Kartal 2. turda ne yapar?

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkan Beşiktaş’ın Avrupa’daki geleceğini futbol otoritelerine sorduk..

BEŞİKTAŞ’IN Sofya’yı deplasmanda devirip adını bir üst tura yazması tüm Türkiye’yi sevindirdi.. Fakat siyah-beyazlıların zayıf rakibine bile birçok pozisyon vermesi, herkesi korkuttu.. Biz de Beşiktaş’ın Avrupa’daki geleceğini futbol otoritelerine sorduk.. İşte cevaplar:

ATİLLA GÖKÇE: Schuster’in rotasyon geleneği yanlış olsa da sakatı çok. Takımın omurgası sayılacak isimlerin sakatlığı dengeleri bozuyor. Beşiktaş bundan önce zor maçlar oynayarak kazandı. UEFA, Şampiyonlar Ligi’nden gelen takımlarla daha da zorlaşacak. Kura da burada çok önemli. Beşiktaş elense de bence başarılı bir Avrupa sezonu yaşadı.

SERGEN YALÇIN: Beşiktaş’ın işi çok zor, fazla ilerleyebileceklerini düşünmüyorum. Sakatlar iyileşmezse işleri daha da zor. Ancak ben Beşiktaş’ın tam kadro olsa dahi çok fazla tur atlayabileceğini zannetmiyorum. Tabii burada işler karşısına çıkacak rakiplere de bağlı biraz. Dişine göre bir takım çıkarsa devam eder.

MERT AYDIN: 2. turdaki rakip ve hepsinden önemlisi Beşiktaş’ın 2.5 ay sonra ne durumda olacağı belli değil. Fernandes ve alınması muhtemel bir santrforun katkısı Beşiktaş’ı mutlaka daha ileri götürecektir. Yeter ki ‘Savunmayı önde mi kuruyor yoksa arkada mı?’ gibi garip tartışmalar kafaları iyice karıştırmasın.

Kaynak

şu sakatlık illeti bi yakamızı bıraksa da biz de görsek ikinci turda hatta ligde ne yapıyoruz ne yapmıyoruz..

takım resmen revire döndü..

ikinci tur kolay değil..zorlu maçlar bekliyor bizi..ama ben ümitliyim..

İkinci tur maçlarının oynanmasına daha çok var. Lige verilecek olan arada da iyi hazırlık dönemi geçirirsek iyi sonuçlar alırız. ve yeni transferimiz Fernandesin de katkısı olacak.

Geri