KartaL Çöktü

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
Denizli Sağlam'ı arattı, nasıl mı?
Sağlam döneminde G.Saray'a 3, F.Bahçe'ye 9 puan fark atan Kartal, Denizli'yle 16 puan kaybetti.

Takvim'in haberine göre Ertuğrul Sağlam döneminde zirve yarışında liderden 2 puan geride 3. sırada olan Siyah-Beyazlı takım Denizli'nin gelmesinden itibaren çöküş dönemi yaşamaya başladı. Ertuğrul Sağlam'la yenilgisi olmayan Kartal, Denizli'yle ligde 4 mağlubiyet yaşadı.

Ertuğrul hoca döneminde Galatasaray'a 3, Fenerbahçe'ye 9 puan fark atmayı başaran Kartal, Mustafa Denizli döneminde Cimbom'un 5, Fenerbahçe'nin de 4 puan gerisinde kaldı. Siyah-Beyazlı takım Denizli'yle liderin 6 puan gerisinde kalırken ligde üst üste 2 kez maç kazanamadı. Beşiktaş Denizli'yle 16 puan yitirdi.
22.Aralık.2008

Kaynak:samanyolu haber

takım kurgusu yok beşiktaşta.. ciddi maçlarda bundan sonrada aynı durumun tekerür ediceğine inanıyorum..

Ahmet Çakar Dün İyi Dedi Geçen Haftalarda Mustafa Denizliye Hoca Değil Demiştim Şimdide İyi Bi İnsan Olmadıgını Gösterdi Bi Hoca Bi Oyuncusuna Ne Kadar Haksız Olursa Olsun Milletin Önünde Rezil Edemez Dedi , Delgadodan Bahsediyo Yani Delgado Kırmızı Kart Yedi Hocanın Yanına Gitti Hocada Eliyle Kart İşareti Yapıyo Böyle Yaptın Diye Onu Orda Bozuyo Tipinde Meymenet Yokki Sinir Oluyom Zaten Ona Ama İyi Yendik Tebrikler Galatasaray !!

denizli olduğu sürece bu takımdan birşey olmaz

gelen gideni aratır bu her hezaman gecerli bir kaidedir

bence mustafa denizli den önce suçlanması gereken yönetim...bu güne yaptığı boş transferlerle şampiyonluk beklediler hep...takımdaki bi kaç oyuncunun dışında diğerlerinin hepsi ikinci sınıf oyuncu...sezon başında hatırlarsanız ibrahim ler kavga ettiler ve ikiside satılıcaktı öle dendi...şimdi sorarım size bu adamlar satıldı dielim 2 adam eksilicekti doğru mu doğru...peki bu adamlar ilk 11 de oynamıyor mu şimdi oynuyor takımda öncelikle neyin ne olduğu belli değil...seric in takıma alınması hatalardan biriydi...sivok un sinirlerine hakim olamayıp ankaraspor maçında atılması ibrahim üzülmez in maçtan sonra yaptığı terbiyesizlik adama gidip tokat atması...hiç mi düşünmüyorlar biz diğer maç takımı yalnız bırakıcaz yazık değil mi takıma yazık değil mi bizim gibi yüreğini beşiktaşa vermiş 5 senedir şampiyonluk bekleyen taraftara?...diğer konuda ertuğrul sağlam ın aranması...ertuğrul sağlam döneminde oynadığımız en ciddi maç sizce hangisiydi?hacettepespor mu?antalyaspor mu?yoksa kanije savunması yaparak oynadığımız trabzonspor maçı mı?ben size söyliyeyim metalist maçıydı...ve ne oldu uefa die beklerken türkiye ye geri döndük hem de hiç beklenmeyen bi sonuçla yenilirek...arkadaşlar bizim teknik direktörümüz jose maurinho ya da ne bileyim aklınıza gelen en ii teknik direktör dahi gelse beşiktaş ta bu yönetim ve ikinci sınıf futbolcular olduğu sürece şampiyon olmamız 5 değil 55 sene sürer...hepinize saygılarımla

Geri