Kazım'a dört maç ceza verildi

MONTANO

New member
Reaction score
0
Kazım'a dört maç ceza verildi

2a0c9c2.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş-Fenerbahçe derbisindeki eylemleri nedeniyle Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım’a 4 maç ceza verdi

Yapılan açıklamada, derbi karşılaşmada müsabaka hakemine yönelik hakareti ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı eylemleri nedeniyle, Fenerbahçeli futbolcu Kazım Kazım’a 4 resmi müsabakadan men cezasının verildiği kaydedildi.
Derbi maçta Beşiktaş Kulübü, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 40 bin TL, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de 40 bin TL olmak üzere toplam 80 bin TL para cezasına çaptırılırken, Fenerbahçe Kulübü’ne ise taraftarlarının sebep olduğu saha olayları nedeniyle 15 bin TL, zaman çizelgesine uyulmaması nedeniyle de 5 bin TL olmak üzere toplam 20 bin TL para cezası verildi.
Ayrıca, Fenerbahçe Kulübü idarecisi Hasan Çetinkaya da derbi maçta statüye aykırı şekilde yeşil zeminde yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası aldı
.

Kaynak:milliyet.com

Beklenen Bir cezaydı Sen hakeme söversen 1 ay oynayamazsın

Beni anlamıyorlar’
Kazım, peş peşe yazdığı iletilerde şu görüşlere ver verdi;
Ortalığın sakinleşmesini beklediğim için uzun süredir Twetter’da yoktum. Kimseye saygısızlık etmek istemiyorum ama Türkiye’de hakemler İngilizce bilmiyor. Her ülkede İngilizce futbolun ortak dilidir. Örneğin hakeme topa baktığımı söylüyorum ve anlamıyor. Dolayısıyla kolay anlayabilmesine yardımcı olmak için elimle gözlerimi işaret ediyorum ve sarı kart görüyorum. Hakemler kötü demiyorum. Fakat neden Avrupa kupalarında bir tane bile Türk hakem yok? Bazen iletişim kurarken çok zorlanıyorum. Rahat olmam gerektiğini biliyorum ama beni anlamıyorlarsa hiçbir manası yok.Bana “Nasıl olur da Türkçe konuşmazsın?” diye soruyorlar. Belki bilmediğimi düşünüyorsunuz, belki biliyorum ama o anlık sinirle sözler ağzımdan İngilizce çıkıyor. Benim disiplin problemim yok, kaybetme problemim var. Kaybetmekten nefret ediyorum, bu hayatım boyunca değişmeyecek.”

Hadi ordan Kültür boyutuna dil boyutuna getirmeye çalışıyor.

Fenerasyon iş başında :D:D

Gökten kemik yağmaya başladı kimlerin duası kabul oluyosa artık.

Sorun değil kazımın boşluğunu doldurcak adam çok bizde.

Ağlamaya gerek yok.

Gerçi buna bile sevinen armut çoktur aramızda.

Türk Futboluna Hayırlı uğurlu olsun.

Tivitır Kazım' a Sanal mesaj yazmak için 4 hafta verdiler, yazsın yazsın dursun şimdi. Bol bol BJK nasıl yazılır onun pratiğini yapsın.

yeşil sahalarda görmek istiyoruz kendisini, fiber optik ortamlarda değil.

Ha bi de hakemler ingilizce bilmiyo demiş ya, şunu söyleyelim Bütün Türk Halkı "Fuck You" nun Kahretsin demek olmadığını çok iyi biliyor. =)

Geri