yazıyı baştan sona kadar okudum..şimdi bu cok muhterem az g.. veren volkan n. kahraman adlı şahıs..madem cok biliyoda neden acıklamıyo..bu mudur yazarlık yada bu mudur insanlık..çamur at izi kalsın ölemi..dikkat ederseniz suclamalarında ya iddaa ediliyor diyo yada biliyorum ama acıklamıyorum diyo..ben kılıcdaroglunu seviyorum ama onun avukatı tabiki degilim sevdigim yanı ise sahtekarların ipliklerini pazara cıkarması fakat dokunulmazlık oldugu için mahkeme yolu maalesef acılamıyo..adam bugüne dek herşeyi belgelerle gözlrine soka soka gösterdi ama hala pişmiş kelle gibi sırıtıp görevlerinde kalıyolar..bu da o zat ların nekadar yüzsüz oldugunu gösteriyo başka bişey degil..haa daha önceki yazılarımda da belirttim benim için ne parti nede şajıs önemli benim için vatanım önemli varsa kılıçdaroglu ile ilgili belgeli(sahte hazırlanmışları da gördük tabiki)acıklama cıkıp gostersinler..son sözüm kelkitli sana senin destekledigin parti şu an iktidar muhalefet degil..bırak artık her defasında muhalefet yapmayı yalan yanlış..haa illa da yaparım kardeşim diyosan adam gibi yap..araştır at gözlügü takma dogru durust vatanın ın yararına yap bende teşekkür edeyim...