Katil ABD ve Sponsorları (Mutlaka Bakın)

Kralwampir

New member
Reaction score
0
Verildiyse şimdiden özür ama aradım bulamadım ....
18+ izlemeli midesi sağlam olmayan izlemesin

capsler

i22210_1.gif

i22212_2.gif

i22215_3.gif

http://www.imagehell.com/show.php/22183_boykot9fm1.swf.html

Direk Link
http://www.imagehell.com/out.php/i22183_boykot9fm1.swf

....
reklamdı değildi tartışmalarına son imagehell tekçare....

çoğu şeyinden ben kendi adıma vazgeçtim zaten soysuzlarında
sigaralarında uyuşturucu var heralde bi onu değişteremedim

ayrı ayrı verilmiş olsada bu tür şeylerin sürekli verilmesi lazım bence

bu ne biçim başlık ya. arkadaşlar lütfen abd bizim yegane dostumuzdur. yanlış yapıyorsunuz.

ulan şakirtmisin nesin yenı uyelık alıp konusma!! eski nickin neyse onla gel konus tırsak herif

recep beyıne 1 abdye 2 SANADA 3....Anlayana

hem abd katil olsaydı, hükümetimiz gerekeni yapardı. recep bey gereken müdaheleyi her zaman yapar. ayrıca hocaefendinin orada olduğunu hatırlatırım. abd katil olsaydı hocaefendi orada hiç kalır mıydı?biraz mantıklı olun...

şakirt1' Alıntı:
bu ne biçim başlık ya. arkadaşlar lütfen abd bizim yegane dostumuzdur. yanlış yapıyorsunuz.

hem abd katil olsaydı, hükümetimiz gerekeni yapardı. recep bey gereken müdaheleyi her zaman yapar. ayrıca hocaefendinin orada olduğunu hatırlatırım. abd katil olsaydı hocaefendi orada hiç kalır mıydı?biraz mantıklı olun...

provakatörlük yapma l.....n!!!!!! sen kimsin sakirtlik kim hoca efendinin adını ağzına alma delikanlı ol eski nickin neyse onla gel. mesajına bak iki burası delikanlıların forumu provakasyon yeri değil nickini alda gittt....yada edebinle otur oturduğun yerde
:mad: :Sopa

beyler sakin olun...bir gereqsiz kişi yüzüne sabah sabah morelinizi bozmaya değermi.

ya bırakın adamın adından belli provokatör olduğu arkadaşlar .... ne çenemizi ne de parmaklarımızı yormaya değmez bu tipler...

(Yanlış anlaşılmasın Hoca Efendi ye ve talebelerine sözüm yok. bu arkadaş kasıtlı olarak bu niki kullanan provokatör)

Geri