Kartal'ın 4 Kare Ası

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
ismail_idman456.jpg

Son şampiyon Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürerken bazı isimler ön plana çıkmaya başladı. 29 Haziran'da sezonu açan ve iki günlük izin dışında 11 gün yoğun şekilde çalışan Siyah-Beyazlılar'ın idmanlarında yeni transferler İsmail Köybaşı, Erhan Güven, İbrahim Üzülmez ve Nobre gösterdikleri yüksek performansla göz kamaştırdılar.

Kartal'ın kare ası olarak dikkat çeken bu dört ismin formu Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli'yi de memnun ederken, diğer oyuncuların henüz vasatı aşamadığı kaydedildi. Bu arada kampa geç katılan Tello'nun yanı sıra Uğur İnceman ve Bobo'nun vasatın da altında olduğu bildirildi.

Kaynak

İbo'ya bak ya...

40 a merdiven dayadı hala formda

Helal olsun...

yavaş yavaş ısınacaklar,erken form tutup form düşüklüğü yaşamaktansa tam zamanında formda olmak en iyisi...düşünmüştür mustafa hoca gerekeni

Ne Kadar Çok ÇaLışırLarsa O Kadar İyi.. ßüyük ßeşiktaşımızda Formayı Kapıpta iLk 11'de Oynamak O Kadar ßasit DeqıL..

Contrack burası Beşiktaş bölümü !! Geyik mizah değil.
Burada beşiktaş ile postlar atılır,beşiktaş ile konular açılır,beşiktaş hakkında konuşulur.
Eğer böyle konuşacaksan..seni her teldendeki 7/24 sohbet başlığa alalım.. :goz:

Ben başlıktaki mantık hatasına değindim, neden bu kadar gerildiniz ki ? Deşarj aracınız benim postlarım mı ? Şikayeti olan buyursun etsin.

ibrahim üzülmez yaşına rağmen hala 20 yaşında gibi.
nobrede bu sezon artık gol kralı olur :Gulumse:

Geri