KASvET

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
evet cemaat den olanlar belli olmaya başladı =)

siz bi koyunun arkasına takılmış gidiyorsunuz ama o peşinden gittiğiniz koyunun koyun postu giymiş çakal olduğunu elbette göremiyorsunuz =)

evet parayla imanın kimde olacağı belli olmaz diye ben dedim aksini iddia etmedim ki.

bi kere kram peyniri değil krem peyniri =)

hoca okumuş mu =) haha bi yerimle gülerim ben buna =)

herkes tabiki grup kurabilir destekleyebilir ama ülkeyi karıştırmaya çalışan pislikleri desteklemeyide tasvip etmeyiz.

cahil dediğim kimseler cemaatten ayrılsın bakalım iş bulabiliyor mu ? =) bende cemaatten olsam oh kebap =)

daha geçen seneden biliyorum babamın arkadaşı nevşehir den gelmiş adam sıradan biriymiş,normal bi avukatmış.adam gülen cemaatine dahil olmuş,kendi dedi istanbul a getirmişler bunu adam şimdi bir kaç ayda bir jip değiştiriyor.ayrıca 3 tane falan arabası var ve ayrıca evi bildiğin şato gibi bişi.villa =) kendisi de suryapı denen evlerde oturuyo ve orası sırf cemaat için yapılmış =) oğlu okulu bırakıp almanya ya gitmiş iş yapmaya =) cemaat almanya da destek olacak =) adamın hukuk bürosu gizli hiçbir şekilde binanın dışında hukuk bürosu tabelası yok.tamamen gizli.küçük oğulları da kolejlerde okuyo.b.k gibi para akıyo anlıcan onlara.

bütün bunları adam birbir anlattı =) pişmanlar gibi çünkü onların istediklerini yapmaya mahkumlar ama geri dönüş yok diyo artık =)

bunu bütün herkes okusun da gülen cemaat i nasıl da insanları kandırıyor,hayatlarını çalıyor bi görsünler.

bizde burda kıçımızı yırtarız para kazancaz diye =) hiç düşünmüyormusunuz bu değirmenin suyu nerden geliyor diye.

sizde orada ölece düşünün =)

söyleyecek fazla sözünüz olmadığı için yazdığım yazıya takılmışsınız evet aslında demek istediğimi anlamışsınız ama '' illaki '' söz bulamayınca krem yazaçağıma kram yazdığımmı dikkatinizi çekti ilginç ...

ve ayrıça cemaat diyorsun arkadaş o zaman bu insanlar birbirlerine destek olurlar değilmi bir işi varsa yabancıya gitmez sana gelir sen yaparsın sen kazanırsın (:) bundan doğal bir şey yok ayrıça herşey açık net ortada bu kadar cemaat diye bilidiğinize göre gizli bir şey yok demekki gizli olsa sen bilmezsinn değilmi kardeş adı üstünde GİZLİİİ (:)

söyleyecek fazla sözünüz olmadığı için yazdığım yazıya takılmışsınız evet aslında demek istediğimi anlamışsınız ama '' illaki '' söz bulamayınca krem yazaçağıma kram yazdığımmı dikkatinizi çekti ilginç ...

ve ayrıça cemaat diyorsun arkadaş o zaman bu insanlar birbirlerine destek olurlar değilmi bir işi varsa yabancıya gitmez sana gelir sen yaparsın sen kazanırsın (:) bundan doğal bir şey yok ayrıça herşey açık net ortada bu kadar cemaat diye bilidiğinize göre gizli bir şey yok demekki gizli olsa sen bilmezsinn değilmi kardeş adı üstünde GİZLİİİ (:)

takılmadım sadece kram yazmışsın onu dedim.benide arada insanlar uyarır yanlış yaptım diye hoşuma gider çünkü o insan beni düşündüğü için uyarmıştır.

iyi de güzel kardeşim kazanmak başkaaa birde nevşehir de olupta normal sıradan bi avukat olup,sıradan bi maaş olup birden yokluktan varlık içinde boğulmak var dimi ? adam kendi diyor 1.5 sene de nerden nereye geldim diyor ? 1.5 senede normal bi avukat bunu yapabilir mi ? 2 çocuk kolejde okuyo,3 araba,villa,normal çalışan bi insan o yerlere gelmek için yıllarını verir.1.5 sene de bi yerden destek almadan kim yapabilir böyle ?

hadi sen 1.5 senede bu kadar varlıklı hale gel bakalım =) gelebiliyormusun hiç destek almadan =)

bu keşke masumca senin düşündüğün gibi olsa =)

o adam babamın askerlik arkadaşı olduğu için anlattı ve normal tanımayan bi kişi asla o binada bi hukuk bürosu olduğunu anlamaz.o adamda gülen cemaatinden olduğunu zaten herkese anlatmaz babamı sevdiği için anlattı =) yani yine herkes bilmiyo çok sayılı kişi biliyo anladın ?

toplumda ön yargılar var alır neden birlik beraberlik var arabamı alacaksın tanıdıktan alırsın burada bu sistem var bir şeye ihtiyacın varsa gider ondan alırsın o kalkınır o senden alır sen kalkınırsın bu işer böyledir

toplumda ön yargılar var alır neden birlik beraberlik var arabamı alacaksın tanıdıktan alırsın burada bu sistem var bir şeye ihtiyacın varsa gider ondan alırsın o kalkınır o senden alır sen kalkınırsın bu işer böyledir

önyargı ile gerçekleri karıştırma =)

ooo sen hala neyden bahsediyosun =)

ii okumamışsın yazımı.

hocam hiç kusura bakma o kadar masumca,saf (aptal anlamında değil) düşünüyosun ki,cümlelerinden bunu kolaylıkla çıkartabilir okuyan herkes.

o adamın eşi konuşmuştu,özgür değiliz her istediğimizi yapamıyoruz,kısıtlamalar var demişti,sosyal hayat diye birşey yok demişti,eski hayatımızı özlüyoruz demişti ama şimdi eskiye dönseler ellerindeki tüm şeyler alınacak.

aileyi resmen para,din,iman üçlüsünde nasıl kandırıyolar görüyomusun ?

o ailenin altına villa,arabalar,vs veriyor ondan sonra onların kölesi gibi oluyosun bilmem anlatabildimmi ?

islamiyet ile bunların uzaktan yakından alakaları yok.

destek olmak ile sıradan bir kişiyi varlıklı hale getirmek arasındaki farkı daha anlayamıyorsun belki anlıyorsun ama işine gelmiyor.

size ne kadar anlatsak boş çok ii biliyorum çünkü kendi dedem fethullahçı cemaatten değil ama onu destekliyor.

o da aynı sen gibi herşeyi tozpembe gören dindarlardan :smile:

onun için sizler anca yaşayıp,değer verdiğiniz şeyler kaybolunca anlıcaksınız durumu.

her hafta halısağ maçları yaparız karting şehirler arası geziler sosyaleşmek bu bize göre camileri gezeriz müzeler tarihi yapılar çanakkale anma törenine anzaklar bile geliyor biz niye gitmiyoruz diye bu bilinç uyansın diye herkes çok ucuz fiyatlara götürülüyor kalabalık olsun diye

yoksa sosyal olmak 4 5 kız alıp kafade sinemada oturmaksa bu bakış açısıdır

Geri