kaspersky internet security 2009 lisans sorunu

MrKSmN

New member
Reaction score
0
key dosyalarını indiriyorum. anahtar yoluyla uygulamayı etkinleştir diyorum. *.key dosyalarını seçince lisans bu uygulama ile uyumlu degil hatası veriyor

ben vermiştim kardeşim senin bidaha vermene gerek yok bu konuyu

güncelleşmeyi otomatikten elle yapacan otomatik olduğunda kara listeye alıyo buda yeni key bulmanı gerektiriyo

çok basit bişe arkadaşım işte o sürümle uyumlu olmayan bir key dosyası kullanıyorsun. forumda bolca kis 2009 keyi var bulabilirsin 2007 keyleride uyumludur haberin olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana ;)

Bendede aynı sorun var. Kis8 kullanıyorum. birebir uyumlu key bulup yüklemeye çalıştığımda "lisans bu program ile uyumlu değil" hatası veriyor. Çıldırmak üzereyim yokmu bunun bir çözümü...

bende çalışan bir tane key var ama buraya nasıl koyucam bilmiyorum,,pc konusunda acemiyim

Eğer kullandığın KIS2009 sürümünü bilmiyorsan bu şekilde öğrenip versiyon numarasına göre key araman lazım.

version_9(en).gif

bende çalışan bir tane key var ama buraya nasıl koyucam bilmiyorum,,pc konusunda acemiyim

Herhangibir dosya upload sitesine yükleyip linkini verebilirsin :victory

KIS serisi av çoğunlukta güçlü bi pc kullanmıyosan kasma yapar.Onun yerine kasmayacak farklı bi av kullanabilirsin forumda lisanslı av ler olması gerekir.Bulamassan yardımcı olmaya çalışırım.

Geri