Kaza Değil Katliam !

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Katliam gibi kaza
İzmir'den Kapadokya'ya ilköğretim okulu öğrencilerini götüren otobüs kamyonla çarpıştı. 32 kişinin öldüğü bildiriliyor.

14.04.2007 10:58

Aksaray-Konya karayolu Eskil ilçesi yakınlarında yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. İlk belirlemelere göre, kazada 32 kişi yaşamını yitirdi.

KAPADOKYA'YA ÖĞRENCİ GÖTÜRÜYORDU

Aksaray'da 32 kişinin öldüğü, otobüs ile kamyonun çarpıştığı kazaya karışan otobüsün, İzmir'den Kapadokya'ya ilköğretim okulu öğrencilerini götürdüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, ilk belirlemelere göre, İzmir Zafer İlköğretim Okulu
öğrencilerini Kapadokya gezisine götüren, sürücüsünün henüz belirlenemeyen 45 HA 158 plakalı yolcu otobüsü, Aksaray'ın Eskil ilçesi Bozcamahmut köyü yakınlarında, Adnan Ölmez yönetimindeki 42 AFM 32 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, çoğunun ilköğretim okulu öğrencisi olduğu belirlenen 32 kişinin öldüğü, birçok yaralının olduğu belirtildi.

AKSARAY VALİSİ ÖLÜ SAYISINI AÇIKLADI

Aksaray Valisi Sebati Buyuran, ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan otobüs ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasıyla ilgili olarak, ''Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 32, yaralı sayısı 30'' dedi.

Kazanın ardından Aksaray Devlet Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi alan
ve Buyuran, kendisine ulaşan son bilgileri basın mensuplarına açıkladı

Buyuran, şunları kaydetti:

''Netleşen rakamlara göre kazada ölü sayısı 32, yaralı sayısı 30. Yaraların
4'ünü Konya, 3'ünü Kayseri'deki hastanelere sevk ettik. İzmir Valisi ile de
irtibata geçtik, kendisi de Aksaray'a geliyor. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri
uçakla İzmir'e nakledilecek.''

Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan ve kazada hafif yaralanan otobüsün
ikinci şoförü Ahmet Cengiz ise şunları söyledi:

''Kaza sırasında otobüsün bagaj bölümünde uyuyordum. Otobüsten nasıl
çıktığımı da bilmiyorum. Öğrencileri İzmir'den Kapadokya'ya götürüyorduk.
Otobüsün içinde aşırı yolcu yoktu, istesek de zaten fazla yolcu alma imkanımız
yoktur. Kazanın oluş şekliyle ilgili ise hiç bir bilgim yok. Halen kazanın şoku
içindeyim.''

OTOBÜSTE 46 KİŞİ BULUNUYORMUŞ

İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, kendilerine gelen bilgilere göre otobüste 3'ü öğretmen, çoğu ikinci sınıf öğrencisi olmak üzere 46 kişi bulunduğunu, bazı velilerin de geziye katıldığını söyledi.

Aydoğan, ikisi kamyondakilerden olmak üzere kazada toplam 32 kişinin öldüğünü öğrendiklerini belirterek, otobüste 3 öğretmen ve çoğu 2. sınıfta okuyan öğrenciler olmak üzere 46 kişinin bulunduğunu kaydetti.

Geziye bazı velilerin ve başka sınıflardan öğrencilerin de katıldığını ifade
eden Aydoğan, ''Biz burada bekliyoruz. Aksaray Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü
orada gerekenleri yapıyor, bize bilgi ulaştırıyor'' dedi.

Öte yandan, kaza haberini duyan öğrenci velileri ve öğretmenler okula geldi.
Veliler, veli ve öğretmen yakınları, geziye katılan çocukları ve yakınlarıyla
ilgili bilgi almak istedi, ancak yetkililere ulaşamayınca gözyaşlarına boğuldu.

Bazı velilerin telefonla Aksaray'a ulaşmaya çalıştıkları gözlendi. Geziyi 2-B sınıfı öğretmeni Yeşim Aygül'ün düzenlediği, otobüsün dün gece hareket ettiği, gerekli bütün izinlerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alındığı öğrenildi.

Öte yandan, okula gelen ve fenalaşan velilere İzmir Sağlık Müdürlüğünden
gelen ambulanslı ekipler müdahale etti.

HABERTÜRK

sabah saatlerinde olmuş duyunca şok oldum ölenlere allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum:(

30 uda ilköğretim 2. sınıf öğrencisi çok üzüldüm sabah sabah allah rağmet eğlesin

suçlu kamyon şöförü değilse bende manigatör değilim yaa adamlar uyumadan 3gün 4gün yol gidiyor

denetim yok denetim

ALLAHA rahmet eylesin kımsenın basına vermesın yarabbi

Allah Rahmet Eylesin...

Ölüm otobüsünden SON GÖRÜNTÜLER !!!!!

Aksaray'daki feci kaza öncesi veliler ve minikler olacaklardan habersiz güle oynaya eğleniyorlardı.

İzmir Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerini Kapadokya gezisine götüren Cumhur Çolak'ın kullandığı 45 HA 158 plakalı otobüsün saat 06.00 sularında Aksaray'a 58 kilometre mesafede bulunan Bozcamahmut mevkisinde, karşı yönden gelen Adnan Ölmez yönetimindeki 42 AFM 32 plakalı kum yüklü kamyon ile çarpıştı. Kazada en son bilgilere göre 33 kişi can vermiş 35 kişi de yaralı olarak açıklanmıştı.

Ortaya çıkan görüntüler ise küçük öğrencilerin ölüm feci kaza öncesi otobüsün içinde şarkılar söylediklerini, daha sonra olacaklardan habersiz doya doya eğlendikelirini ortaya koydu.:

İŞTE O GÖRÜNTÜLER >>>>> [VIDEO]hNJ6b3_eHMo&eurl[/VIDEO]

Show Haberde BIraz Önce Bakmistim Cok aci Görüntüler

Yakinlarini KAybedenlere bas Sagligi

Ama Cumhuriyet Mitingi Görüntülerini Tercih Ederim Gündemde Olmasi GEreken Konuda O Olmali

Çok kötü bir şey..Allah Ölenlerin Ailerine sabır versin..
Benim Amca olu da bugün Almanya da Kaza geçirdi ve hayatını kaybetti..
NE kadar acı bir duygu ölüm..Ama ALlah ın takdiri ilahisi..
Elden bi şey gelmez..

BaŞ SaĞliyi Dualarini Beklİyorum

BaŞimiz SaĞolsun Aksaray Gzergahimda Gİtmekrte Olan 2 Sinif ÖĞrencİlerİnİ TaŞitan ÖtobÜs Kaza Yapti İlk Belİrlemelere GÖre 33 Evladimizi Kaybettİk Allah Rahmet Eylesİn Hepİmİzİn BaŞi SaĞ Olsun

Allah rahmetli elesin
trafik terörü çok can alıyor malesef :(

1sc0rp!tX' Alıntı:
Çok kötü bir şey..Allah Ölenlerin Ailerine sabır versin..
Benim Amca olu da bugün Almanya da Kaza geçirdi ve hayatını kaybetti..
NE kadar acı bir duygu ölüm..Ama ALlah ın takdiri ilahisi..
Elden bi şey gelmez..
ıscorp!tx öncelikle başınız sağolsun kardeşim amcaoğlunun ailesine allah sabırlar versin sonra ise tüm türkiyenin başı sağ olsun allah bu kazada ölenlerin ailesine sabır ishan eylesin

haberlerde izledim otobüs diye bir şey kalmamış, parçalanmış.

allah ölenlere rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin.

çok kötü kimseye göstermesin böyle bir acıyı. çocuğun biri ablasının kendi üzerinde olduğunu ve ölmüş olduğunu anlatıyordu. :(

Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlara sabır ihsan etsin.
Trafik terörüne acil çözüm üretmek gerekiyor.

güncele taşıdım..

Geri