Kazaa iLe Web hack!

SaMuRaY

Banned
Reaction score
0
KaZaa iLe WEb hack Çok koLay. NasıLmı Bi göz Atın.. Bu yazıLar SaMuRaY farkıyLa anLatıLmıstır .. :)

Bu işLemi yapmak için kazaa programına ihtiyacınız var. iLk önceLikLe Kazaa programını acıyoruz ve Search tuşuna basıyoruz.P2P Search bölümünü işaretliyoruz.Onun hemen altında Everything i isaretliyoruz.Arama bölümüne " smdata.dat " " sm.data.dat " diye aratıyoruz.Bunlar cuteftp şifre saklanan bolumu ( Yani benim biLgidim böLe ) başka ftp ler başka dosya içinde saklıyor şifrelerini onuda siz buLun :) .Siz onları bulursanız onlarla da aratabilirsiniz.

Aradıklarımız bulduktan sonra o dosyaları bilgisayarımıza download ediyoruz.Ondan sonra cuteftp programını acıyoruz F4 e basıyoruz,sonra importa basıyoruz Gözat a basıp ,ordan smdata.dat veya sm.data.dat dosyasını seciyoruz,ok'a basıyoruz . iŞte Sonunda mutLu Son. Karsınızda sitenin ftp Username / Password çıkıyor.Ve Sonunda oLan oLuyor Hacked By....

NOT: Ben bu sayede birsürü site hackLedim ama artık herkes açıgın farkına vardı yinede denemenizi tavsiye ederim ;) Umarım işinize yarar herkese koLay geLsin.(ALıntIdır)

Anlatımın için sağol,denemek lazım....

Bu yöntemden artık bişey çıkmaz+alıntı die yazsaydın kardeş

eLine sagLik Samuray.. evet bir kac sene hatta 1 sene 0ncesine kadar ise yariy0rdu ama artik c0k z0r veya imkansiz gibi :) ama yine dedigimiz gibi emege saygi ;)

aa evet alıntıdır yazmayı unutmusum mazur görün..Evet arkadaşlar dedigim gibi çok zor imkansız gibi bişe ama payLasmak istedim yorumLarınız için SaoLun :)

Geri