Kazımın Abisi Niang

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
5d0aa791a316683046bd04049e06a5ac.jpg

F.BAHÇE’NİN Niang transferinin ne kadar isabetli olduğu gün geçtikçe daha iyi anlaşılıyor. Ligde 6 maçta attığı 7 golle takıma ‘can’ katan Senegalli’nin ağabeylik yaptığı son oyuncu sorunlu yıldız Colin Kazım...

GELDİĞİ günden bu yana kaptan Alex’le iyi bir dostluk kuran golcü oyuncu özellikle Yobo ’yu yakın takibe alıp takıma adapte olması, Türkiye’ye alışması için elinden geleni yapmış ve bir anlamda da Nijeryalı oyuncuyu himayesine almıştı.

ARTIK Niang’ın hedefindeki isim Kazım... 3-0 kazanılan G.Birliği karşılaşmasında 9 maç sonra ilk 18’e giren Kazım’ı ilk kutlayan isim olan Senegalli yıldızın ‘uslanmaz’ oyuncuyla yaşadığı diyalog geçen haftaya damgasını vurdu.

‘TEBRİK EDERİM’

ATTIĞI golden sonra sevincini yedek kulübesindeki Kazım’la paylaşan ‘gizli kaptan’ Niang maçtan önce kadroda ismini gördüğü oyuncuya, “Seni tebrik ediyorum. Yaşadıkların konusunda fazla bir bilgiye sahip olamasam da geldiğimden beri kadroya giremiyordun. Seni idmanlarda izlerken hırsına ve yeteneğine hayran kaldım. Küsmeden çalıştın ve hocamız da isteğini gördü. Bugün gol atarsam yanındayım. Sözlerimi yanına geldiğimde hatırla” diyerek motive etti.

DUYGULANDI

ANKARA ekibinin filelerini sarsan Niang’ın gol sevincini Kazım’la paylaşmasının nedeni de bu diyalogla birlikte netlik kazandı. Kazım, bu ağabeyliğin ardından Niang’a, “Senin ve tüm takımın desteği beni duygulandırdı. Takıma güç kattın. Daha da iyi olacaksın. Gollerinin devamı gelsin” diyerek teşekkür ettiği öğrenildi.

özledigimiz golcü başarılarının devamı gelir inş niang fenerbahcede efsane olabilirsin...

Beni Yak Kendini Yak Mamadou Niang =)

olcak inşallah bu şekilde hız kesmeden devam niang

Geri