Kartal Yuvası Düşman Çatlatıyor..=)

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

açıldığı 14 temmuz 2009 tarihinden bu yana forumun en aktif bölümlerinden biri olmayı başaran Hackhell Kartal Yuvası yine bir ilke imza atıyor..=)

amacımız yuva içersinde en başından beridir varolan kardeşliği, dayanışmayı artırmak ve forumda yer alan diğer takım oluşumlarından her zaman bir adım önde olduğumuzu göstermek..yani farkımızı açıkça ortaya koymak..

şimdi şöyle bir düşüncemiz var arkadaşlar..

yuvadaki kartalların hepsi birbirine hediyeler göndericek..gönlünüzden ne geçiyorsa, canınız neyi hediye etmek istiyorsa alıp bir diğer arkadaşınıza yollayacaksınız..

kurayı ben çekicem..herkesin nickini ayrı ayrı kağıtlara yazıp eşleştirmeleri yaptıktan sonra konunun altına kimin kiminle eşleştiğini yazıcam..

hediyelerinizi en geç önümüzdeki ayın 1'inde arkadaşlarınızın elinde olacak şekilde göndereceksiniz..

hayırlı olsun ve kolay gelsin kartallar..=)

Artemis - Hyperion

Ata Kızı - Pepesances

Dr.Mud - Silent Scream

Jewel - Mozole Mirach

HardRhymeR - Otlupeynir

HayırLı uğurLu oLsun hepimize..Bize yakışan bu ve bunun gibi aktiviteLerdir..GönderiLcek hediye büLent abinin dedigi gibi büyük küçük hiç önemLi değiLdir,önemLi oLan safLarı sıkLaştırmak tek yumruk oLdugumuzu evveL zamanda ki gibi göstermek..

Yaz benim ismimi Listeye büLent abi..

Güzel Fikir =)

Hemen Çek Bari Kurayı 10 Gün Kalmış =) Düşünmeye Başlim Şimdiden Ne Alacağımı :sigara: Hatta 8 Bu Ay 28 Çekiyo :)

kura çekimini haftaya cuma'mı yapsak ne..uefa falan o gün de çekiyo ya kuraları :p

kurayı birazdan çekip sonucunu da buraya yazıcam kartallar..=)

Ben geldim :smile: bensiz hesiye haa

kuralar belirlenmiştir kartallar..hepimize hayırlı uğurlu olsun..=)

Tekrardan hayırLı oLsun..PeLine koLi bandı aLmayı dusunuyorum ama fikrim değişebiLir..:laugh:

Benim nickim yanLış yazılmış arıza çıkartırım hee :)
Ne alsamki Bülent Abiiiiiii ?

YıLmaz zamanında benim nickimi az ''MozaLa Marach'' oLarak yazmamışLardı boşversene be dostum senınkısı yıne iyimiş..:laugh:

Kartal Yuvasının Bı Daha kı Etkınlıgı 15 Nısanda Toplasıp Bana Dogum Gunu Hedıyesı Almak Olsa :sigara:

[FONT="[COLOR="Purple"]Kartal Yuvasının Bı Daha kı Etkınlıgı 15 Nısanda Toplasıp Bana Dogum Gunu Hedıyesı Almak Olsa :sigara: [/COLOR]Palatino Linotype"][/FONT]

ben kartal yuvasında olmadığıma göre o zaman sende bana doğum günü pastası alırsın :001_rolleyes:

Geri