Kayserispor'dan Bomba Transfer !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Mido Kayserispor'da !

mido-kyserispor-da-781754.Jpeg

Yıldız bir golcüyle hücum hattını takviye etmek isteyen ve bu paralelde Middlesbrough'un yıldızı Mido'yla görüşen Kayserispor, Mısırlı oyuncuyu ikna etti ve Kayseri'ye getirdi.

Sporx'in haberine göre Dün akşam saatlerinde Kayseri'ye gelen Mido, önce Kadir Has Tesisleri'ni gezdi ardından yönetim ile bir görüşme yaptı. Mido'nun bugün ya da yarın Kayserispor ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Mido Kayserispor'da - Milliyet.com.tr

Valla Helal Olsun.Alış hesabıyla mı satış hesabıyla mı aldılar acaba

Arıza'nın yerini dolduramaz :thumbdown:

süper lige göre bi transfer bence...

Oynayanlar,
Alpay, Tugay, Tuncay

Oynayabilecekler,
Arda, Necip, Mehmet Batdal.

Yeterli bu kadar.

Yıldız derken neye göre kime göre yıldız onu soruyorum. İngiltere de alt sıralara oyanayan bi takımın forveti. Neye göre yıldız?

Aman neyse yaa Hayırlı olsun ne diyeyim.

Geçen sezon öncesi Ariza Makakula'nun adını sanını bilmiyen bir millet bu adamı süper ligin gol kralı olduktan sonra tanıyorsa, yani bu adam bu ligde 21 gol atıyorsa bence bu ligde yıldızdır. Mido da böyle bir yıldız neden olmasın ?

makakayı bu sene tanıdık:D:D mido yu senelerdir izliyoz m.broughta

makakayı satti mi kayseri???

Ben Galatasaray başkanı olsam makakayı alırım.

Zaten Pinoymus oymuş buymuş gidip çabulcu aliyolar.

Sonra yeniliyoz.

Hiç olmazsa forvetimiz olur..

makaka ne kardeş ? makakula olmasın..

ayrıca bu transfer olmadı diye biliyorum..

Mido 2. kez de olmadı!

Kayserispor Kulübü'nden yapılan açıklamada Mısırlı Mido ile yapılan transfer görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığı ifade edildi.

Kayserispor Kulübü'nden yapılan açıklamada Mısırlı Mido ile yapılan görüşmeden olumsuz sonuç çıktığı, Sarı-Kırmızılı yönetimin, kendilerini daha önce de oyalayan tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istemediği bildirildi.

Öte yandan, Sarı-Kırmızılı kafilenin yarın saat 12.50'de THY'nin tarifeli uçağıyla İstanbul'a giderek, sezonun ilk deplasman maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacağı, kadroda Eren Güngör dışında noksan olmadığı ifade edildi.

kaynak

Geri