Başlarına vurdu!

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
resim50023_2.jpg

Vakit'in 'yılbaşı' haberi kartel medyasını fena halde rahatsız etti. Hürriyet, Milliyet ve Vatan gazetelerinin yanısıra bazı internet siteleri de Vakit'e saldırdı.

Vakit'te yer alan ''İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamına rağmen yılbaşını kutlayan duyarsız çevreler, çeşitli rezaletlerin yanı sıra facialara da sebep oldu. Ankara'da yılbaşını kutlayan kızlı-erkekli 7 öğrenci, alkol alıp sızan doğalgazı fark edemeyince gaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti. Çankaya İlçesi Birlik Mahallesi'nde yeni yıl kutlamalarına katılan 7 üniversite öğrencisi, karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti” şeklindeki haberi kartel gazetelerini fena halde rahatsız etti.

Vakit'in haberinde ki ''Türkiye'de kartel televizyonları adeta vicdanları kanattı. Gazze'deki felakete rağmen, televizyonlar Noel Babalı, dansözlü ve içkili yılbaşı kutlamaları dur durak bilmedi. Yılbaşı eğlence programlarında Aydın Doğan Grubu'na bağlı televizyonlar başı çekti. Kanal D, Star ve CNN Türk yılbaşının kutlanması için propaganda yaptı. TRT de yılbaşını kutlamaktan geri durmadı. TRT, ''Yılbaşı Özel Eğlence Programı'' düzenledi. TRT'nin yılbaşı eğlence programlarında en çok eleştiri alan kısmı ise Eurovision'da Türkiye adına yarışacak olan Hadise'nin yarı çıplak olarak ekrana çıkması oldu. Kartel medyası ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı yılbaşı kutlamalarını, Filistin'de kardeşlerini kaybettikleri için kan ağlayan vatandaşların tepkilerine rağmen ekranlarına taşıdılar.'' satırları karteli çılgına çevirdi!

Şimdi sormak gerekmez mi?

Ne var bu haberde?

Kendi medya organlarınızda "yalan habersiz" gün geçirmeyen sizler bu habere "yalan" diyebiliyor musunuz?

Kendiniz, inanan insanlar için önemli köşe taşlarından biri olan, hayatın akışı içerisinde tarihî kavşak noktası olarak addedebileceğimiz rahmet ve mağfiret yüklü Kurban ve Hac mevsimini karalayarak, komplo kurararak, provokasyon ve dezenformasyonun dik alasını yapmadınız mı?

Dünyanın değişik coğrafyalarından, dilleri, renkleri, ırkları ne olursa olsun, huzura koşan milyonlarca Müslüman'ın ortak ibadetini kötü göstermek için elinizden gelen tüm imkanları seferber etmediniz mi?

İnanan insanların iki bayramından biri olan Kurban'ı ve gücü yeten her Müslüman'a farz olan haccı kötü göstermeyi, hafife almayı, ibadeti magazinleştirip sulandırmayı gelenek haline getirmediniz mi?

İbadetleri kötü göstermek için tek bir satır olumlu haber yapmayarak, hatta provokasyonlar tezgahlayarak ibadeti magazinleştirmek suretiyle, sabote ettikten sonra Ramazan ayında dinî muhtevalı promosyonlar vererek istismarın şahını gerçekleştiren sizler değil misiniz?

Kininizin önüne geçemeyip televizyonlarınızdan, tüm inanç etkinliklerini magazinleştirip, sulandırmak için kıyıda köşede kalmış hazır kıta bekleyen sözde “hoca”ları bularak, ne kadar absürt beyan varsa hepsini onların ağzından kamuoyuna yansıtmayı görev addeden sizler değil misiniz?

Bir yandan toplumdaki yozlaşmadan bahsederken, öte yandan toplumu yozlaştıranlar, kadını cinsel obje olarak kullananlar, gençleri alkol komasına sokanlar, terörize edenler, terör örgütlerini destekleyenler, hırsızlık yapanlar, hırsızı koruyanlar, toplumu ‘dindar olmaktansa, her şekilde rezil ve sefil olsun' diye propaganda yapanlar, şereflileri şerefsiz, şerefsizleri şerefli gösterenler, İsrail katliamını ‘Nasıl olsa Müslüman ölüyor' diyerek destekleyenler ve insanlığa ait ne kadar hayırlı olan şey varsa çirkinleştirmeye ve kötülemeye çalışanlar sizler değil misiniz?

Yener Dönmez/habervaktim.com
http://www.habervaktim.com/haber/50023/baslarina_vurdu.html

bu vakit hüseyin üzmezin gazetesiydi dimiii...konuşmaya gerek yok:)

hüseyinle konuşsak

yardımcı olurmu acaba

yani gazetecilik konusunda

hüseyinle konuşsak

yardımcı olurmu acaba

yani gazetecilik konusunda

Hüseyin seni üzer ama:D

Tavsiyem hüseyinle konuşurken gözlerine bakma yerde para görürsen eğilip alma biliyon adam sabıkalı:D

Siz Doğan medyayla ilgilenin en çetrefilli işler orda.Erotizm fantazi cinayet akla hayale gelemicek pislikler orda toplanmış.Sabahtan akşama kadar müslüman fişleme haberleri yaparlar.Onları bikere şurda tartışma olsun diye bile açmazsınız..

köpek adamı ısırırsa haber olmaz

adam köpeğiısırırsa haber olur bilirsin

Cumhuriyet gazetesinin editörüde :Öcalan bebek katili değildir.her yerde Türk bayrağı göremekten sıkıldım " diyordu

eğer burada bir yazar üzerinden bir gazeteyi vuracaksak buyurun vuralım

Cumhuriyet gazetesinin editörüde :Öcalan bebek katili değildir.her yerde Türk bayrağı göremekten sıkıldım " diyordu

üzmezi mahkemeye çıkarıp üzüyorlar

cumhuriyetin editörünü mahkemelik olunca konuşalım

Onlar işine gelmez aynı takımdalar zaten kendi kalesine gol atmış olur:D

Yalçın Küçük ve Apo kanka onuda bilirler ama çıt çıkmaz.

Turkiyede medya tamamen satilmistir.Tarafsiz hicbir yayin organi yok.Hurriyet milliyet vs cok kotude vakit cokmu iyi,veyahut tam tersi.yok yilbasini kutlamis yok kutlamamis. Kutladiysam gunahi bana,onlara neymis ???

Filistinde olen masumlar icin yurekler yandida o 7 gencin anasinin babasinin yuregi yanmadimi.Neden bu vatan daha 3 ay once 17 sehit verdiginde bu kadar sesleri cikmadi,
bu kose yazarlari g.tlerinden element uydurup saga sola havlayacaklarina once kendi pisliklerini temizlesinler

Şimdi sormak gerekmez mi?
Ne var bu haberde?

ben söyliyeyim ne olduğunu
sen kendini müslüman olarak tanıtacaksın
sonrada ölen 7 canın üzerinden
güya o 7 can sizin müslümanlık anlayışınıza göre ters düşen şekilde yılbaşı kutlaması yaparken can verdi diye
gördünüzmü yılbaşını diye haber yapacaksın
böylece kendini haklı çıkaracaksın
farzedelimki onlar başka bir dindendi
veya islamı sizin gibi yorumlamıyorlardı
nolacak
sizler
kendini en iyi müslüman göstererek bu saf ve masum halkın dini duygularını inançlarını kendi çirkin emellerine alet edenler
güya inandığınızı söylediğiniz
ama her olayda
kendinizi ele verdiğiniz sahte müslümanlık oyunu yüzünden
cehennemde yanacakların en başında geliyorsunuz

vefat eden arkadaşlara rahmet kalanlara sabır
halkımızada bu sahte müslümanlara karşı uyanık olmayı diliyorum

bu vait hüseyin üzmezin gazetesiydi dimiii...konuşmaya gerek yok:)

EVET BU VAKİT; h.üzmezin mahkeme safhasında suçu sabit oıluncaya kadar arkasında olmayı bırak mesafeli,sabit olduktan sonrada gazetesinin yanına sokmayacak kadar da tavrını koyan vakitttir, evet bu vakit aydın doğan medyasının yanında yazarları sahibinin sesi olmayan tek gazetedir, ve yine evet bu vakit ,türk milletinin öz be öz kendi kültürünün kendi iman mücadelesinin ve kendi dinamiğiyle babasıda gelse eleştiri yapabilen tek gazetesidir. ve yine bu vakit kendini bombalatan cumhuriyet gibi newpaper lerin yanında tam bir dik duruşun resmidir,ve yine bu vakit baskıcı proleter aristokrasi,militarist ne varsa dümdüz yıkıp geçebilen hiç kimseden korkmayan, mayasını alman vakıflarından almayan,çetelerle pazarlık etmeyen,akredite olarak devlet ihalelerinden beslenmeyen ihale ve ilan bile almayan,toaş -poaş gibi kirli iahlelere pazarlıklara bulaşmayan,lobilerden desdeklenmeyen,masonların ,siyonistlerin,yahudi ve dönmelerin sabataistlerin diş bilediği ,tek gazete gibi gazetedir..nerdenmi biliyorum ,5 yıldır tüm yazılarını takip ediyorumda ondan..

Vakit H.Üzmezi olaydan sonra bir daha gazetesine sokmadı ama

Cumhuriyet gazetesinde Öcalan ın kadim dostları hala görevlerine devam ediyor.

türek bayrağına hakaret edenler görevlerine hala devam ediyor

Terörsit liderlerin ölüm ilanlarını basanlar hala görevlerine devam ediyor

gerçi bunları yapanları gazteden kovsalar gazeteyi kapatmaları lazım

ulan her sene yılbaşında aynı senaryo.... Mutlaka bi olaylar oluyor da bu vakit gazetesi sırf kıllık çıkarmak için aptal aptal haberler sunmuyor mu , deli oluyorum arkadaş ya. hüseyin üzmez adlı sapık iblisi başımıza kahraman yapacaktınız neredeyse... utanmasanız adamı vividlerde privetlarda falan oynatacaktınız..

Geri