Kaspersky İNt Yavaslıgı

Alice^

New member
Reaction score
0
Beyler 10 senedır kis sevmeyen bır cocuk :D olarak kurdum ve memnunum ama tek bı sorunum var ınt yavaslıgı aynı sorun avırada karsılastım ve bundada oluyor o sorunu nasıl cozebılırım ornek verıyım bı download ypaıyom 800 kb kaspersky kapalıyken ındırıyor ama acıkken 100 gecmıyor ? bana ayarlar konusunda yardım edebılıcek varsa bı acıklama please : )

Avira temelden 50 KB aştırmaz ama ben böyle bir hata ile karşılaşmadım hiç Kaspersky'de

aynı sorun bendede oluyor..

Avira açıkken upload hızım 55 kb filan..Kapalı iken 90 kb ile upload ediyorum..

sorunun cevabını kımse bılmıyormu :D kis vedamı etcez :D

NOD32 yükle oda iyidir hiç kasmaz

nod32 :D lisans olmayınca orj calısmaz sahte keyler :D nod32 durdurur sadece sanal olarak calısır ıslem olarak hıc bır ısınızı gormez:D 30 gunluk trıallını kullanınız daha cokzevk alırsınız

Avira security suite kullanıyorum hiç sorunum yok.Avirada hızlı upload download yapabilmek için firewallı kapatın.
Dahada hızlısı web korumasını devre dışı bırakın.

arkadaşlar öncelikle kaspersky 2010 ürünleri hatalı ve bu hata her makinede olmuyor bazı pc lerde internet yavaşlığı ve bazı bileşenlerin devre dışı kalması sorunu ortaya çıkıyor ve bu devre dışı kalma yeniden kaspersky ı yükleme ile bile çözülmüyor.avirada sorun webguard da.webguard ı kapatın net yavaşlığının kalktğını göreceksiniz.avira 2010 da ise bu sorun giderilmiş.avira yüklerken premium security suite yükleyin ama yüklerken webguardı devre dışı bırakarak sorunu giderebilirsiniz.kaspersky da ise sorunun sebebini bilemiyorum.firewall ayarlarında taramayı deep değilde light yaparsanız çözüm olabilir.bileşenleri kapayın.net hızını test edip neyin yavaşlattığını bulun.norton 2010 ve avira 9 u öneriyorum.kaspersky iyi gibi gözüksede bazı ciddi hataları var...

wolf usta bsıey sorcam norton sen kullandın bı ara acılısta benım pc senınkısı gıbı celeron acılıstı bıyavaslık yapıyormu ? 360 kullanmıstım ben acılısta 2 3 dk beklıyordu programın acılması aslında 2 3 dk bekletıyordu ?

Geri