Keşke Çocuğum R.Carlos'tan Olsaydı

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Nuria'dan Güiza'ya şok sözler!

"Keşke çocuğum Roberto Carlos'tan olsaydı..."

Daniel Güiza'nın eski eşi olan Nuria Bermudez, "Keşke çocuğum Roberto Carlos'tan olsaydı. En azından o 7 çocuğuna sevgiyle yaklaşıyor" dedi.

146150.jpg

Ligin son haftalarında formunu yakalayan Daniel Güiza'nın eski eşi Nuria Bermudez, İspanyol oyuncunun peşini bırakmıyor. Bermudez, İspanya'da sansasyonel açıklamalar yapmaya devam ediyor. Antena 3 adlı televizyon kanalına konuşan Nuria, çocuğunun Güiza'dan değil de Roberto Carlos'tan olduğuna dair çıkan iddialara şu yanıtı verdi:

"Keşke çocuğum Roberto Carlos'tan olsaydı. En azından o 7 çocuğuna sevgiyle yaklaşıyor ve ekonomik olarak sorunlarını çözebiliyor. Bunu Güiza'dan göremiyorum."

Güiza'nın dört tane evi olmasına ve ekonomik açıdan son derece rahat hala gelmesine rağmen kendilerine yardım etmediğini belirten Nuria, "Güiza senede üç milyon euro kazanıyor. Bir gecede 10 bin euro harcayabiliyor ve bugünlerde spor bir araba almayı düşünüyor. Ama o bana nafaka olarak 600 euro öneriyor. Benim bu parayla Madrid'de bir ay geçinebileceğime inanıyor" dedi.

KaynaK

işte kadından korkacaksın,adamı böyLe reziL eder..
(ReaL Madrid 11'inini 6'sıyLa yattım diyen bi kadının bunLarı da demesi çok normaL ama Güiza için onur kırıcı bi Laf bu..)

işte kadından korkacaksın,adamı böyLe reziL eder..
(ReaL Madrid 11'inini 6'sıyLa yattım diyen bi kadının bunLarı da demesi çok normaL ama Güiza için onur kırıcı bi Laf bu..)

:saskingerçekleri kim bilebilirki buda futboldan cok magazine girmişş
ne olursa olsun o insan çocuklarına bakmak zorunda

Bu kadın en sonunda Guizayı kâtil edecek benden söylemesi :)

şu adamın özeL hayaTı düzgün oLsa beLki de daha fazLa başaRıLı oLcak ama ...bahtsız :(KaLdıRım fahişesi Nuria dan da başka ne bekLeniR soRsan çocukLaRı için yaTıyoduR miLLeT Le

Bende diyorum bu Güiza İspanya da nasıl gol kralı olmus İspanya ligindeki tüm oyuncularla yatmıs adamlarda bunu utandıgından izin vermisler... :D :hhmanD :hhmanD

Geri