Junior - Kacan
Forumun Küçük Kaçanı

20 gün önce kaza yaptıktan sonra cep telefonu mesajıyla ailesinden yardım isteyen, daha sonra kendisinden bir daha haber alınamayan kişi tüm aramalara rağmen bulunamadı.
Antalyanın Gazipaşa ilçesinde Kaymakam Muhittin Pamuk, 20 gün önce kaza yaptıktan sonra cep telefonu mesajıyla ailesinden yardım isteyen, daha sonra kendisinden bir daha haber alınamayan kişinin bulunmasına yönelik karadan ve denizden gerçekleştirilen arama çalışmalarının sona erdiğini bildirdi.
Antalyada yaptığı iş görüşmesinin ardından 8 Eylülde Mersinin Anamur ilçesine giderken ailesine cep telefonuyla mesaj gönderen ve kaza yaptığını belirterek yardım isteyen Mehmet Nasın (34) bulunması için yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı.
Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, bölgede karadan ve denizden yapılan arama çalışmalarında olumlu bir sonuca ulaşamadıklarını, kişinin "kayıp" olarak kayıtlara geçtiğini bildirdi.
Mehmet Nasın ailesine gönderdiği cep telefonu mesajının ardından, Nasa ait 33 SD 954 plakalı otomobilin D400 karayolu Yakacık köyü yakınlarında, yoldan 25 metre aşağıda bulunduğunu hatırlatan Pamuk, "Adli tahkikat sürüyor. Bu konuda ayrıntılı bilgi veremiyorum. Ancak şahsın ailesine mesaj yoluyla belirttiği bölgede olduğuna dair bir veriye rastlanmadı" dedi.
Mehmet Nas, 8 Eylülde Mersindeki ailesine cep telefonuyla "Kaza yaptım. Ayağım kırık. Ağacın altındayım" ve "Burası karanlık. Beni kurtarın. Anamura 30 kilometre mesafedeyim" diye mesaj göndermiş, daha sonra Nastan bir daha haber alınamamıştı. Jandarma ekiplerinin ertesi gün bölgede yaptığı arama çalışmalarda Nasa ait otomobil bulunmuştu.
Kaynak