Kayserispor 0-1 Fenerbahçe [STSL 4. Hafta]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Kayseri'ye gitti.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın yarınki maç için belirlediği 20 kişiden oluşan kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Kayseri'ye hareket etti.

Sarı-lacivertli takımın kadrosunda sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin ve Serdar Kesimal bulunmuyor. Ameliyat olmak için Almanya'ya giden kaleci Serkan Kırıntılı ve genç isimlerden Recep Niyaz da kafilede yok.

Teknik direktör Kocaman, sakatlıklar nedeniyle iki genç oyuncuyu da kadroya dahil etti. Kaleci Serkan Kırıntılı'nın yerine kafilede 3. kaleci olarak 17 yaşındaki Erten Ersu yer alırken, genç savunma oyuncusu Hasan Erbey de 20 kişilik kadronun içinde yer aldı.

Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı için belirlenen 20 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu, Orhan Şam, Bekir İrtegün, Bilica, Yobo, Ziegler, Caner Erkin, Hasan Erbey, Özer Hurmacı, Cristian, Sezer Öztürk, Stoch, Uğur Boral, Dia, Gökay Iravul, Alex, Semih Şentürk, Bienvenu.

Deplasmandayız Hayırlısı Olsun Bakalım :)

İlk 11' ler

KAYSERİSPOR

Navarro
Hasan Ali
Eren Güngör
Khizanishvili
Pekarik
Sefa
Riveros
Santana
Engin Bekdemir
Ömer Hasan
Amrabat

FENERBAHÇE

Volkan
Ziegler
Bilica
Yobo
Orhan Şam
Gökay
Cristian
Caner
Özer
Alex
Bienvenu

Kayseriden manisadan korktuğum kadar kormuyorum 90 dakika defansta beklemiyecekleri kesin mutlak bir gol atarız Ama şu ortasaha beni korkutuyor emre ile gökhan gelmeden bu kadro zorlayacak bizi

Hadi golle başladık devamı gelsin

Caner'den umutluydum
Helal olsun
inşallah kazanıcaz

Şu Amrabat sakat bişey yapmasın 2 dir yokluyor

Başarılar şampiyon 2. yarı goller bekliyoruz

Aynen Başarılar Nolacak Bakalım

Teşekkürler Fenerbahçem Maça gelirsek tamam sıktı bizi yer yere terler döktürdü ama Aykut hocanın yapmak istediği o şey ayağa pas maçın kontrolünün sadece kendinde tutacağın bir sistemi oturttu

Geri