KartaL 9 Doğuruyor!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş, Gordon'u hala elinden çıkaramadı, yabancı sayısı 9'u buldu.

haber_ic_155935.jpg

S.Graz, Hırvat oyuncuyu "Bedavaya kiralık verin" diye diretiyor. Kartal ise "Bonservisiyle alın" diyor.

Kartal, yabancılarından dolayı 9 doğuruyor. Geçen sezon Duisburg'a kiralanan ancak beğenilmeyerek geri gönderilen Gordon Schildenfeld adeta elde kaldı. Bir yandan yabancı oyuncuya yer açmaya çalışan Beşiktaş Yönetimi, diğer yandan da Gordon sancısından kurtulmak istiyor. Bu oyuncu için Avusturya ekibi Strum Graz ile görüşne ve prensipte anlaşma sağlandığı öğrenilen Gordon'da somut bir adım atılamadı. 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve yıllık 400 bin euro alan Hırvat oyuncu bonservisiyle birlikte bedava gönderilmek isteniyor. Graz ise bonservisini almaya yanaşmayıp bedava kiralanmasını talep ediyor. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ise Avustralyalı yetkililer arasında telefon trafiği sürüyor. Dün yapılan son görüşmede Strum Grazlılar, bonservisiyle almaya sıcak bakmadıklarını bir kez daha yineledi.

DENİZLİ DERT YANDI

Bu duurm en çok Mustafa Denizli'nin canını sıkıyor. Tecrübeli teknik adamın Başkan Yıldırım Demirören ile görüşerek, "Şu anda elimizde 9 tane yabancı var. Gordon bile bizde görünüyor. Bu durumda Zapotocny'yi nasıl göndereceğiz? Barış Kupası'na kadar kontenjanın boşaltılması (Holosko, Bobo, Delgado, Fink, Ernst, Tello, Sivok, Zapotocny, Gordon) gerekiyor" dedi. Transfer görüşmelerinde eli kolu bağlanan siyah-beyazlıların çok büyük zararlar dahi etse Gordon Schildenfeld'i kiraya vreceği ifade edildi.

Haberturk

Ulan hep zarar hep zarar. bu adamı niye aldınız yaa hadi aldınız niye bu kadar uzun sözleşme imzalıyosunuz. bıktık artık bu yönetimin yanlış transferlerinden.

alıştık artık böyle durumlara ne diyim..yıllardan beridir bu yanlışlar hep yapılıyor beşiktaşta..araştırılmadan izlenmeden alınan futbolcular zararına elden çıkarılıyor..ey transfer komitesi madem ihtiyacına cevap vermiyor o zaman ne demeye alıyorsun bunları..2 tane transfer yap ama adam gibi transfer yap bende senin elinden öpeyim..şu gordona bak türkiyeye geldiğin ilk günü saymazsak yahu seni ömrün boyunca havaalanında 3 kişi karşılamışmıdır çok merak ediiyorum..

sinan engin'İ çağırın toplasın kelepirlerini :mad:

Oha 9 yabancı mı?.. :D:D:D

FM'de böyle bir durumda direk söz. feshediyordum tazminatı vererek. :hhmanD

S.graz takımına baksana oyuncuyu bedava kiralık verin diomuş.
Tabi biliyor Beşiktaş'ın zor durumda olduğunu :mad::mad:
Geçmişin faturasını hala ödüyoruz.Umarım bundan sonra adam akıllı transfer politikası yürütürler.

Rahat OLun ArkadaşLar Gereken YapıLacaktır Biraz Sonra ELi KuLağında, Siz Ona Uymayın...

Konuya KaLdığı Yerden Devam EdeLim...

yaw kardeşim yabancı kontenjanı niye yedekleri etkiliyor anlamak mümkün degil

hadi sahada sınır koyarsın bırak adamın yedek kulubesi dolu olsun o kulubun zararı olur ama böylede eli kolu baglanılmaz kı

VolkaN a katılıyorum ben de
Bu kadar da kısıtlama olmaz ki

hadi sahada sınır koyarsın bırak adamın yedek kulubesi dolu olsun o kulubun zararı olur ama böylede eli kolu baglanılmaz kı

volkan söyleyecek birşey bırakmamış.Sonuna kadar katılıyorum

katılmıyorum zaten şuandaki sorunlarda ondan çıkıyor 6+2 kadar saçma bişey olamaz ya 6 olur ya 8 ama 6+2 saçmalıktır yabancı sınırlaması tamamen kalkmalı aslında yoksa biz bu kendini yetiştirmemiş türk futbolcularına daha çok 10 milyon dolar öderiz şu ülkede yabancı sınırlaması olmasa alacağımız türk futbolcular size ne kadar eder ??? düşünsenize bursa sercan'a 10milyon€ istiyor 10milyon€a avrupan kimler alınmazki!!! sorun yabancı sınırlamasında bu sınırlama kalkmadığı sürece türk futbolcular kendilerini bişey sanmaya devam edecekler gel görki fifa yeni kurallar getiriyor ve her ülke için yabancı sınırlaması koyacak ve bu rakam 5 olacak fifa şartlarında mücadele edeceksek bu böyle olmak zorun ki fifa kuralı hayata geçirirse mecbur uygulayacağız... ama yabancı sınırlaması saçma olmaya başladı işte bizim ülkemizin topçuları avrupadakilerin yarısı kadar bile çalışmayıp onlardan çok daha fazla alıyorlar düşünün roma riise yi 2.5 milyon€ yıllık alıor çok alıor die kovmaya çalışıyor biz kimlere vermiyoruz bu parayı???

ha burdada alt yapının önemi ortaya çıkıor kardeşim 10larca milyon vermek istemiorsan alt yapına sahip çıkacaksın alt yapıdan topçu yetiştireceksin kendi değerlerinle oynayacaksın barcelona bugünlere bu şekilde geldi çünkü her topçu BARCELONA'lı olduğu için o kültürle yetiştiği için takım ruhu hiç bozulmuyor...

Geri