Keşke OLmasaydı - Ahmet Kaya BeLgeseLi [HH Up] [RS]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
12550r4.jpg

..:: BeLgeseL Hakkında ::..

Kanal 24 ekranlarında yayınlanan "Keşke Olmasaydı" programı,bu kez Magazin Gazetecileri Derneği’nin ödül gecesinin yapıldığı 10 Şubat 1999 gecesine olanlara odaklandı.

Yaşar Taşkın Koç’un hazırlayıp sunduğu program, o gece neler olduğunu bütün çıplaklığı ile bir kez daha gözler önüne sermek istiyordu. Ancak olaylı gecenin önemli aktörlerinden Ercan Saatçi, Ayna Grubu, Serdar Ortaç, Şenay Düdek, Keşke Olmasaydı’nın başvurularını geceyle ilgili konuşmak istemedikleri gerekçesiyle reddettiler. Programa davet edilen Reha Muhtar ise son dönemde olaylarla ilgili yazdıklarının yeterli olduğunu belirtmekle yetinerek katılmayacağını açıkladı.

Program, Gülten Kaya, Savaş Ay, magazin gazetecileri Nurettin Soydan ve Ali Eyüboğlu, gecenin sunucusu Ece Erken ile gazeteci Ulvi Yanardağ yanında Kaya’yı yakından tanıyan eski Mali Şube Müdürü Salih Güngör'ün katımıyla gerçekleştirilecek ve “o geceyi” seyredenlere yansıtmaya çalışacak.

Belgeselde bir anlamda Ahmet Kaya’nın hayatına mâlolan gece ve sonrasındaki gelişmeler aktarılırken, Kaya’nın açıklamalarının ülkeyi terk etmesine; başta medya olmak üzere bir linçin başlamasına sebep olacak kadar ağır olup olmadığı tartışılıyor…

..:: BeLgeseLden GörüntüLer ::..

j836up.jpg

..:: DownLoad "RapidShare" ::..
Kod:
[CENTER][B][COLOR="Black"]http://rapidshare.com/files/275715576/Ahmet_UpByKaRma_HackHeLL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/275715577/Ahmet_UpByKaRma_HackHeLL.part2.rar
http://rapidshare.com/files/275715336/Ahmet_UpByKaRma_HackHeLL.part3.rar[/COLOR][/B][/CENTER]

rar pass: karma@hackhell

Vatan Haİni Şerefsiz karaktersiz ahmetin belgeselini yapanda onun kadar haysiyetsizdir

paylaşım yapılmış seven ya da sevmeyenler için deil. Buna saygılı olsan ona göre yorum yapsan. madem sevmiyosun hiç yorum yapma sevenleride karşında bulma.. Eline sağlık HaceLis..

ŞarkıLarını Çok Severim Fakat Yaşamı Beni İLgiLendirmiyor Öğrenmekte İstemiyorum (=

al birini vur otekisine ses cikarmi bakalim : )

sarkilarini severim ama almanya konserlerinde yaptigi propogandalar yanlisti(almanya di demi :D )
tabi o yillar icinde yurt disina cikmadigini ispat etti birde oyle bir durum var. kisiligi beni ilgilendirmez ben Allah'a havale etmisim ama muzigini severim.

sen ßari yapma Kanka. :S

şarkılarını severim de kendini sevmem de geçeceksin bu işleri dinlediğin her şarkısında onu yad etmiş olursun , yunan milli marşını marşı beğenmiş olduğun için söylemek gibi birsey olur mu vatan haini domuz...
dinleyen de dinleten de benim için aynı kefededir

şarkılarını severim de kendini sevmem de geçeceksin bu işleri dinlediğin her şarkısında onu yad etmiş olursun , yunan milli marşını marşı beğenmiş olduğun için söylemek gibi birsey olur mu vatan haini domuz...
dinleyen de dinleten de benim için aynı kefededir

olay budur işte dinleyende grşunu beğenende bizim için aynı kefededir....

Geri