kaspersky den anlayan varsa acil yardım

menejer66

New member
Reaction score
0
arkadaşlar acil yardım lütfen elimde 2 ader hd var c 10 gb d 80 gb boyutunda windows c de kurulu sürücülerin ikisinede illet bi virüs bulaştı bugün c ye format attım maalesef tüm kıymetli yedeklerim d sürücüsünde oldugu için silmeye kıyamıyorum açamıyorumda açsam virüs anında c yede bulaşıyo bende c ye karsperksk kurdum virüs taraması yapıyordum ama tarama % 45 olmadan c doldu bulunan virüsleri nasıl silerim silip yer açıp taramaya dewam etmem lazım acil yardım lütfen

dai kaspersky rescue var onu dene130mb bn forumda paylatım orjinaldir onu dene arkadaşta işe yaradı

ya biçimlendirecen yada kaspersky rescue indirecen linux üzerinden çalışan botlu bir programdır
iso dosyazını cd yazdıracan pc takıp reset atacan

Kasperyky 2010 ana penceresini aç, Sağ Üst yukarda "bazı tehtitler buldu" yazan çubuğu (sarı yada kırmızıdır) tıkla, ve tümünü etkisiz hale getiri seç. Böylece bir yandan tarama yaparken , diğer yandan da bulduklarını halleder.

yukarda verileni dene inş. işe yarar.eğer olmazsa farklı bir antivirüs kullan.avira antivir olabilir.temizleme bitince yeniden kaspersky kullan

Geri