KartaL Yuvası ÜyeLeri AnaLiz.. (:

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
29vls9.jpg

Yuva Nedir ?? Bir Ocak Bi BeraberLik ÖyLe DeğiL Mi ?? Gerektiginde Sımsıkı oLup Omuz Omuza Vererek Tüm ZorLukLarı Bitirmektir,MutLuLugu PayLaşmaktır.. Sağcı SoLcu Köken Farketmezsin Bir oLmaktır.. Bizde BöLe Yapıyoruz Zaten..

KartaL Yuvasındakı KardeşLerimin Kendı Adıma AnaLizLerini Yapıp SizinLe PayLaşmak İstedim.. Sizde Bi KartaL GözüyLe Görürsünüz Bu AsiL İnsanLarı.. ;)

..eRdem.. :​

Aşk Adamıdır Erdem.. Bakmayın Siz Ona Bizim Karşı CinsLerimizLe YaşadıkLarına Onun Aşkı Siyah Beyaz'adır..KoLay KoLay KırıLıp DarıLmaz Ama KırıLdıgındada EroL Taş Gibi oLur Barışmak Mümkün oLmaz.. =D​

HeLLfire :​

Yavru KartaL Emre..AbiLerinin DostLarının Her Daim Yanındadır.. Biraz KızLara Karşı Zaafı Vardır Ama oLsun Hangi Erkegin Yoktur Ki.. =P Bu AraLar Günde 5000 Test Çözdügü İçin Aramızda Yok Ama eLbet Dönücek BekLiyoruz..​

Dr.mud :​

Bi Mevzumu Var ?? Veya İçmek Mi İstiyorsun ?? Ara Hemen 0532 ... .. .. Mami Koşa Koşa GeLsin.. Merak Etme SöyLene SöyLene GeLmez Aksine eLini Çabuk Tutup Hemen GeLmek Ister.. Sert Gözüksede Mamide Çok Ormantik Bi İnsandır.. Herşeyin Ötesinde Adam Gibi Adamdır..

Lucky :​

Kosavadan Aramıza KatıLan Kardeşimiz.. HH Aşkı KartaL Yuvası Aşkı Mesafe Tanımıyor Buna En İyi Örnekte Eren.. Heja MisaLi KayıpLara Karışır Bazen Akutu Arasan BuLabıLene Aşk oLsun.. Ama Şunu Diyim Size Issız Bi Adaya Düştügünüzde Adriana Limayi DegıL Bu Adamı aLmaLısınız Yanınıza.. =D​

ali06can :​

Birgün Knight Oynarken öLse Kimsenın Haberı oLmayacak.. Adam Kendini Warior Sanıp Manava Kasaba SaLdırır oLdu..Onun Haricinde Muhabbetı Çok SağLamdır.. Öleki Akşam Düğünün oLsun aLicanLa Bi Konuşmaya BaşLa Düğün Öncesi Düğüne Geç KaLır Eş Adayından 1 Ton Azar İşitirsin.. O Derece KitLer Adamı..​

OtLuPeynir :​

Ve Yuvamızın En oLgun Kişisine GeLdik.. SakinLigiyLe Hepimize ŞaşkınLık Veren BüLent Abimiz Gerçekten Hüseyin BoLt Kadar Efendi Bi İnsandır..Nicki Biraz Antika Gibi Gözüksede Unutmayın YıLLar Geçtikce AntikaLarın Değeri KatLanır Paha BiçiLemez.. ;)

Remington :​

MuğLada ÖğretmenLik Yapan KartaL.. Pek FazLa Konuşmaz.. Ama Konuştugu Zaman Herkes Susar.. Çünkü Onun SöyLedikLerini Bizim Haricimizde Pek Kimse AnLayamaz.. Dedik Ya Üstad Biz Bizi İyi Tanırız Diye.. ;)

~SiLenT ScЯeaM~ :​

Kasımpaşadan Aramıza KatıLdı Erhan..YanLışLara Karşı Sinip Susmadı İsyan Etti HaksızLıga TahammüLü oLmadıgını Gösterdi Ve Dikkatimizi Çekti.. Bizde Buyur Adamım Bu BiLetin Yuvana HoşgeLdın Dedik.. Siyaset Konusu Haricinde UzLaşma SağLarız Her Konuda.. :closedeyes:​

HardRhymeR :​

KartaLLarın En Büyük ÖzeLLigi Nedir ?? AvcıLıkLarı Demi ?? İşte Bu Kardeşımızde Şuanda Vatani Görevini Yapıp PKKLı ŞerefsizLeri AvLıyor Dağda Bayırda Heryerde.. Tüm Ekip oLarak DuaLarımzı SenınLe Kardeşım.. Vatan Size Emanet.. ;)

PePeSanceS :​

İzmirden Yuvayamıza KatıLan Kardeşimiz.. Forumun Heryerinde Karşınıza ÇıkabıLır.. Ahtapot Gibidir MaşaLLah.. Mehmet Topuz Gibi Tümer Metın Gibi KoLpadan DegıL İlhan Mansız Gibi Gerçek BeşiktaşLıdır..​

Biz Kısacası KemaListiz,Biz Hayatını Siyah Beyaz'a Adıyan Kara KartaLLarız.. Biz Ülke İçinde Cumhurıyet KuranLarın Aksine Tek Cumhurıyet Var Oda TÜRKİYE CUMHURIYETI DıyenLeriz...

SaygıLar..

6sxpuu.jpg

[video=BeşiktaşLıLık Budur..!!]1159[/video]​

Elime sağlık süper olmuş :D :D...

MozoLe Miяach

Kartal yuvamızın kurucusu HackHeLLdaki Beşiktaş önderidir :D Bazıları sinirli der ama ben sinirli tarafından çok bana abilik kardeşlik yanını gördüm.Bileğini kesseniz kanı siyah beyaz akar...

Nedense bide bu karikatürü koymak geldi içimden :D

2zisrcm.jpg

Çarşı Her Yerde...

MozoLe Miяach :

Mert abi Tam bi Beşiktaş'lı büyük insan onun yanındaysanız hiçbirşeyden endişelenmeyin gerekirse Beşiktaş için düşünmeden canını weren biri ve tabi (= Adam gibi adam Hackhelle beni bağlayan en güçlü insan tek kelimeyle MozoLe Miяach:p

bende abi bu aralar yanınızda değilim sorunlarımı en çok sen biliyorsun ama dönüşüm inşallah kısa zamanda olucak..

Bazi arkadaslari taniyorum. Ozellikle Erdem efendiligiyle benim gozumde ornektir.

Birde mozole var hircin cocuk :) Bugun bir konuda aklima geldin. Ben hicbir insana ikinci sans vermedim hayatimda samimiyetine inanmadim. Senin inandim kanka eyvallah sagolasin ;)

Bazi arkadaslari taniyorum. Ozellikle Erdem efendiligiyle benim gozumde ornektir.

Birde mozole var hircin cocuk :) Bugun bir konuda aklima geldin. Ben hicbir insana ikinci sans vermedim hayatimda samimiyetine inanmadim. Senin inandim kanka eyvallah sagolasin ;)

ÖnemLi oLan YanLışLarın Üstüne Yürüyüp 2.ŞansLarı Yaratmak DeğiLmidir Be Adamım.. AsıL Sen SağoLasın.. Kadim Dost.. ;)

diğer Beşiktaş'Lı arkadaşLarıda unutmayalım Mozole [Kırılıyorum haaa]

Bizim aramizda birsey yoktu ki ;)

Olur oyle arada atisiriz (atisirdik) ama suan bir problemimiz yok cok sukur. Iyi de bir dost kazandim. Bazi seyleri kaybettim ama hem iyi bir dost kazandim hemde birinin ne mal oldugunu ogrendim ;)

Kanka çok saol izin verirsen ben de bi analiz yapıcam seninle ilgili =)

Mozole Mirach: Adam kelimesi onunla anlamlı oluyo. Doğru bildiğinden dönmeyen, sonuna kadar peşinden giden hayatı siyah beyaz olan. Bir dostta arancak tüm özellikleri kendinde barındıran Kartal yürekli Kardeşimizdir

yüreğine sağlık mert..

nicki biraz antika gibi görünen birinden =)

MozoLe Miяach :Hackhell'in zirvesinde yer alan yuvamızın kurucusu..bazen sinirli bazen esprili bazen duygusal ama en önemlisi hayatında önceliği her zaman beşiktaş'a vermiş kartal yürekli bir güzel insan..iyiki varsın mert..Kartal Yuvası'nın asi çocuğu..

daha yeni gördüm güzel olmuş :D bi ara gelde senle pk atalım :)

MozoLe Mirach :

Her daim neşesi eksil olmayan ama damarına basılınca dıkkat TNT diyerek kacılan kardesım =) Herkes onu asabi bılır ama aslında tam tersidir Hayatıdır SİYAH-BEYAZ... Kutsalına laf gelınce dokunulmaya tesebbus edılınce dayanamaz yakar tüm gemileri Her Beşiktaşlı gibi...

LA VİTTORİA SARA NOSTRA

HeLLfire :

Hayatındakı ilk 3 şey

1-Beşiktaşk
2-Ice Tea =)
3-KızLar

Emre yavru Kartalımız ekıbın neşe kaynagı gercı su aralar Unı-Bjk ıcın calısmalarda dönüşünü sabırsızlıkla beklıyoruz..

Bu Sevdadan Vazgeçersek
Allah BeLamızı Verse

Dr.mud :

Adam Mami =) tam bir Romantik Kartal bu konuda Veliahtımdır kendisi :) Onun ıcın zaman kavramı yok yada maddiyat kavramı kurtarıcı KartaLımız dertleşmek ıstersenız Mami den daha sabırlısı yoktur

En Büyük Aşklar Çarşıda BaşLar

Lucky :

Çarşı nın Kosova ayagı Çarşı nın her yerde oldugunun canlı kanıtıdır kardeşim.. Hıc üşenmez KartaLımızın maclarını kendi Ripler Upload eder ve HH ye bızım ıcın koyar çalışkan KartaLımız..

AkıLLı oL Çarşı Burada !!!

ali06can :

HH de uzun zaman var ama bizler kadar kımse tanıyamaz Ankaralı Ali kardesımı Msn de yada Face deki maç sohbetlerıne yorumlarına doyum olmaz.. Espirisini neşesini kaybettıgını göremedi henuz kımse NeşeLi KartaL aLiCan

Siyahın Zindan oLsun
Beyaz AydınLık
Herkese Nasip oLmaz Beşiktaş lılık

OtLuPeynir :

Sakın sessız gorunsede konu Beşiktaş ıse gerisi teferruattır kendısı ıcın.. Asla aksatmaz Beşiktası yuvayı her zaman bir gözü oradadır Sağ yanı SİYAH sol yanı BEYAZ dır..

Onun İçin ;

ASOLAN HAYATTIR
HAYATTA BEŞİKTAŞ dır...

Remington :

Yuvanın GeneLkurmay başkanı abimiz =) Gelecegın KartaLLarını yetiştirmek ıle gorevlı KartaLımız Yuvadan birisine bişey olsa İsyan bayragını ceker asla boyun egmez

SİYAH ULAN
BEYAZ ULAN
BEŞİKTAŞ ULAN !!

Lafı en cok onda anlam kazınır Eğitimci KartaLımızı

~SiLenT ScЯeaM~ :

Yuvaya gelişi gec oldu ama en sağlam temellerden Beşiktaş a dokunamazsın o varken umrumda mı Dünya Sevdasına Laf atılırken... Geceyi Bekler Siyahına kavuşmak ıcın..
Koruyucu KartaL dır kendısı

Asi Ruh Burada

HardRhymeR :

Askerde Önce Vatan sonra KartaL dıyerek nöbet tuttan Vatani görevdeki kardesımız KartaL gıbı hızlı bir giriş yaptı aramıza ama her sevda gıbı araya ayrılık girdi gercı bu Vatan ıcındı önemli değildi.. Asker KartaLımız

Sevmeye engel Değil MesafeLer

PePeSanceS :

Durdurak bılmeyen karınca mısalı çalışkan Kartalımız elınden gelse bır gunde yüzlerce konu acar KartaLımız ıcın her an takıbındedır Siyah Beyaz.. Hersey bir yana KartaL bır yana... Haberci KartaL kendısı...

Yazarsa Destan Severse Devrim oLur

Mozole Mirach
Adamın Bakışları bile kartal bakışı=) daha ne diyeyim? Siyahın yanında beyaz varsa işte o zaman onun için hayat yaşanılası.

Erdem
Onun İçin Beşiktaş, sadece bir Futbol takımı değildir. Beşiktaş Ab-ı hayattır.

HellFire
Erdemin de dediği gibi Önce Beşiktaş der sonra İce tea bu yavru KartaL =) Zamanın da beşiktaş için az ban yemedik onuz omuza kardeşimle

Lucky
Kosovada olsa bile kalbi her daim İnönü' de kapalının tam orta yerinde Atar.

ali06Can
O konuşmaya başladı mı herkes susar onu dinler. Cs de gösterdiği nokta atışlarını konu Beşiktaş olunca hep tam onikiden vurur.

Otlupeynir
O Yuvamızın Direği, O bir baba kartaL, O Van' daki bembeyaz karla kaplı dağların Asi kartalı

Remington
Biri Beşiktaş' a bişey mi dedi anında belirir Yavrusunu Koruyan Baba KartaL edasıyla Göğsünü siper eder gelen saldırıya.

Silent Scream
Az mı savaş verdik beraber kartaLım uğruna bu forumda? Beşiktaş' ı yaşam tarzı yapanların başında gelir.

HardRhymeR
Tek bir tarif Savaşan KartaL. Şimdi Vatan İçin Nöbet Tutuyo

Pepecances
Yuvaya girmek için gösterdiği çabayı Kıskanmadım değil =)

Geri