KartaL yuvası pankartı

icemen

New member
Reaction score
0
Annem Bezin yarısını kesip temizlik bezi yaptığı için ufak oldu. isimleri sığdıramadım. hhman de çizecektim beceremedim :melek

Fazla fotoğrafta çekemedim maçın heyecanından. şimdilik idare edin.

29dzklv.jpg

wclr7s.jpg

mw6tjo.jpg

..:.. elıne saglık amator olmus ama daha ıyılerı ıcın amatorden baslanır takımdasım ..:..

vaayyyy ellerine sağlık mamicim..ben dahil hiçkimse böyle bir sürpriz beklemiyordu..

kendim İnönü'ye gidemedim ama senin sayende ismim gitti..tekrar teşekkürler..1 numarasın.. =)

OkuL yüzünden tv'ye mahkum kaLdım ama oLsun sen hepimizin yerine bizi temsiL ettin orda kardeşım.. Gayette güzeL oLmuş pankart..Eline emeğine sağLık.. ;)

..єЯDєM..;4923327' Alıntı:
Pankartı tutan kız güzelmiş =)) :p
Şaka bı yana guzel dusunce Mami tesekkurler

Hop olum. arkadaşımın sevgilisi. =)

BuraLara Sığmadı Aşkımız (=
EyvaLLah Mami Süper Düşünmüşsün.

Eline SağLık Abi süper Olmuş

Yakında bi sürprize daha hazır olun.

Wayyy Wayyy Wayyy PankartLar açıLmış :) GüzeL oLmuş Siz İnsanı BeşiktaşLı Yaparsınız :)

Annem Bezin yarısını kesip temizlik bezi yaptığı için ufak oldu.
icon10.gif
iyiki ben yoktum o yarıSıda KaLmazdı mamiCik TemizLik Zamanı :durdurun

Wayyy Wayyy Wayyy PankartLar açıLmış :) GüzeL oLmuş Siz İnsanı BeşiktaşLı Yaparsınız :)

Annem Bezin yarısını kesip temizlik bezi yaptığı için ufak oldu.
icon10.gif
iyiki ben yoktum o yarıSıda KaLmazdı mamiCik TemizLik Zamanı :durdurun

Geç kalmış sayılmazsın. Beşiktaşlı olmak için. Felsefesini öğrenmekle başlayabilirsin:goz:

Renklerinin anlamını öğren mesela.
Balkan harbi kaybedildiğinde kırmızı beyaz olan renklerimiz siyah beyaz olmuştur. Balkanlar geri alınana kadar Siyah olacak denmiştir.
Yani Siyah hüznü, Beyaz umudu simgeler. Bir birine iki zıt renk hatta renk bile değildir. hayatın kendisidir Siyah-Beyaz. Sırf bunun için bile Beşiktaşlı olunur.

Geri