`Kazan`a BiLe Gidemez oLdum`

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş`ın ele avuca sığmayan genç yıldızı Batuhan Karadeniz hakkında çıkan haberlerle ilgili tüm gerçekleri Haber1903`e anlattı.

İşte Batuhan Karadeniz`in Haber1903 ile yaptığı röportaj;

* Beşiktaş`ın son dönemde bir çok anlamda en çok konuşulan futbolcususun.Herkes senin iyi bir golcü olduğun görüşünde birleşiyor.Ama sen bir türlü beklenen patlamayı yapamıyorsun.Bunun nedenlerini söylermisin?

- Normalde iyi çalışıyorum.Tam patlama yaparken bir aksilik çıkıyor.Tam patlama yaparken sakatlandm,tam patlama yaparken ameliyat oldum.Bu iki neden beni 2 sezon geriye attı.Bu sezonu boş gibi geçirdim.Sonra 8 hafta kaldı ve daha elde birşey yok yani oynamadım 2 maçımız var.Bakalım inşallah hayırlısı olsun.Daha birşey kaybetmiş değilim beyaz bir sayfa açtım ve daha iyi olacağını düşünüyorum..

u6354.jpg

* Mustafa Hoca ile aranda sürekli problem olduğu söyleniyor sorunlar halledildi mi?

- Benim hocam ile aramda sorun olamaz.Ben oynamadığım için belki bazı gazetecilerde benim oynamamı beklediği için Mustafa hoca ile problemimin olduğunu çıkarıyorlar ortaya.Benim büyüklerim ile hiç bir problemim olamaz olmayacakta.Bunu kendiside bilir.Tamam hatalarım oldu ama bu hocama karşı değil kendime karşı oldu.

* Gelecek vaadeden bir futbolcu olmana rağmen adın sürekli futboldışı unsurlarla anılıyor.Kendini futbola veremiyormusun.Bunun sebebi nedir?

- Kendimi futbola verebiliyorum ama hakkımda yalan haberler çıkıyor.Mesela ben barlarda sabah kadar eğleniyormuşum.Ben 7 aydan beri evden dışarı çıkmıyorum.Hergün evdeyim.Çok yanlış haberler oluyor.

mkxee0.jpg

Çok genç yaşta A takıma yükseldin.1-2 maç dışında forma şansı bulamayıp ilk 18 dışında kaldın.Sonra aniden A milli takıma seçildin.Beşiktaş A2 takımı ile maçlara çıktın.Old Trafford`da seni yeniden M.United karşısında izledik.Şimdi yine A2 desin.Bu inişli çıkışlı grafiği neye bağlıyorsun?

- Hatalarıma bağlıya bilirim.Hatalarım var söylediğim gibi zamanında hatalar yaptık.Sakatlandım,Old Trafford`a oynadım bir aksilikler oldu anlamıyorum istem dışı hareketler oldu.Birşey kaybetmiş değilim önümüzde uzun yıllar var.Sevdiğim işi yapıyorum.Daha iyi olacak.

* Hangi hataların seni bu sürece itti?

- Ben kendi kendime kiralık olarak gitmeyi düşünüyordum.Böyle birşey olmadı Beşiktaş kulübü beni vermedi.Bende gideceğim diye kampa gelmedim.Bu benim için bir hataydı.Üzgünüm ben bilmiyordum elimde değildi.Tabi bu konuşamamazlıktan oluyordu.İletişim olmadımı her zaman hataya meğilli olursun.Bu bende suç.Ben hocamın karşısına çıksaydım hocam beni düşünüyormusunuz ?Yarım sezon daha kalcakmıyım?Beni kiralık verecekmisiniz? deseydim daha doğru olacaktı.Ama ben bunu diyemedim iletişim sorunu yaşadım.Gidip konuşamadım hoca ile konuşsaydım daha farklı olurdu.

35iaa75.jpg

Genelde A2`de gösterdiğin fevri hareketler olduğu iddaa ediliyor.A2`de oynamak istemiyormusun?Yani A takımdan A2`ye düşmek psikolojini etkiliyor mu?

- Böyle birşey olamaz.Ben A milli takımda oynadım oradan geldim A2 maçında Fenerbahçe`ye karşı oynadım.Ben Beşiktaş`lıyım.Gerçekten Beşiktaş`lıyım.Kapalı tribünün içinde büyüdüm ben.Yeri geldi paramız yoktu açığa atlayarak giriyordum.Ama dediğim gibi ben Beşiktaş`ın formasını heryerde giyerim.A takım A2 benim için hiç farketmez.Ben Beşiktaş`ın formasını heryerde giyerim Minik takım,A2 hiç farketmez.Sizde biliyorsunuz zaten geçmişe baktığımız zaman ben A milli takımdan döndükten sonra A2 forması giydim.Bu benim için önemli birşey değil.Ben her dalda Beşiktaş forması giyerim.Yeter ki Beşiktaş`ın menfaaatin doğrultusunda olsun.

* Senin için problemli oyuncu yakıştırması yapıyorlar.Sen kendini nasıl tanımlıyorsun?

- Doğrusu nerede problem yaptım anlamadım .Ben problem yaparsamda Beşiktaş`a yapmıyorum kendime yapıyorum.Ben birşey yapmadım neden problem oldum onuda anlamış değilim.Hayatımda hatayı bir kere Eskişehir`de yaptım.Başkada ondan büyük bir hata yaptığımı hatırlamıyorum.Hepsi yalan söylenen yalan haberler oldu.Bizim taraftarlarımız akıllı taraftarlarda böyle haberlere kulak asmıyorlar.Saolsunlar Teşekkür ediyorum taraftarıma.Dediğim gibi Beşiktaş`lıları Beşiktaş`lılara düşman etmeye çalışıyorlar.Ama olmuyor yani.

kdrjmb.jpg

Son A2 maçında hakeme saldırdığın hakkında haberler var.Bunların aslı nedir?

- Bu haberi yayınlayan gazeteye çok teşekkür ediyorum.İnananlara da çok teşekkür ediyorum.Bu gazete yazmak olması gerektiği için yazmış olabilir ama böyle birşey olamaz.Benim hakem ile bir pozisyonum oldu.Bende gittim pozisyonu anlattım o kadar yani.Ben hakemin üstüne neden yürüyeceğim.Bu zamana kadar benim karnemede bakın hayatımda kart yediğim sarı kart sayısı sayılı.Lütfen böyle şeylere gelmeyelim.Tekrar söylüyorum Beşiktaş`lıyı Beşiktaş`lıya düşman etmeye çalışıyorlar onları yemiyoruz artık.

* Taraftara söylemek istediğin birşey var mı?

- Hepsini çok seviyorum.Fenerbahçe,Galatasaray taraftarlarına benzemedikleri için dua ediyorum.Çok şanslıyız.Taraftarlarımız aklı başında olan bir taraftar.Takıma ne zaman tepki göstereceğini ne zaman sahip çıkacağını bilen bir taraftar.Onlar işini biliyor.Ama dediğim gibi ben onların içinden geldim onlara teşekkür ediyorum bana hala sahip çıktıkları için.Hala derken burada benim hatam yok dediğim gibi Beşiktaş`lıyı Beşiktaş`lıya düşman etmeye çalışıyorlar.Onlarda bunlara kanmadıkları için hepsine çok teşekkür ediyorum.

- HABER1903 -

Bazı şeyleri birinci ağızdan duymak güzel.

Geri