KartalCell'e Geçtiniz Mi ?

KartalCell'e Geçtiniz Mi?

• Evet

Kullanılan: 1 9.1%
  • Hayır

Kullanılan: 4 36.4%
  • Düşünüyorum

Kullanılan: 3 27.3%
  • Düşünmüyorum

Kullanılan: 3 27.3%

• Kullanılan toplam oy
    11

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Evet arkadaşlar Hackhell ailesinin Beşiktaş'lı üyelerinden kaçı KartalCell'e geçti ?

Geçmeyi düşününlerde aşağıdaki Kontörlü tarifeye gözatabilir.

tablo_5.gif

Bende düşünüyorum ama 1 ay sonra vatan görevi var. Artık 6 ay sonra alırız herhalde :)

Ulan Fener Ne çıkarsa peşinden kuyruk gibi takip edionuz hea.

Fenerium Çıktı GS Store kuruldu KartalYuvası açıldı.

FenerCeLL Piyasa girdi peşinden Yok bilmem GSMobile KartalCell.

Bunlar Fenerbahçe'nin Türk futboluna hizmetlerini göstermiyor mu?

Ulan Fener Ne çıkarsa peşinden kuyruk gibi takip edionuz hea.

Fenerium Çıktı GS Store kuruldu KartalYuvası açıldı.

FenerCeLL Piyasa girdi peşinden Yok bilmem GSMobile KartalCell.

Bunlar Fenerbahçe'nin Türk futboluna hizmetlerini göstermiyor mu?

:durdurun Storeleri ilk açan fenermi zannediyon yada taraftar hattını ilk çıkaran Türkiyede ilk fener yapmış olabilir ama Baska Türk takımları yapmıcak diye bi kuralmı var...
Siz bizim marşları çalarken noluyo asıl hırsızlık ona derim ben...

Bu şuna benziyor;
Futbolu ingilizler icat etti tüm dünya oynuyor.
Kendinizi bu yönde avutmak istiyorsanız kimse sizi engellemez. Ama diğer takım taraftarlarının Beşiktaş başlığı altındaki konularda yorum yapmasını ilginç karşılıyorum. Ve ben diğer takım konulara kesinlikle yazmıyorum. Çünkü sizlerin konusu sizleri, bizim konumuz bizleri ilgilendirir. Tabi biz yorumlara açığız saygı çerçevesi içerisinde. Ama PePeSanceS'in dediği gibi bizim marşlar, besteler diğerlerinin stadlarında söyleniyor sesimizi çıkartmıyoruz. Neden ? Biz yaptıysak bir tek biz mi kullanacağız. Tüm dünya kullansın, mesele örnek olmakta. Fenerbahçe'de ilk olarak taraftar hattını çıkartmıştır ve türk futboluna bu konuda örnek olmuştur. Bence güzel bir olay. Ama bunu böbürlenme olarak algılamak bu olayın güzelliğine gölge düşürmekten başka bir şey değildir.
Saygılar...

Bu arada anketimizde rakip takım taraftarları tarafından sabote ediliyor. Bu anket hiç sağlıklı olmadı :)

Düsünmüyorumla hayır aynı anlama gelmiomu :durdurn fazladan koymusun sıkları

Haklısın :)

Ama Hayırda kesinlik, düşünmüyorumda ileride fikrim değişebilir havası var. ( Böyle düzeltsek durumu olmaz mı ? :001_rolleyes: )

Geri