Kaybedersem 61 milyon doları hemen isterim!

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

29z68na.jpg

Anadolu turuna çıkan Yıldırım Demirören, İzmir’de üyelerle biraraya geldi.

Başkan’ın kulüpten 61 milyon dolarlık alacağını hatırlatarak, “Seçimi kaybetsem bile alacağımı uzun vadeye yayacaktım. Ama karşı taraf belden aşağı vurunca karar değiştirdim. Eğer kaybedersem bu parayı ertesi gün isterim” dediği iddia edildi. Engelliler Şubesi ise kendilerine destek veren Revna Demirören’e plaket verdi.

Star

bölede bırının bjk baskanı olmasına bır fenerlı olarak yakıstıramıorum aksıne o parayı almadan cekıp gıtmekte besıktasa bır vefa borcu olması gerekırdı..

alması hakkıdır

hem o kadar hakaret hemde o kadar para

iyi de olsa kötü de olsa vefa lazım biraz ...

Allah 1001 TürLü BeLanı Versin.. Bize ÇektirdikLerini Sen Ve Tüm SevdikLerin Çeksin Şerefsiz Herif.. Yeter uLan Kanımızı Kuruttun GeceLeri Uyuyamaz oLduk.. Bide Çıkmış Parasını Istıyor.. MiLangaz Varya MiLangaz... AnLadın Sen Onu..!!

Para Köpeği DeğiL Paranın Köpeği OLmuş .
İnşaaLLah Kaybeder Seçimi Beşiktaş Kendine GeLir.

Beşiktaş Gibi Bir Büyük Camia BöyLe Tehditvari SöyLemLerLe YönetiLmez, Yazık... Bir Başkana Yakışır SöyLemLer DeğiL BunLar...

Paranıda Ananıda Al Git :mad:

o 61 milyon doların banknotlarını tek tek kıvırda.....

Kol Kırılır Yen İçinde Kalır,
Alacağını Yine Al,
Cümle Alemin Bilmesine Yada Duymasına Gerek Yok.

al paranı da s....r git salak herıf kulubu alacagın paranın 10 katı zarara soktun bı de tehdıt edıyo gerısekalı mondofon sen ne anlarsın lan kulup yonetmekten mal herıf......serdar bılgılı sana kulubu bıraktıfın 17 mılyon dolar borcu wardı kulubun sımdı ne kadar gerısekalı mal herıf batırdın takımı hem basarı yok hem borc cok serda bılgılı nasıldı basarı war borc az o adamın tırmagı bıle etmessın mal herıf..
kusra bakmayın cok doluyum bu konuda arkadaslar bı carsılı olarak sewmıyorum bu dangalagı ıste sewılecek ıslerde yapmadı saten .....

Geri