Kayip Araniyor Tum Arkadaslar Baksin

Game Trader

New member
Reaction score
0
Bu ilani Bir arkadasimiz bize ulastirmistir bende aynen burayada ekleme ihtiyaci duydum ne kadar cok kisi gorurse o kadar iyi diye dusundum bilgisi olan arkadaslar ilandaki numara ile irtibata gecebilir

Arkadaşlar İnsanlık Namına Bir BAKIN...

arkadaşlar bu aşağıdaki sevimli çocuk 2,5 yaşındaki Şeref Can ENGİN...
kendisi 07/04/2006 günü öğle saatlerinde çanakkale şehitliğini ziyaretleri sırasında kaybolmuştur...ailesi kaçırılmasından şüpheleniyormuş...çanakkale civarı aranmasına rağmen bulunamamış...bu aralar bu taraflarda çok olmaya başkadı u olaylar adi şerefsizlerin organ mafyası olduğunu söylüyorlar...burhaniyede 2 çocuğun afedersiniz ama organları alınmış şekildeki cesetlerini bulmuşlar temennimiz bu yavrucağın başınada aynı şeyin gelmemiş olması...
kardeşimizin resimlerini aşağıya ekliyorum arkadaşlar gerekli irtibat numarasıda resimlerin altında lütfen bu resimleri ve numarayı dağıtabildiğiniz kadar dağıtın umarım o adi köpekler ufaklığa birşey yapmadan bulunur...

İrTiBaT NuMaRaSı=0505 4322664
ha ayrıca arkadaşlar unutmadan çocuk kaybolduğunda üzerinde krem rengi şapkalı sweat shirt ve mavi kot pantolon varmış...

ozaman isterseniz konuyu birlestirin fotograflari oraya tasiyin kendi sitemizdeki bir arkadasimiz koymustu bizde daha afzla yere konsun diye ufak bir caba gosterdik aklima ayni konun olabilecegi gelmedi
resimleri oraya tasiyalim isterseniz

şerefsizler..... Bırakın Onları Terbiyesizler...İsrail den farkınız yoq.....

ne alaka israil ile

p3simist' Alıntı:
şerefsizler..... Bırakın Onları Terbiyesizler...İsrail den farkınız yoq.....
Hatlar karıştı galiba...
redface.gif

bence konu burda kalsın bu da dikkat çekebilir

Biz zaten dikkat çekip , ilgilenecek arıyoruz..

bencede konu buradada kalsın

bunu yapan şerefsizleri sallandıracaksın aslında ama nese işte biz abye uyumlu bi ülkeyiz ya. . .nese nese asmayıp bırakalım

inş bulunur çok sevimliymiş kereta:eek:

Anti' Alıntı:
sen çok kurtlar vadisi izlemişsin pesimist =) Bu haberi daha önce okumuştum uzun süre oldu sanırım hala bir haber çıkmadı ne isterler küçücük çocuklardan alcağın üç beş kuruş para için mi bunlar ama bu yaptıkları cezasız kalmıyacak elbette

kurtlar vadisini izlemedim =) yani insan 3-5 kuruş için bunları yapıo .. bizi düşündürende bu .. şerefsiz bunlar yapar...

Devletin verdikleri ortada yok abi kendi cezamı kendim veririm bide bunlar için devleti uğraştırmanın manası yok.Aileye allah sabır versin...

bLaDe™' Alıntı:
walla yakınlarına allah sabır versin kolay bir durum deil . İnş kılına zarar gelmeden bulunur .

Allah kimsenin basına vermesin cok kotu birsey .

katılıyoum kanka allah kimsenin başına vermesin allah yardımcınız olsun

Geri