a20musicia
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürle. Yardım gelmezse de canınız sağolsun. Ben geçenlerde multimedia kartımı çıkartıp geri taktım kayıtlı mesajlarım telefonlarımın gelen ve giden kutusu bölümünde görülmez oldu. telefonum 6630. bunları geri getirmenin bir yolu var mı onu merak ediyorum. Ben sorunu fileman ile çözmeye çalıştım olmadı. Evet mesajlarda görünmüyor ama fileman da görünüyor çok ilginç. Hadi geri mesajlar menüsüne aktaramadım bari okuyup yazim diye office yükledim telefona dosya formatını da .doc yapıyorum word okumuyor. Blootooth cihazım ve kart okuyucum yok. kablo ile bağlantı sağlıyorum bilgisayara atamıyorum çünkü fileman in gördüğü e: dekisystem dosyasını bilgisayar görmüyor. Mesajları fileman dan "notlar" programı ile açıyorum (birlikte aç gibi bişey var ya) saçma sapan yazılar çıkıyor evet mesaj okunuyor ama tarik falan yok. Çok önemli çünkü mesajları yazıyorum bir deftere veya abc nokia die bir program buldum onunla word e çeviriyorum. Eğer bu mesajları mesajlar menüsüne geri getirebilsem bu programla hemen word a çevirecem ama olmuyooooor. En azından doğrudürüst okumam için (tarihiyle falan) bir çare bulacak arkadaştan Allah razı olsun.