KaZa YaPTıM :S

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
Arkadaşlar Normalde bunu foruma yazmazdım benim Bir " SERÇEDES " 'im var Onu Fotoğraflarını Çekip Forumda yayınlıcaktım bu benim " SERÇEDES'im " die ... Tertemiz Yıkatmıştım Fotoğraflarını yayınlıcam die birde biraz hassa HackHell yüzündne :D ( şaka )

her neyse Cuma namazından Çıktım Arkadaşların evine gidiyordum o arada TLF geldi Baktım bi arkadaş :D..( kim olduğunu sormayın önemli :D ) Ona bakayım derken Sağ tarafa bakmayı unutmuşum adam ortadan geçirdi bana ama adamda Hızlı geliyormuş...

500 lira masraf çıktı.. 200 aldım adamdan 300 kaldı oda ÖĞRENCİ olduğumuz için bizde yok Rehin kaldı anasını satam Güzelim SERÇEDES'im...

Neyse Herşey Hayırlısı ...

Tamam'da Bunun +18geyikle ne alakasi var onu çözemedim...YineDe Teşekkürler.

Aman ALIEN_07..Dikkat et kardeşim...Allah korumuş...NEyse büyük geçmiş olsun..boşver sercedesi de..Mala gelen cana gelmesin...Tekrar geçmiş olsun..

:) Hertelden'e açacağıma buraya açmışım yanlışlıkla Kafa allak bullak birisi doğru yere taşıyı versin...

gecmiş olsun dayı arabayı cıkarda sanayıden bı pıyasa yapalım : )

İSPİK'çim HACKHELL den bağış kampanyası başlatacam kendime ben tek başıma 500 lira bulamam ailemede söyleyemem çünkü onlar çok söyledi kendi paramla aldım parayı onlara söylesem biz sana demedikmi die başlarla susmazlar bakalım ne olacak..

Piyasa işi kolay yeterki çıksın saniyeden :D

geçmiş olsun kardeş öğrenci için zordur bole seyler koyar adama;)

Cana geleceğine mala gelsin boşver.. Serçedese 500 masraf çok be dostum. Okulda toplayamasan Başbakana mektup yaz :)

oLSuN Ya KarDeŞ CaNa GeLcEnE MaLa GeLsİn..GeÇmİş oLsUn...uMaRıM ArAcIn KıSa SüReDe aRaCıN eSkİ HaLİnE KaVuŞuR...

Geçmiş olsun sana bişey olmamış dua et Allah korumuş.

geçmiş olsun allah korumuş hayırlısı olsun canına bşy gelmemiş yha buna dua et olan 500 lira ya olsun =)

Geri