kAsıMDa aŞK bAŞkAdIR...

arzu_bjk

New member
Reaction score
0
Korkuyorum..ne kdr ürkütücü bikelime ama bu defa kendm için deilbaşkası için korkuyorum…bi başkasını kırmak üzmek acı verio artık bana.hayatıma giren herkesi bu kdr etkilemiş olamam dimi?ya herkes yalancı bu varoluşta yada ben çok inandırıcıyım.herkes her şey aynı..yenileyemiyorum kendimi.ondan sonraki ben olarak kaldım.deiştirmek istiyorum! onun kalıntılarını yamalıyorum insanlara.hayal kuruyorum bazen,uyumadan ,gözyaşı dökmeden,günün akmasını bekliyorum.zorluyorum kendimi.diyorum ya ya herkes sahtekar y ada ben çok inandırıcıyım.az kaldı sene’ye çok az.ömür geçti ellerimden.artık yabancı ismini duyarke irkilmiyorum belki ama şunuda biliyorum.elveda diyemedim henüz sana..yüzündeki nurluğu aradım sesindeki toklu.ağlayışlarımızı özlem dolu ve hatta yokoluş çırpınışlarımızı.herkesi her şeyi sana yordum.sen yapmaya çalıştım kırık kalemimle.sen oldurmaya çalıştım insanları.seni istedim insanlardan.uğraştım.sana söz verdiğim gibi seni yaşatmak için.sana verdim sözleri onlar sanıp tutmak için.
Yapamadım….her defasında yolun yarısı silindi hafızamdan.dönerken kaybettiiim izlerini buldum hep.anladım.geçmişiyle yaşar insan ve sessizlik seninle sonuçlanır bu gece..yıllandık bizde sonunda.yine bi hikayem var anlatılacak.tek kahraman var sensin.dierlerimi?seni oluşturduklarım.oluşturmaya çalıştıkalrm.biri neşen,biri hüznün dieri vücudun.ötekiler mi?bende bilmiorum.nasıl hayatımdalar neden varlar bilmiyorum…
Ama işte bi umut,belki seni yaratmaya yardımcı olurlar.belki de yeni bi ben yaratırlar…
23/11/2004

23/11/2005 saat:02:23 unutmadığın için teşekkürler...

hmm var bişiler:D

HaCKHeLL aŞıKLaRıN ŞiFReLi BuLuŞMa NoKTaSı :):D

Deşifre etmeye çalışmayın,sevenleri ayırmayın :(

:D:)

araya girmeyelm şiişşşşttttt...ok.....

valla işte senede bi oluo arkadaşlar..ne aşkm,ış bizimkisi :)

ne işi? anlayamadım...bu arada hayaliye mi yaazıldı bu cümleler...?

o kim ya? valla yazıldıı insan şuan da ingilterede hayali ingilteredeyse olablr:)tabii eer msjı o attıysa:)

pek açıklayıcı olmamış ama yinede sağol...

arzu_bjk' Alıntı:
o kim ya? valla yazıldıı insan şuan da ingilterede hayali ingilteredeyse olablr:)tabii eer msjı o attıysa:)
ne bilelim biz bi an dedik feci bi aşk girmeyelim araya

Geri