Kazım, TouLouse'da!!! [Tek BaşLık]

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
İşte Kazım'ın yeni takımı

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Milli futbolcu, kendine yeni takım buldu.

haber_ic_201619.jpg

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Colin Kazım Fransa'nın Toulouse kulübü ile anlaştı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kazım, Toulouse kulübü ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Toulouse kulübünün Fenerbahçe'ye 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

http://www.htspor.com/Futbol/spor-haber/201619-iste-kazimin-yeni-takimi.aspx

İyi sevindim. GüLe GüLe. . .

Ben bu adamı çok beğeniyordum Galatasaray'a gelmesini isterdim. Touluse iyi iş yapmış.

Kazım Toulouse'da!!!

Ve Colin Kazım Fenerbahçe'den ayrılarak Toulouse'a transfer oldu.

toulouse.hlarge.jpg

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kazım kazım, sezon sonuna kadar Fransa ligi takımlarından Toulouse'un formasını giyecek. Fransa ligi’nin resmi internet sitesine açıklama yapan Toulouse teknik direktörü alan Casanova, çok yönlü bir oyuncu olarak tanımladığı Kazım'ın takımına güç katacağını söyledi.

Fransa Birinci Ligi'nin resmi internet sitesinde aynı zamanda Toulouse Kulübünün resmi internet sitesinde yer alan haberde milli futbolcunun Fransız ekibine sezon sonuna kadar kiralandığı belirtilirken satın alma opsiyonunun da Fransız kulüpte olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü de resmi internet sitesinden bu transferi duyurdu.

NtvSpor-Logo_new1.png

SiR ReaLiST

Twitter'da 8Taş Ardından KeLepçe OLayLarı Vs. Cin OLmadan Adam Çarpmaya KaLkanLara Kapak OLsun Bu Kapı Dışarı EdiLme Operasyonu, Önce Adam OLsaydın Kazım Sana Herşey Müstahak...

Tivitır Kâzım kabileni de al git =)

Geri