Kartal'da olağanüstü hâl!

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Kartal'da olağanüstü hâl!​

24.03.2008 10:36
Belediye yenilgisinin ardından Ricardinho'yu kadro dışı bırakan yönetim, başka önlemler de aldı.

Belediye yenilgisinin ardından Fenerbahçe derbisi öncesi sıralamadaki puan avantajını yitiren Beşiktaş'ta yönetim, dün akşam Yıldırım Demirören'in evinde toplantı.

Milliyet'te yeralan habere göre, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yaşanan hezimetin nedenlerini sorgulayan ve hareket tarzını belirlemeye çalışan siyah-beyazlı yöneticiler, ilk olarak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ı tenkit etti. Öncelikle Baki’nin neden yedek kaldığı konusunda kendi aralarında konuşan idareciler, “Madem sakattı, neden kulübedeydi? İyileştiyse neden sahada yer almadı” ifadesini kullandılar.

Beşiktaşlı yöneticiler, ön liberoda da Serdar Özkan’ın yalnız kaldığını belirtip, Sağlam’ın bu konuda tedbir almadığını savundular.

İdmana alınmadı

Bu arada yönetimin, kadro dışı bırakılan Ricardinho ile sezon sonuna kadar görüşmeyeceği, sadece avukatı ve menajeriyle konuşacağı belirtildi. Yıldız futbolcu, siyah-beyazlıların dünkü idmanına da alınmadı.

Kartal’da diğer bir sorun da kırmızı kartlar oldu. Bobo’nun önceki gün sahadan atılmasını masaya yatıran yönetim, bu oyuncuya verilecek cezayı da bugünkü toplantısında belirleyecek. Bobo’ya 50 bin ile 100 bin dolar arasında bir ceza verilmesi bekleniyor.

16 yaşında batuhanı terbiye edemeyen bir yönetim olarak verin boboya cezayı sezon bitmiş bütün sezon boyunca veremediğiniz terbiyeyi oyuncuyu küstürerek belki verirsiniz..bundan sonraki maçlarda bobo zaten bu cezanın ,kendi kulübünün kendisini satmasının karşılığını artık canla başla oynayarak verir heralde

Geri