Kazım'dan 'TombaLa'

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig`de oynanan Kayserispor - Fenerbahçe karşılaşmasının 63.dakikasında "Objektiflerden ve kameralardan kaçan" bir olay yaşandı.

Onlarca basın mensubunun takip ettiği, yayıncı kuruluşun "bilmem kaç kamera ile maçları veriyoruz, uçan kuşu bile çekiyoruz" dediği bir ortamda nasıl olduysa Fenerbahçe`nin yaramaz çocuğu Kazım Kazım`ın oyundan çıkarken yaptığı hareket bir türlü görüntülenemedi.

Sadece Fanatik gazetesindeki bu kare vardı habere dair.

kazimkazim2.jpg

Bundan başka ne bir görüntü ne de bir kayıt.

Öyleyse iş başa düşer diyoruz ve olayı biz anlatıyoruz.

Kayserispor - Fenerbahçe maçının 63.dakikası ve Kazım Kazım oyundan çıkıyor.

Ve Kazım oyundan çıkarken Kayserili taraftarlara dönüp edep yerlerini gösteriyor.

Bunu zaten dün gece yayınlanan Telegol`ün muhabiri de açık açık söyledi. Ve bu hareketi tribünlerde gören binlerce insan da tepkisini o anda verdi.

Beşiktaş`ın efsaneleşen oyuncusu Nouma`yı buna benzer bir hareketten dolayı 6 ay ile cezalandıran Federasyon, bakalım "GÖZLERDEN KAÇAN" bu hareket için bir girişimde bulunacak mı?

Bakalım "Uçanı, kaçanı çekiyoruz" diye ahkam kesen yayıncı kuruluş bu görüntüleri yayınlayabilecek mi?

Nouma`nın hareketini golün tekrarından daha çok, adeta bir altyazı gibi art arda yayınlayan yayıncı kuruluş, neden bir kez bile olsun bu görüntüyü veremedi?

Ellerinde bu görüntülerin olduğunu biliyoruz, yayınlamak için Beşiktaş - Fenerbahçe maçının geçmesini mi bekliyorsunuz?

Yayınlayın beyler, yayınlayın!!!

Bekliyoruz, izliyoruz...

-HABER1903-

Fenerasyonun iş başında olduğu bir ortamda daha ne beklenirdi ki kardeşim
Gayet doğal artık bunlar...

malum yeri kaşınmıştır belki .. neden kötüye yormuşlarki bu durumu.. napsın o an kaşıntı tutsa eve kadar yada kulubeye kadar uyuzmu olsun..:))

Kazım ın bu hareketler alışıldıda haberi fanatiğin yakalaması beni düşündürdü acaba fotomontaj mı? malum 10 haberden 9 yalan 1 de asılsız

Fenerasyonun iş başında olduğu bir ortamda daha ne beklenirdi ki kardeşim
Gayet doğal artık bunlar...

Memo haberi okumadan yorum yapma!

Bana biraz şişirme haber gibi geLdi ama.Doğru net bir çekimi varsa.
CezaLandırıLmaLı. . .

Nouma'nın pozisyonu iLe bu bir değiL.Nouma orda goLü atmış herkesin
gözü üstüne öyLe bir ortamda yapıyor. . .

Neyse öyLe birşey yaptıysa zaten savunuLacak bir tarafı yok.Ama böLe
tek bir kareye ceza veriLmez ki veriLirsede saçma oLur.edep yerini tuttuğu feLan görünmüyor bu karede. . .

Memo haberi okumadan yorum yapma!

Bana biraz şişirme haber gibi geLdi ama.Doğru net bir çekimi varsa.
CezaLandırıLmaLı. . .

Nouma'nın pozisyonu iLe bu bir değiL.Nouma orda goLü atmış herkesin
gözü üstüne öyLe bir ortamda yapıyor. . .

Neyse öyLe birşey yaptıysa zaten savunuLacak bir tarafı yok.Ama böLe
tek bir kareye ceza veriLmez ki veriLirsede saçma oLur.edep yerini tuttuğu feLan görünmüyor bu karede. . .

Haberi okumadığım falan yok Hüseyin
Stadda onlarca kamera kullandığını iddia eden yayıncı kurum neden bunu göremez ki ellerinde illa ki görüntüleri vardır.
Federasyon da bunu görmezden gelip ceza vermezse daha ne diyim ben.
Ayrıca yok herkesin gözü önünde yapmış yok gitmiş köşede kuytuda yapmış ne farkeder sporcu ahlakına sığacak hareketler mi bunlar.

Nouma yapar 100 kamera çeker,kazım yapar yakalanmaz :) mevzu küçük belli ki kazımda...:)

Haberi okumadığım falan yok Hüseyin
Stadda onlarca kamera kullandığını iddia eden yayıncı kurum neden bunu göremez ki ellerinde illa ki görüntüleri vardır.
Federasyon da bunu görmezden gelip ceza vermezse daha ne diyim ben.
Ayrıca yok herkesin gözü önünde yapmış yok gitmiş köşede kuytuda yapmış ne farkeder sporcu ahlakına sığacak hareketler mi bunlar.

Ben ne yazdım orda diyorum ki eğer yaptıysa bunun savunuLacak bir tarafı yok. . .

Ama Lig tv eLimde görüntü yok diyorsa.Federasyon ne yapsın!

Olum kazım keşke göstere göstere çekseydin. :D

Derbide işine gelen her haltı yazan gözlemci niye bunu es geçti acaba ??

Geri