Kayıt Defteri Yardım

irachann

HH gєвzєтiм
Reaction score
0
Arkadaşlar sorunum şu bir tane oyunu ripli bir şekilde kurdum sonradan o oyunu sildim sonra isolarını indirip yüklemek istedim (age of mitoloji + titans) fakat titans hala yüklü zannediyo bilgisayar ve titans cdsini takınca install yerine play butonu cıkıyo.Tespitlerime göre kayıt defterinde o ripli oyunun bişeyi kaldı ve yüklü sanıyo.İşte sorunum onu nasıl silebilirim.Utility Booster veya adı bunun gibi bişeyle tarama yaptım düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum.

ben cc cleaner le kayıt defteri kontrolü yapıyorum bağlantısı olmayan kayıtları siliyor.ama denedin galiba

Başlat çalıştır regedit yaz sonra kayıt defteri sayfası gelecek ordan bul diye bir menü var orda arattır hangi oyunu bilgisini silmek istiyorsan oyunun ismi olabilir oyunda kullanabilecek isimler olabilir onları bulup kayıt defterinden sil sonra öyle bir dene temizleme programında istiyorsan registry mechanic adlı programı tavsiye ederim öyle dene ekstra bir öneri daha program files 'de sildigin oyunun bilgileri varsa dosya olarak vb. hepsini sil öyle yükleyip yap bir artık kalmış ondan bu problem ok.

Geri