi------cabartay------cemal28------Contract Killer
-------herkül88---------iGoogle-------imya------Itri-----
€lyesa-----kalbikadim----kivi18--------L@ YüseL--------LOOPUSED-----m@lcolmx
-----mrzsngr------olimpiyat------remixtr------sen@tor------Serdengeçti-------
Son Söz---Tuğra Han-----TürkÇ-------yasin.982------İmza-------
Tayyibizm---------- yorumsuz54----------- b@[email protected]

ellerine yüregine sağlık.Mükkemmel bir mesaj olmuş,allah razı olsun.

Bu isimlerden bir tanesi,savundukları değerler(!) adına, bırakın özür dilemesinler, bi açıklama yapsınlar bari...Vicdanları varsa...

Kemal Kılıçdaroğlu belgeyle dövüyor adamı. Adam haklı olarak davasını da açmış.

abi zaten Türkiye'de belli kesim çamur at izi kalsın hesabı güdüyor insanların şerefleriyle oynayıp rezil etmeye çalışıyor sonra böyle patlıyor benim gözü açılamamış halkım da bunları örnek alarak kendini rezil ediyor.....

bir de adamların uğraştığı kişi kılıçdaroğlu adamı duman eder :):):)

Kılıçdaroğlu bunlar gibi kaç tane daha ortaya çıkaracak daha
yandfaş medyanın kuyrukları sıkıştıkça çamur atmaları doğal bir reflekstir
çünkü partilerinin belediye başkanının yaptığı yolsuzluk Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ortaya çıktığında "partilerine" inanmış insanları da birşeyle oyalamaları ve onların akıllarını çelmeleri lazım :)

Bu isimlerden bir tanesi,savundukları değerler(!) adına, bırakın özür dilemesinler, bi açıklama yapsınlar bari...Vicdanları varsa...

bu saydıkların adammıki gelip burda yazabilsinler 2 gram beyin olmayan insanlar

ellerine yüregine sağlık.Mükkemmel bir mesaj olmuş,allah razı olsun.

alkışlar kılıçdaroğluna tabiiki
vicdan ve akıl konusuna gelince
ben hackhell ailesinden o kesimdende olsa ümitliyim
göreceksiniz içlerinde delikanlı olanlar var ve gelip kusura bakmayın hatalıymışız diyecekler
ve bizlerde teşekkür edeceğiz
umarım beni yanıltmazlar

alkışlar kılıçdaroğluna tabiiki
vicdan ve akıl konusuna gelince
ben hackhell ailesinden o kesimdende olsa ümitliyim
göreceksiniz içlerinde delikanlı olanlar var ve gelip kusura bakmayın hatalıymışız diyecekler
ve bizlerde teşekkür edeceğiz
umarım beni yanıltmazlar

Cok umutlanma bence Kilicdaroglu basliginda da hepsi gelip yazmisti Kilicdaroglu'nun cevaplarindan sonra birisi bile gelip yazamamisti.

Bu arada bu baslikta kapanmaz. Linki falan herseyi var saol Nathanael.

Bu adami komedi programlarina cikaracaksin.:)
iddalari bir yana,tipi bile is yapar.

Cok umutlanma bence Kilicdaroglu basliginda da hepsi gelip yazmisti Kilicdaroglu'nun cevaplarindan sonra birisi bile gelip yazamamisti.

rica ederim dostum.

maho31 arkadasımıza ayrıca tesekkurler

ya adamı rahat bırakın ya takılıyo kardeşim ne yapsın rejim tehlikeye girmiş zaten başkent tahran olmuş antalyada turistler kapanıyomuş ya valla adam saçmalama makinası benide saçmalattı :)

ama akp yi destekliyorlar
yani müslümanlar
yani dürüst olmak zorundalar
değilmi?

rica ederim dostum.

maho31 arkadasımıza ayrıca tesekkurler

evet ilk mahoo31 nick li arkadaş acmıştı bu konuyu..fakat bolum kuralları ıle ılgılı bi yanlış yapmıştı sanıırım ve konu silinmişti yani kapatılmıştı..tekrardan güncelledigin için teşekkürler..ayrıca acık acık nickleri ile vurgulanan akepe yandaşları nedense görmezden geliyolar bu konuyu..o da ayrı bi konu..komedi diyen arkadaşlarada benim cevabım asıl komedi sizsiniz belge ise belge..daha ne istiyonuz..

pkk'lılarla görüştü iddasını ortaya atacaklarına neden tayyip apo şerefsizine sayın dedi gidip sorsunlar boş boş konuşup karalamayla bu gemi yürümez döner böyle yüzüne tükürürler dolandırıcıların...

genç bakışta çıktığında izlemiştim kılıçdaroğlunu. özel gönderilmiş akp militanları ( bunu ben değil orda okuyan bir öğrenci dile getirdi, adamlar öğrenci bile değil iddiasını dillendirdi) bu iddiaları tek tek sordular: ve kılıçdaroğlu belgeleriyle cevapladı. ne yapacaklarını şaşırdılar işi türbanaa çevirmeye çalıştılar, sonları aynı melih gibi oldu. tek farkla melihi susturamamıştı, bunlar sustu.:clap
ayrıca hiç boşa özür beklemeyin, özür dilemek bilmeden istemeden yapılan hatalar karşısında olur. ne yazıkki bu forumdaki bir çok kişi çok bilinçli yapıyor bunu.özürü boşverin, dikkat edin BOP çıkabilir. :victory

demekki neymiş iftira harammış din kardeşlerim yalancının mumu yatsıya kadar yanıyomus =)

halaa kılıçdarogluyla ilgili konu açmak için çırpınanlara n gülüyorum ya..

kılıçtaroğlunun balonunu patlattılar
hakkında 50 iddia var hangisinden bahsetmiş ben birşey görmedim bu yazıda
bu adam balon adam hemen gündemden düştü

Geri