kaspersky internet security mi bitdefender mi?

heraclia

New member
Reaction score
0
kaspersky internet security 2011 ve bitdefender total security 2011 var sizce bunlardna hangisi kullanmak daha iydiir. internetde gezinirken ve pc guvenliği acısından su an ikiside aktif ama bitdefebderi kurdğumda rakip firma dite kis in bazı dosyalrını engledi kapatıp actığımda pc yi kis kendini toparkadı su an beraber aktifler ama ben birini kaldırmak istiyorum bu ikisiden hangisi kalmalı sizce
şimdidden teşekkurler

Çift veya daha fazla işlemçili bir sistemin varsa Kaspersky kullanmanı tavsiye ederim..
Kis 2012 de performans durumu düzelmiş, bilgisayarı kasma ortadan kalkmış ve artık güncellemeleri daha hızlı alıyor..
Bitdefenderi hiç kullanmadım onun için fikir beyan edemeceğim ama dünyada en çok tercih edilen antivirüs olması dan dolayı Kaspersky diyorum..

bitdefender kasıyor ben denemıstım :D cok dandık geldı tema olarak ayarlar olarak. onca senedır o kadar cok arastırma yaptım kı securıty olarak alt dallarını acarsak antı spyware,malware,web security,firewall gıbı konularda hep normal bı sekılde norton one cıkar nıye parayı verır reklam yapar bitdefenderda ama suan comodo da guzel program gozukuyor fakat ben cok sıkıntı cektım cok ınce bır ayardakı vırusu kacırabılıyor hemde saglam ıs yapan bır vırus olabılır.

1.Kaspersky
2.Turstport
3.Bullguard

Bence bunların dısındakı bıde vıpre guzel spyware konusunda gerısı yalan cunku onların herhangı bır guvenlıgı yok sebepler cok fazla aslında bızım ınsanımızın gozu su yonden bulanıyor. ahaha:D teste bırınce olmus benım programım dıyor avıra g data tarzı programlar sadece patch ve crackdan baska bır vırus buldugunu gormedım onu benım ıcın bulsa nolcak bulmasana nolcak kaspersky oyle degıl patch ve crack onun ıcın bır sorun degıl benı ılgılendırmez kardesımder gecer ben wındowsuma bakarımder mesela :) aslında cok derın konular neyse iyi geceler

Geri