Kemal Kılıçdaroğlu Kimdir ?

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0
KEMAL KILIÇDAROĞLU

Ulusalcı, Atatürkçü, Milliyetçi CHP'lilerin DHKPC'li gözde siyasetçisi.

Kemal Kılıçdaroğlu SSK ve BAĞKUR genel müdürlüğü yapmıştır.

Karnesine baktığınızda, Türkiye'nin parlak bürokratlarındandır.

Danıştay'daki alevi bloklaşmasının kilit ismidir.

Danıştay ve Bölge İdare Mahkemesinde alevi örgütlenmesinden istediği sonucu elde edebilecek güçtedir.

İptal edilen adli ve idari yargı sınavlarında, YARSAV-KILIÇDAROĞLU ikilisinin parmağı var.

Son derece tehlikeli bir insan.

Uzaktan hayran olunabilecek insan.

Vurguncu siyaseti ortaya çıkaran adam gibi gözüküyor.

Ama mercek altına aldığınızda karşınıza CANAVAR ÇIKIYOR.

DHKPC BAĞLANTISI

KILIÇDAROĞLU bilindiği gibi Tunceli doğumlu.

28 şubat Döneminin, SSK genel müdürü, kemal kılıçdaroğlu'nun dosyasında nüfus verilerinden, eğitim amaçlı olarak gönderildiği Paris'teki faaliyetlerine kadar çarpıcı bilgilere yer verildiği ortaya çıktı. MİT raporuna atfen düşülen notta, Kılıçdaroğlu'nun burslu olarak gönderildiği dönemde, Paris Kürt enstitüsü'nün, müdavimlerinden olduğu iddia ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun gerçek soyadının "karabulut" olduğunu ve 1966 yılında değiştirdiğine dikkat çekilirken, Dersim isyanına katılan kureyşan aşiretine, mensup olduğu iddia ediliyor. ayrıca annesinin isminin Yamoş olmasına dikkat çekiliyor.

Şecere bilgileriyle bir şeyler kanıtlamaya çalışmayacağım.

Çünkü şeceresi ve sülalesinin karıştığı her şeyin altında ANARŞİZM çıkıyor.

DHKPC ve PKK'ya desteğide bu yüzdendir

Bununla ilgili fotoğraflar ise belli bir kesimin elindedir. O kesime dokunamayacak Kılıçdaroğlu. DOKUNDUĞU AN, TÜRKİYE'Yİ SARSAN FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKACAKTIR. BU YÜZDEN O KESİME ASLA DOKUNAMAZ. Hangi kesimden, bahsettiğimi söylemeyeceğim.

Kılıçdaroğlu, başkanlığı döneminde özellikle bölgesel kadrolaşmaya gitmiş, batı illerinde ve özellikle Büyükşehirlerde yüzde 50'ye varan personel açığı varken Tunceli, Sivas, Elazığ ve Amasya gibi bölgelerde yüzde 80'den fazla personel istihdam edilerek bölgecili, mezhepçilik yapılmış. söz konusu belgelere, göre yüze yakın akrabasını kurumda işe almış. BÇG belgelerinde, işe alınan bütün akrabalarının tek tek nüfus örneklerine yer verilmiş.

AYRICA İŞE ALDIĞI KİŞİLERİN:
"haklarında kamu hizmetinden, ömür boyu men kararı olan çok sayıda örgüt mensubu kritik noktalarda işe alınmıştır."

"SSK ankara başhekimi yapılan, DR. g.a'nın kuruma aldığı ambulans telsizleri kırsalda, ölü ele geçirilen PKK militanlarının üzerinde çıkmıştır. istihbarat kurumlarının uyarılarına rağmen çok sayıda örgüt mensubu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki kurumlara yönetici olarak atanmıştır" (alıntı)

BÜYÜKANIT'ın zırhlı aracına, saldırısının arkasında böyle bir TÜRKİYE düşmanlığı bulunuyor.

Amerika'da emekli Genelkurmay başkanı 50 trilyonluk tank gibi
arabayla emekli edilirken, 1 trilyonluk arabaya söz söylemiştir. Ve bence siyasetdeki ilk hatasını yapmıştır.

Bakmayın bu adamın insancıl, şerefli duruşuna;

Bu adam PKK'nın DTP'den daha önem verdiği bir numaralı siyasetçidir.

Kitap okumayan Türkiye gençliği, Kılıçdaroğlu'nun peşinden Atatürk marşlarıyla yürümeye devam.

Karı, kız için çakma sol ayağına eylem yapacağınıza, 3 sayfa kitap okuyun.

KAYNAK

Bu adam şerefsizmi değilmi bilmiyorum ama ipini piyasaya çıkardığı insanlar benim tanıdığpım en şerefsiz insanlar!

Bilmem anlatabildim mi??

bu arada bugüne kadar yüzlerce kitap okudum hiç kılıçdaroğlunun kimliğinden bahseden denk gelmedi. Daha doğrusu hikayesi okunacak o kadar çok adam varki daha buna sıra gelmedi...

i.gökcek'i fıratı felan balon yapıp patlatan değilmi Kılıçtaroğlu?

benmi karıştırıyorum?

yazıyı baştan sona kadar okudum..şimdi bu cok muhterem az g.. veren volkan n. kahraman adlı şahıs..madem cok biliyoda neden acıklamıyo..bu mudur yazarlık yada bu mudur insanlık..çamur at izi kalsın ölemi..dikkat ederseniz suclamalarında ya iddaa ediliyor diyo yada biliyorum ama acıklamıyorum diyo..ben kılıcdaroglunu seviyorum ama onun avukatı tabiki degilim sevdigim yanı ise sahtekarların ipliklerini pazara cıkarması fakat dokunulmazlık oldugu için mahkeme yolu maalesef acılamıyo..adam bugüne dek herşeyi belgelerle gözlrine soka soka gösterdi ama hala pişmiş kelle gibi sırıtıp görevlerinde kalıyolar..bu da o zat ların nekadar yüzsüz oldugunu gösteriyo başka bişey degil..haa daha önceki yazılarımda da belirttim benim için ne parti nede şajıs önemli benim için vatanım önemli varsa kılıçdaroglu ile ilgili belgeli(sahte hazırlanmışları da gördük tabiki)acıklama cıkıp gostersinler..son sözüm kelkitli sana senin destekledigin parti şu an iktidar muhalefet degil..bırak artık her defasında muhalefet yapmayı yalan yanlış..haa illa da yaparım kardeşim diyosan adam gibi yap..araştır at gözlügü takma dogru durust vatanın ın yararına yap bende teşekkür edeyim...

ağzına sağlık.bu adam var ya bu adamm...

zuhahaha yaa bende şimdi kaynağına kadar indim yazının,

adam gece evde oturup yazmış, forum gibi bişey o yaww

yarın üye oluyorum, bekleyin bak ne yazılarla gelecem...

Ayrıca isnat ettiği iftiraların hiç biri kanıtlanamadı ama adamı kahraman ilan ettiler.

Yavaş yavaş her şey ortya çıkacak. sabır, sabır,sabır...

zuhahaha yaa bende şimdi kaynağına kadar indim yazının,

adam gece evde oturup yazmış, forum gibi bişey o yaww

.

bu ne saçma mantık yav böyle

ne demek evde oturup gece yazmış

mesela gece değilde gündüz yazsa yada evde değilde parkta yazsa ne değişiridi ki

KELKİTLİ nin söyledikleri aynen doğrudur.Bağ-Kur Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde ayrımcılığın particiliğn daniskasını kendi hemşehrisi vede yoldaşı Mehmet Moğoltay la beraber (M.Moğoltayda Bakandı) yaşamış bir kişi olarak biliyorum.Şimdi KUZU POSTLARI nda görülmesini inanmayın siz.Bilen bunların ne olduğunu biliyor.

K€LKiTLi;3917526' Alıntı:
KEMAL KILIÇDAROĞLU

Ulusalcı, Atatürkçü, Milliyetçi CHP'lilerin DHKPC'li gözde siyasetçisi.

Kemal Kılıçdaroğlu SSK ve BAĞKUR genel müdürlüğü yapmıştır.

Karnesine baktığınızda, Türkiye'nin parlak bürokratlarındandır.

Danıştay'daki alevi bloklaşmasının kilit ismidir.

Danıştay ve Bölge İdare Mahkemesinde alevi örgütlenmesinden istediği sonucu elde edebilecek güçtedir.

İptal edilen adli ve idari yargı sınavlarında, YARSAV-KILIÇDAROĞLU ikilisinin parmağı var.

Son derece tehlikeli bir insan.

Uzaktan hayran olunabilecek insan.

Vurguncu siyaseti ortaya çıkaran adam gibi gözüküyor.

Ama mercek altına aldığınızda karşınıza CANAVAR ÇIKIYOR.

DHKPC BAĞLANTISI

KILIÇDAROĞLU bilindiği gibi Tunceli doğumlu.

28 şubat Döneminin, SSK genel müdürü, kemal kılıçdaroğlu'nun dosyasında nüfus verilerinden, eğitim amaçlı olarak gönderildiği Paris'teki faaliyetlerine kadar çarpıcı bilgilere yer verildiği ortaya çıktı. MİT raporuna atfen düşülen notta, Kılıçdaroğlu'nun burslu olarak gönderildiği dönemde, Paris Kürt enstitüsü'nün, müdavimlerinden olduğu iddia ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun gerçek soyadının "karabulut" olduğunu ve 1966 yılında değiştirdiğine dikkat çekilirken, Dersim isyanına katılan kureyşan aşiretine, mensup olduğu iddia ediliyor. ayrıca annesinin isminin Yamoş olmasına dikkat çekiliyor.

Şecere bilgileriyle bir şeyler kanıtlamaya çalışmayacağım.

Çünkü şeceresi ve sülalesinin karıştığı her şeyin altında ANARŞİZM çıkıyor.

DHKPC ve PKK'ya desteğide bu yüzdendir

Bununla ilgili fotoğraflar ise belli bir kesimin elindedir. O kesime dokunamayacak Kılıçdaroğlu. DOKUNDUĞU AN, TÜRKİYE'Yİ SARSAN FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKACAKTIR. BU YÜZDEN O KESİME ASLA DOKUNAMAZ. Hangi kesimden, bahsettiğimi söylemeyeceğim.

Kılıçdaroğlu, başkanlığı döneminde özellikle bölgesel kadrolaşmaya gitmiş, batı illerinde ve özellikle Büyükşehirlerde yüzde 50'ye varan personel açığı varken Tunceli, Sivas, Elazığ ve Amasya gibi bölgelerde yüzde 80'den fazla personel istihdam edilerek bölgecili, mezhepçilik yapılmış. söz konusu belgelere, göre yüze yakın akrabasını kurumda işe almış. BÇG belgelerinde, işe alınan bütün akrabalarının tek tek nüfus örneklerine yer verilmiş.

AYRICA İŞE ALDIĞI KİŞİLERİN:
"haklarında kamu hizmetinden, ömür boyu men kararı olan çok sayıda örgüt mensubu kritik noktalarda işe alınmıştır."

"SSK ankara başhekimi yapılan, DR. g.a'nın kuruma aldığı ambulans telsizleri kırsalda, ölü ele geçirilen PKK militanlarının üzerinde çıkmıştır. istihbarat kurumlarının uyarılarına rağmen çok sayıda örgüt mensubu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki kurumlara yönetici olarak atanmıştır" (alıntı)

BÜYÜKANIT'ın zırhlı aracına, saldırısının arkasında böyle bir TÜRKİYE düşmanlığı bulunuyor.

Amerika'da emekli Genelkurmay başkanı 50 trilyonluk tank gibi
arabayla emekli edilirken, 1 trilyonluk arabaya söz söylemiştir. Ve bence siyasetdeki ilk hatasını yapmıştır.

Bakmayın bu adamın insancıl, şerefli duruşuna;

Bu adam PKK'nın DTP'den daha önem verdiği bir numaralı siyasetçidir.

Kitap okumayan Türkiye gençliği, Kılıçdaroğlu'nun peşinden Atatürk marşlarıyla yürümeye devam.

Karı, kız için çakma sol ayağına eylem yapacağınıza, 3 sayfa kitap okuyun.

KAYNAK

helal sonunda gerçekleri açıklayan biri çıktı, bu "adama" destek verenler nerde???

K€LKiTLi;3917707' Alıntı:
bu ne saçma mantık yav böyle

ne demek evde oturup gece yazmış

mesela gece değilde gündüz yazsa yada evde değilde parkta yazsa ne değişiridi ki

Kardeş bunlar bu yazı uzayda bile yazılsa yine inanmazlar. adam dünyanın gelmiş geçmiş en şerefli insanı ya, o yüzden. Sütte leke var BUNLARDA YOOOK.:saskin

Hırsız hırsızı iyi bilirmiş .Herkes kimin ne olduğunu biliyor.Akp sütten çıkmış ak kaşık değil Chp de onun yanında hiç aşağılık kalmaz boş yere birbirinizle tartışmayın.

Aha burda ne oldu canımızı mı alacan??

Sanki bu adamın karşısındakiler bu adamdan daha iyile! Bir tanesi iyi olsa içlerinden biri bu adamı tartışmada yenerdi??

Eğer bu adam pislikse bunun ortadan kaldırdıkları bundan bin kat daha pis!

Ama bazılarından daha pis olamaz. Şimdi isim verip rencide etmek istemiyorum :goz:

Bu yazıya canı gönülden katılıyorum yazanın eline yüreğine kalemine sağlık...

Sanki bu adamın karşısındakiler bu adamdan daha iyile! Bir tanesi iyi olsa içlerinden biri bu adamı tartışmada yenerdi??

Ama bazılarından daha pis olamaz. Şimdi isim verip rencide etmek istemiyorum :goz:

Kardeş tartışma ortamının ne kadar tarafsız olduğu belliydi. Ayrıca kazanan taraf ta senin dediğin şekilde olamdı, sana katılmıyorum. Adam her şeyi cevapladı.

Yzının her satırı aslında Kılıçdaroğlunun ne mal olduğunu gözler önüne seriyor

ben veririm kardeşim yorma kendini
HALA KILIÇDAROĞLU KİMDİR DİYE SORUYORLAR
DİŞLİNİN FIRATIN VE GÖKÇEKİN AYAĞININ ALTINDAN HALIYI ÇEKEN ADAM
VE HALININ ALTINDAKİ PİSLİKLERİ GÖRMEMİZİ SAĞLAYAN ADAM
KEŞKE HER PARTİDEN BİR İKİ TANE ÇIKSA KILIÇDAROĞLU GİBİ

Geri