Kayserispor 1-1 Trabzonspor[TSL](Tek Başlık)

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
23lyumh.jpg

Kafilemiz Kayseri'de

Kayserispor deplasmanı için özel uçakla Kayseri'ye gelen kafilemiz maç saatini beklemeye başladı.

Havaalanında taraftarlarımızca karşılanan kafiemiz daha sonra 3 grup halinde otellere yerleşti. A Takım, PAF takımı, yöneticilerimiz ve deplasman kombinesi sahibi taraftarlarımız ve basın mensupları dışında dışında Kayseri kafilesinde Vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz, KTÜ Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, CHP İl Başkanı Necip Yıldız, Disiplin Kurulu Başkanı Dr.Rüştü Araz da yer aldılar.

Ts

Kayseri ligin en az gol yiyen takımı inşallah yeneriz

mac sonucu 1-1

yarın allahın izniyle lider olucaz:D

eh be ersun hoca o ilk penaltıyı umuta niye kullandırdın yattara-colman veya selçuk varken

Fener Ve GaLatasaray'ın Bu Kadar Kötü OLduğu Başka Bir Sene KoLay KoLay BuLamaz Trabzon Bu Sene Şeytanın Bacağını Kırıp Yha Şampiyon OLacak Yha Da Uzun Bir Süre Daha BekLemek Zorunda KaLacak Bu Puan Kaybı İyi OLmadı BakaLım Bazı ŞeyLeri Zaman Gösterecek... Hakkınızda HayırLısı Neyse O OLsun...

Ben böyle bi hoca görmedim... Umut Hayatında Kaç Kez Penaltı Attıda Sen Adama Penaltı Attıyorun!!! Yattara Zaten Bi Hata ZararDan Başka Bişey Deil... Ve Oyunda Ayakta Duramayan Umut'un İse 90 Dakika Sahada Kalıp.. Gökhan'ın Oyundan Alınmasıda Cabası.. Bu ŞartLar Altında Zaten 1 Puan Bile Mucize...

Zidane ( Egemen ) hahah :D Ne kafa caktı zidane 2 :D

Yenecemiz macı zora soktuk berabere kaldık :( Hadi trabzonum atak istiyoz senden :D

Kötü oldu ßu ßeraberlik.ßi mana da fırsat teptik.

umut'un penaltığı kullandığını daha önce gören varmı ...

colman penaltı çekecekken yattara topu alıyor kendisi çekiyor umut çekerken niye aynısını yapmadı penaltı atmak bi beceri işidir rakip attı biz niye atamadık

trabzonun penaLtı ve goLü tamamen hakem hatasıdır ama maçın hakkı yine beraberLikti diye düşünüyorum..
trabzonspor şampiyon oLmak istiyorsa daha sakin oLmaLı..

sol tarafa cale nin onune iyi bir açık alınırsa
trabzonsporumuz bu sene açık ara şampiyon olur

Ara transferlerde bişeyler yapılmazsa şampiyonluk hayal

Fener Ve GaLatasaray'ın Bu Kadar Kötü OLduğu Başka Bir Sene KoLay KoLay BuLamaz Trabzon Bu Sene Şeytanın Bacağını Kırıp Yha Şampiyon OLacak Yha Da Uzun Bir Süre Daha BekLemek Zorunda KaLacak Bu Puan Kaybı İyi OLmadı BakaLım Bazı ŞeyLeri Zaman Gösterecek... Hakkınızda HayırLısı Neyse O OLsun...

ben arkadasın sozlerıne sonuna kadar katılıyorum eger tabzon bu sene bu avantajı degerlendıremezse bir daha hayatta boyle bir fırsdsat karsısına cıkmaz cıksada buna bızım omrumuz yetmez
ben ersun yanalı oncelerı begenırdım akıllı bır hoca gelırdı bana ama sımdı trabzonun basında gordum kı hıcte dusundugum gibi akıllı bir ınsan degıl vallaha trabzon halkında bırını koysanız bu takıma ersun hocadan cok daha ıyı oynatır hanı oynatamazsada en azından huseyın kazmasını ve unut becerıksızını bu takımdan hemen keser vehatta kovar bunu goremıyecek kadar kor bu adam o yuzdende bence fazla heveslenmeye gerek yok ıkıncı yarı bence ılk yarı gıbı olmaz ve 3 buyukler bu kadar cok puan kaybetmez kı zaten bence oınumuz hafta lıderlık gider yıne husran olur bu lıgın sonu

Geri