KARTALCELL’le Konuşuyoruz

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
BJK FOREVER

“Konuşuyorsak Aşkımızdan” sloganı ile 13 Ekim 2009 tarihinde hayata geçen KARTALCELL, ilk iki haftada 4380 aboneye ulaşarak, rakiplerini geride bıraktı... Taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Kulübümüz, Türkiye’nin en çok konuşturan GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğini giderek, KARTALCELL markasını 13 Ekim tarihinde hayata geçirmişti... “Konuşuyorsak Aşkımızdan” sloganı ile taraftarlarımızla buluşan KARTALCELL, ilk iki haftada 4380 aboneye ulaştı. KARTALCELL ilk iki haftalık satış oranlarında Fenercell, GSMobile, Trabzoncell’i geride bırakma başarısını gösterdi.

Taraftarlarımıza KARTALCELL’e gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkürlerimizi sunuyor, halen KARTALCELL’li olmayan taraftarlarımızı da en yakın Avea, yetkili Türk Telekom ve yetkili Kartal Yuvası mağazalarımıza bekliyoruz...

AYRINTILI BİLGİ: KARTALCELL ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilmek, en avantajlı ve özel tarifeleri incelemek, Beşiktaş’la yaşamanızı sağlayacak paketleri ve ayrıcalıkları öğrenmek için KartalCELL internet adresini ziyaret edebilirsiniz....

4veddl1.jpg

PePeSanceS

Konuşuyorsak aşkımızdan

Bendede GsMobile vardı Ama Telefon Bozuldu Kullanamadım Ve hala Telefon Yok :durdurun ama olsn gs 5 milyon kazanmıştı :) :durdurun Gerçekten Çok güzel Bir Proje İnsanlar takımlarını Destekleyebilio ve yurdun her tarafından katkı yapabilio .. ve ayrıca Bu para Adamların İşine de yarıo çünkü kontör bittikçe alıosn :durdurun

Avea'dan yediğim o müthiş kazık olmasaydı şimdiye çoktan almıştım..

başka yollardan takımıma katkıda bulunuyorum o da bana yetiyor..

1998 den beri kullandığım hattımı değiştirmedim Otlupeynirin de dediği gibi başka yollardan katkı sağlamaya çalışıyorum,en azından korsan ürün almıyorum Kartal Yuvasını tercih ediyorum...

Geri