admiral
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen kaleci transferi dün mutlu sonla noktalandı... Teknik direktör Samet Aybaba’nın çekimser davranmasına karşın, Allan McGregor resmen Kartal oldu. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde kendisini 2 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan İskoç file bekçisi, çarpıcı açıklamalarda bulundu. En büyük özelliğini, “Sahaya yüreğini ve kalbini ortaya koymak” olarak dile getiren McGregor sözlerini şöyle sürdürdü: “Beşiktaş’a bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Duyduğum kadarıyla heyecanlı ve müthiş taraftarları var. Onların karşısında oynamak için sabırsızlanıyorum. Bana 1 numaralı formayı layık gördüler. Bu formayı haketmek için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş’ın büyüklüğü ve kalitesi ortada. Bu sorumluluğu bilerek geldim. Sahada da bu sorumluluk içerisinde olacağım...
Kıran: Aceleci değiliz
İmza töreninde yer alan Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da, “Transferleri yaparken aceleci davranmadan hareket ediyoruz. Bu yaptığımız transferlerde de ölçümüzü bozmadık. Yaptığımız tüm çalışmalar bu prensip dahilinde yürütülmüştür. Glasgow’da uzun yıllar giydiği formanın hakkını veren McGregor, Beşiktaş’ta da önemli işler yapacaktır” dedi.