Keşke oLmasaydı - 28 Şubat BeLgeseLi [HH Up] [RS]

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
2d0ym0w.jpg

..:: Videodan GörüntüLer ::..

a3gh2q.png

t8thfl.png

2mgmmc6.png

dp8wp1.png

..:: BeLgeseL Hakkında ::..

Bundan tam 10 sene önce 28 Şubat 1997 günü, Milli Güvenlik Kurulu, olağan toplantılarından birini yapıyordu. Senenin en kısa ve en soğuk ayının en son günüydü. Hava oldukça gergindi. O günün sabahında gazeteler toplantıyla ilgili senaryoları manşetlerine taşımışlar, televizyonların canlı yayın araçları da Çankaya Köşkü’nün kapısını adeta muhasara etmişlerdi. Saat 13.10'da başlayan toplantı tam 8 saat 45 dakika sürmüş ve ancak gece yarısına doğru sona ermişti. Toplantının ardından 18 maddelik Milli Güvenlik Kurulu kararları basına açıklandı. Ve tarihe “28 Şubat süreci” olarak geçen askerî müdahale dönemi başladı. Demokrasi’nin rafa kalktığı, medyanın ve aydınların sınıfta kaldığı bir süreçte neler yaşandı? 28 Şubat sürecinin gerçek sahipleri kimlerdi? 28 Şubat’ı kimler niçin gerçekleştirmiş, sonra neden sahipsiz kalmıştı? Kimine göre bin yıl, kimine göre de ebediyete kadar devam edecekti. Ancak süreç 2001 kriziyle sona mı ermişti? Batı çalışma gurubu, Andıçlar, Emasya projesi… 28 Şubat’ta aslında neler oldu? Geride kalan 10 yılın ardından 28 Şubat’ın otopsisi…

..:: DownLoad "RapidShare" ::..
Kod:
[CENTER][COLOR="Black"]http://rapidshare.com/files/258011183/Keske_UpByKaRma_HackHeLL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/258011087/Keske_UpByKaRma_HackHeLL.part2.rar[/COLOR][/CENTER]

rar pass: karma@hackhell

Türkiye için önemli bir tarih.. teşekkürler KaRma belgeseli izlicem..

evet izlenir bu belgesel ..emeğine sağlık

3 resime 3 yorum edeyimde indirmeden diyeceğimi diyeyim;

Biri Mesut yılmaz;

kendisini seçene kendi öz be öz milletine ve değerlerine yarasa diyecek kadar ucuz düzbastı siyasetçi( tansu çillerle atıştığı zamnalrda meclisi çiğ köfte senatosuna çeviren, siyaset arenasına yavşak sözleriyle seviye kazandıran başbakan) yavşak lafı benim değil o denmede meclisin duvarlarında çınlayan bir söz olarak rakiplerine haykırılmıştı.

İkincisi Vural savaş;

millete ve değerlerine neredyse küfrederek toplumu tahrik ve provakasyonlara sürükleyip, şimdilerde ergenekon içinde görülen travesti sisi leri, fadimeleri aczimendileri medyaya servis edip, daha sonrada beni vuracakalr deyip ekranlardan ağlayan sırça köşklerin derinlerin hukuksuz hukukçusu, şimdi ne iş yapar belli değil.

3.CÜSÜ MUHSİN YAZICIOĞLU(merhum);

tek sözü onu anlatmaya yeter.. Milletime dönen namluya selam durmam diyen, medyanın kalemsizleri, siyasetin yüreksizleri, ilim bilim dünyasının bileksizleri, susarken tek başına demokrasi dersi veren, arkasındaki %1 lik siyasi gücü ile sanki bir dinomadan yıldızlara enerji aktaran ve tek bir watt lık gücüyle aleme ışık saçan şimdi ise Rabbinin katında şüheda arasında ,alemin dürülüp hesaba koşmasını beklemkte.

3 resme 3 yorum.. sözü olan demokrat varsa(soldan da sağdan da) beklerim. ..

3 resime 3 yorum edeyimde indirmeden diyeceğimi diyeyim;

Biri Mesut yılmaz;

kendisini seçene kendi öz be öz milletine ve değerlerine yarasa diyecek kadar ucuz düzbastı siyasetçi( tansu çillerle atıştığı zamnalrda meclisi çiğ köfte senatosuna çeviren, siyaset arenasına yavşak sözleriyle seviye kazandıran başbakan) yavşak lafı benim değil o denmede meclisin duvarlarında çınlayan bir söz olarak rakiplerine haykırılmıştı.

İkincisi Vural savaş;

millete ve değerlerine neredyse küfrederek toplumu tahrik ve provakasyonlara sürükleyip, şimdilerde ergenekon içinde görülen travesti sisi leri, fadimeleri aczimendileri medyaya servis edip, daha sonrada beni vuracakalr deyip ekranlardan ağlayan sırça köşklerin derinlerin hukuksuz hukukçusu, şimdi ne iş yapar belli değil.

3.CÜSÜ MUHSİN YAZICIOĞLU(merhum);

tek sözü onu anlatmaya yeter.. Milletime dönen namluya selam durmam diyen, medyanın kalemsizleri, siyasetin yüreksizleri, ilim bilim dünyasının bileksizleri, susarken tek başına demokrasi dersi veren, arkasındaki %1 lik siyasi gücü ile sanki bir dinomadan yıldızlara enerji aktaran ve tek bir watt lık gücüyle aleme ışık saçan şimdi ise Rabbinin katında şüheda arasında ,alemin dürülüp hesaba koşmasını beklemkte.

3 resme 3 yorum.. sözü olan demokrat varsa(soldan da sağdan da) beklerim. ..

Bana Söz Bırakmamışsın Biarder. İzLediğim bir BeLgeseLdir Ayrıca Tavsiye Ederim.

Bana Söz Bırakmamışsın Biarder. İzLediğim bir BeLgeseLdir Ayrıca Tavsiye Ederim.

haddi zatında bunlara zamanında söz düşmüştü , şimdi millette söz ve biz elbette son sözümüzü daha demedik. şimdilerde çıkmakta az az sesimiz, elbette izleyecem , kaldıki yaşanmışı izlemek eski bir gazeteyi okumak gibi gelir bize.. biz en yakınından en derininden yaşadık o günleri. daha eskilerini 12 eylülleri .. dün gibi hatrımızda , dünün bugünün çocuğu değiliz , onlar yaşadıkça bizde yaşayacağız.

kinimiz varsa kendimiz için değilidir, yaşayan milletim için kaskatı durmakta yürekte kinim nefretim,...

Geri