"Keşke o PKK'lılar için çalınan davul-zurnayı sineye çekseydik"

TraFoo

Banned
Reaction score
0
"Keşke o PKK'lılar için çalınan davul-zurnayı sineye çekseydik"
thumbnail.php

Hakan Albayrak Yenişafak, 10/11/2009

Silbaştan yapacaksan işte böyle yapacaksın. Tam yapacaksın. 1920'lere-30'lara döneceksin. Oradan 1960'lara-80'lere geçeceksin. İsmet Paşa'ların yaptığı gibi "Türklüğe hevesli olan Kürtler"den gayrısının canına okuyacaksın, Dersim'i yerle bir edeceksin. Cemal Gürsel'lerin yaptığı gibi Kürtlere "Size Kürt diyenin yüzüne tükürün" diye sesleneceksin, "kendilerini Kürt zannedenler"e aslında "Dağ Türkleri" olduklarını telkin edecek "misyonerler" yetiştirmeye kalkacaksın. Kenan Evren'lerin yaptığı gibi Kürtçe'yi sokaklarda bile yasaklayacaksın, Türkçe bilmeyen ve dili Türkçe'ye dönmeyen bir çobana İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını işkence marifetiyle ezberletmeyi bir halt sanacaksın. Sonra da "Atatürk 'Ne mutlu Türk olana' dememiş 'Ne mutlu Türküm diyene' demiş, yani ırk esasına değil vatandaşlık esasına dayanmış" edebiyatıyla kardeşlik ve birliğin ihya olmasını bekleyeceksin. Çok beklersin. Sen beklerken "kendilerini Kürt zannedenler" silahlanıp dağa çıkar; Eruh'a, Şemdinli'ye, Dağlıca'ya baskın yapar. Kan gövdeyi götürür, anaların gözyaşları sel olur, senin oyların artar. Bir gün dağdakiler silah bırakıp ovaya inecek olsalar bile, onlar için çalınan davul- zurnayı da kan-kin-intikam retoriğine alet edip biraz daha arttırırsın oylarını. Döner de döner kanlı çarkın senin.
Ey şu davul-zurna meselesini büyüttükçe büyütüp "Açılıma Hayır" mitinglerine koşan vatandaş! Bahçeli'nin çocuğu yok, senin var mı? Küçük bir oğlun, delikanlılık çağında bir oğlun var mı? Bu savaş davul-zurna meselesi yüzünden böyle devam etse ve yaşı geldiğinde askere uğurladığın oğlun bir çatışmada can verip tabut içinde geri dönse "Keşke o PKK'lılar için çalınan davul-zurnayı sineye çekseydik, sürecin devam etmesine izin verseydik, bu savaşın o sayede biteceği var idiyse bitmesine imkân tanısaydık da benim yavrum yanmasaydı" demeyecek misin?
Yenişafak,10/11/2009 Hakimiyet-i Milliye Gazetesi - "Keşke o PKK'lılar için çalınan davul-zurnayı sineye çekseydik"

Hakan Albayrak ...............Yeni Şafak........................Fetullah Gülen...................Akp...............................Pkk.......................Amerika...........Bop.........Açılım..............................................

...........................................

cok güzel bir yazı, acaba kürtlere düsman olanlardan kaç tanesi istiklal marsının 10 kıtasını da ezbere biliyor?

davul zurnayı sineye çek

apo posterlerini sineye çek

yollara yağlı boyayla yazılan pkk yazılarını sineye çek

tokatta 7 askerin öldürülmesini sineye çek

ama sakın beni sineye çekme. benim o sinede yerim yok.

Bayrağı Yak Sineye Çek...

APo'ya "Sayın" De Sineye Çek...

PKK'lılar Gelsin Seyyar Mahkemeyle Salınıversin.. Sineye Çek...

Babalar Gibi Ülkeyi Sat... Sineye Çek....

O sineyi Benden Hiç Bekleme.. :goz:

cok güzel bir yazı, acaba kürtlere düsman olanlardan kaç tanesi istiklal marsının 10 kıtasını da ezbere biliyor?

akp li mantığı işte ne yorum yazacaksın ki bu adama:thumbup:akp li senin kanın pkk lıları karşılamayı kaldırıyıor hoşuna gdiyordiye bizde demi pkk lılar önünde köpekleşelim tayfan gibi şu na açıkça pkk sempatizanıyım desene be hiç sevmiyorum korku belasına denizanası gibi lafı kıvıran adamları

Galiba o kanı bozuk ırkın savunucularındansın. Açılım maçılım boş işler bunlar. Sence ve senin gibi düşünenlere soruyorum. Dağdaki kansızlar inince herşey bitecek mi? Kesinlikle hayır. 1. sebep bu kansızlar adam öldürmekten başka ne iş yaparlar. Yanıt hiç bir şey. Sonuç şehir eşkıyalığı. Hatırlayın Ecevit dönemindeki Rahşan affını. Katiller dışarıda insanlara azap çektirmişti. Şimdi benim kendi Türk vatandaşım işsizken bu hainlere mi iş bulunacak. Milyonlarca genç işsiz güçsüz dağdaki kansıza iş. Bu da mümkün olamıyacağına göre bırakın dağdaki mağralarda yaşamaya devam etsin soysuzlar. Bu arada soruna cevap İstiklal Marşı dahil tüm marşlarımızı Allah'ıma bin şükür biliyorum. Siz ve sizin gibilerin yeni genel başkanı ileride zaten şerefsiz apo ve onun zihniyetindekiler olacak bu kafada gidilirse. Ülkeye acil Abdullah ÇATLILAR lazım. Gelsinler ki asalayı nasıl temizledilerse bunlarında başlarını koparsınlar.

Geri