# [ KartaLımızın Kasası DoLucak.. ] # [ GeLsin ParaLar.. ] (=

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
İspanya´da 24 Temmuz-2 Ağustos arasında yapılacak Barış Kupası´na katılacak Beşiktaş, ayakbastı parası olarak 250 bin Euro alacak. Şampiyonluk ödülü ise 2 milyon Euro olacak..

1zznarc.jpg

Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılması dolayısıyla 15 milyon Euro’luk gelir elde edecek olan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin yerine gideceği Barış Kupası’nda da kasasını dolduracak. 24 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında İspanya’da yapılacak ve Real Madrid, Juventus, Sevilla, Celtic gibi Avrupa’nın devlerinin katılacağı turnuvanın ayakbastı parası olarak 250 bin Euro dağıtılacak. Her kulübün ulaşım ve konaklama masrafları organizasyon tarafından karşılanacak. Maçların galibiyet primi 500 bin Euro, şampiyonluk ödülü ise 2 milyon Euro. Eğer Siyah-Beyazlılar finale çıkarsa 1 milyon Euro alacak.

Rakipler Lyon ve Porto
Kara Kartal, Fransa’nın Olympique Lyon ve Portekiz’in Porto takımları ile birlikte D Grubu’nda yer alıyor. Bu arada Beşiktaş’ın Barış Kupası’na katılacak olması nedeniyle 2 Ağustos’ta oynanması planlanan Türkiye Süper Kupası maçının tarihinin de değiştirileceği ifade edildi.

Sporx.Com

Günün Yorumu : MiLLetin Aqzı AçLıktan Kokarken Çok Şükür ßiz ParayLa Oynuyoruz.. (=​

Bu maçlar Şampiyonlar Ligi içinde iyi bir deneme olur Beşiktaş için

Yalnız şu günün yorumuna takıldım,Demirören Beşiktaş'tan alacaklarıyla birlikte gidince ne yapacaksın?:gulumseCocuk::gulumseCocuk:

ѕσηυη¢υ;4371537' Alıntı:
Bu maçlar Şampiyonlar Ligi içinde iyi bir deneme olur Beşiktaş için

Yalnız şu günün yorumuna takıldım,Demirören Beşiktaş'tan alacaklarıyla birlikte gidince ne yapacaksın?:gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Sonunu Duşunen Kahraman oLamaz.. Hadi Canım Size Size Uefada ßaşarıLar.. [ Espiri Yaptım Hemen Sevınme.. ] =D

bence bu fazla paralarla şımarır bjklı futbolcular :D elinde olmayıpta birden para görünce şaşırıcak demirören :D devler liginde iyi oynarsan kazanırsın bjk sanmıyorum iyi olacağını sondan 2 ci olup uefaya gider bence

Geçen sene sağa sola savurduğumuz paralar geri gelicek inşallah bu sene

bence bu fazla paralarla şımarır bjklı futbolcular :D elinde olmayıpta birden para görünce şaşırıcak demirören :D devler liginde iyi oynarsan kazanırsın bjk sanmıyorum iyi olacağını sondan 2 ci olup uefaya gider bence

Hayırlısı da o olur zaten.
Sampiyonlar liginde barca falan cıkıcağına uefa da daha dandik takımlar çıkar belki alırız kupayı çok da kötü değil takım

ParaLarı Çok İyi DeğerLendirmemiz Lazım.
Önceki Gibi ParaLarı Boşa HarcamayaLım..

yaa arkadaslar BJK halen dogru durust bir transfer yapmadi ne olacak bizim bu halimiz?

arkadaşım komiksin :) 3. uefa gider :)

Geri