Karspersky Emergency CD 2008

EgeLeee

New member
Reaction score
0
1_1204544249_295_Resim1.jpg
1_1200092276_599_turk.gif
Karspersky nin 2008 yıllında çıkarmılş olduğu Bilgisayar kurtarma Cd sidir. Bios menüsünde çalışır. Karspersky’nin CD den çalışan işletim sistemidir. Windows açılmadan bilgisayarınızı tarar ve tüm hataları bulup temizler. Antivirüs programında olduğu gibi key girmenize ya da yüklemenize gerek yoktur. Sadece cd den çalışır.
1_1200092276_629_eng.gif
Kaspersky Emergency CD
Use This Bootable CD & Repair Your System !
- Barts Stuff Test
- Network Support
- Kaspersky Internet Suite
- Disc Copy (Floppy)
- A43 File Manager
- Disk Part, and Check Disk
- Keyboard (Multi-Language) including U.S.
- Mouse Support and Drive Snapshot,

PC’nize virüs veya truva atı mı bulaştı ? Bilgisayarınız açılmıyor mu? Güvenli modda (Safe Mode) silmek isteyip de Silemiyor musunuz! İşte bu program tam size göre. Bu bootable CD ile sissteminizi virüs ve truva atarı (trojanlar) dan temizleyin!
Rar’ın içindeki “iso” formatındaki kalıp dosyayı nero ile cd’ye yazdırın.
(bilgisayarınız açılmamaya başladığında), BIOS’dan CD-ROM Baslat komutunu secin. CD’yi bilgisayara takın ve başlatın.
Gerisini program kendisi halleder.
Format: ISO
Size: 80Mb
Download:
Kaspersky_Emergency_CD2008.rar

keşke içeriğindeki programların kullanımından da biraz bahsetseydin

aga şu an bi virüs var bende ve kaspersky internetsecurtity tarama yaptığımda virüs kasperi bayıyor nasıl bi virüs anlamadım umarım bu sorunu çözer...teşekkürler

arkadaşım biraz daha anlatırsan çok iyi oalcak gerçekten...

Konu Açmakta Artık Elden Ayağa Düştü...önüne Gelen Konu Açıyor...
Tabi Internette Kum Gibi Olan şeyleri Benim Babannemde Konu Diye Açar...
Ama Ortaya Koyduğun Bi Konuya Dair Bir şeyler Bilmek Insanlara Yardımcı Olmak....... Istiyor...((((...ayrıca Yapilan Yorumlarada Nezaket Gereği Bir Cevap Bile Verilmediğide Bariz...)))

Müthiş dostum sağol teşekkürler....

Konu Açmakta Artık Elden Ayağa Düştü...önüne Gelen Konu Açıyor...
Tabi Internette Kum Gibi Olan şeyleri Benim Babannemde Konu Diye Açar...
Ama Ortaya Koyduğun Bi Konuya Dair Bir şeyler Bilmek Insanlara Yardımcı Olmak....... Istiyor...((((...ayrıca Yapilan Yorumlarada Nezaket Gereği Bir Cevap Bile Verilmediğide Bariz...)))

Karspersky nin 2008 yıllında çıkarmılş olduğu Bilgisayar kurtarma Cd sidir. Bios menüsünde çalışır. Karspersky’nin CD den çalışan işletim sistemidir. Windows açılmadan bilgisayarınızı tarar ve tüm hataları bulup temizler. Antivirüs programında olduğu gibi key girmenize ya da yüklemenize gerek yoktur. Sadece cd den çalışır.

dostum bundan bişey anlayamadıysanız gerek yok indirme ..daha ne yazmamı istiyorsun yabancı dil prefesörü değiliz..bu işler profesyonel işi..yorum yazarken daha hassas davranman dileğimdir..kaldıki nezaketten bahsediyorsunuz..

senin yorum yazdıgın kadar benm konu acmışlıgım vardır..kaldıki kendi uploadlarımdır..sen bi 100 mb ın ne kadar da indirilip ne kadar da yüklendiğini biliyprmusun..bunu n birde 2-3 gb oldugunu düşün bakalım..lay lay lom ben cevap yazdım ohh ne güzel ya..

dosya hasarlı diyor acaba ben mi yanlış işlem yaptım winrar açmıyor
eğer ben hata yaptıysam bana bunu doğrusunu anlatabilirmisiniz?

Geri