kazan ölür müüüüüüüüüüüü ?????????????

astroloji

New member
Reaction score
0
bir gün nasrettin hoca komşusundan kazan istemiş.komşusuda vermişhocada iki gün sonra kapısına gelen komşusuna kazanı ve içindeki küçük kazanı verir.komşusu sorar hoa bu ne diye hocada sizin kazan doğurdu der ve komşu alır gider hoca bir gün bir daha gider istemeye komşu hemen verir ve bir kaç gün sonra komşu nasrettin hocaya gidip yine ister hocanın yüzü eğik bir vaziyette kapıyı açar komşu hemen kazanı ister hoca allah rahmet eğlesin sizin kazan öldü der komşu hoca neden yalan söylüyorsun der.hoca sende kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun der:::::::::::::

:saskin:saskin:saskin:saskin

ahah koptum valla nerden buluyosun bu fıkraları allahda seni güldürsün..:)S)

geçenlerde nasreddin hoca'nın kitabını aldım , güzel eserler war tawsiye ederim ,
her fıkrasında ders weriyor , bu fıkrasında da olduğu gibi (=
sıkıcı değil , eline sağlık.

Bir gün hoca göl'e maya çalıyormuş. Görenler hayret içinde sormuşlar ''hoca ne yapıyorsun hiç göl maya tutarmı'' demişler. Hoca da

'' Ya tutarsa'' demiş :):):):):):)

klasik bi fıkra ama paylaşim için teşekkürler..........

unuttuklarımızı hatırlamak güzel şey bu fıkrayı defalarca okuyup dinlemisimdir Hala tebessüm ediyorum

aga n' aptın sen yaa. tarihin en eski fıkrası bu. ama kesin forumda verilmemiştir. ellerine sağlık

Güzel olan ama çok bilinen bir fıkra .Bu sebeple bence güzel diyenlerde haklı ,çok sıkıcı diyenlerde.

Geri